Koç Burç Yorumları 28 Mayıs 2021

Koç burcunun 28 Mayıs 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 28 Mayıs 2021 Cuma günü neler bekliyor? Koç burcunu 28 Mayıs 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 28 Mayıs 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 28 Mayıs 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 28 Mayıs 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 28 Mayıs 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Birkaç gün zor oldu, ama tam hızda ilerliyorsun, Koç. Tek? Bugünün astrolojisi oldukça tatlıdır, ancak uzaktan egolu hiçbir şeye yer olmayacak. Yani, ya onu kazanmak için içindesiniz ya da biraz iyileşmek için geri adım atıyorsunuz. Unutmayın, Merkür zaten gerileme öncesi gölge aşamasındadır, ancak meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreci ve yakın çevreniz aracılığıyla Venüs ile güçlerini birleştirecek. Yani, flört etme havasındaysanız, şimdi nedenini biliyorsunuz. Her iki durumda da, ani bir mesaj akışı olabilir, bu yüzden uyanık olun.

Koç Burcu 28 Mayıs 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Şimdi süper havalı olabilecek eski retro şeylere bir gözünüz var. Bu yüzden, bir sonraki eski şeyi, gün bitmeden halkınıza tanıtmalısınız. Bazı garaj satışlarında çalışmanız gerekebilir.

Koç Burcu 28 Mayıs 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Koç, bugün işyerinde otorite figürleri veya VIP’ler ile biraz gerginlik hissedebilirsiniz. Bu, Oğlak burcundaki ayın aleyhine daha da kötüleşiyor ve onuncu kariyer evinizde Plüton geri hareketini harekete geçiriyor. Profesyonel yaşamınızda kendinizi nasıl yönettiğiniz veya ifade ettiğinizle ilgili eski dersler patlayabilir. Gereksiz çatışmalardan kaçınmak için başka bir gün için önemli sohbetler planlayın. Üstelik ay, Koç burcundaki Chiron ile kare bir görünüm oluşturuyor. Bugün acele etme Ram.

Sonunda önemli olan şeyler değil, aldığınız aşktır. Birşeyler dağıt.

Koç Burcu 28 Mayıs 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Cuma günkü gökyüzü sizi bir şeyler başarma havasına sokar, Koç. Ay, yetenekli Oğlak burcuna doğru kayar, odağınızı hedeflerinize ve mevcut kariyer yörüngesine yönlendirir. Kendinizi tanıtmak, alanınızdaki yetkililerle bağlantı kurmak veya kişisel projelere zaman ayırmak için ideal bir gün. Başka yerlerde, Venüs’ün etkileyici Merkür ile olan büyüleyici birlikteliği, size karizma ve ilham verici düşünme armağanı verir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.