İkizler Burç Yorumları 29 Mayıs 2021

İkizler burcunun 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? İkizler burcunu 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 29 Mayıs 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Devam eden çok şey var, bu yüzden dengede kaldığınızdan emin olun, Gemini. Ay, cinsel birleşmelerinizi ve ruhsal ilişkilerinizi çevreleyen temalara bir duygusal yoğunluk katmanı ekleyerek, samimi sekizinci seks evinizde, enerjik alışverişlerde ve ruh eşi bağlantılarınızda dolaşmaya devam ediyor. Sen ve sevgilin açıkça iletişim kuruyor musunuz? Bir partner hakkında yargılayıcı hissediyorsanız, ayın Neptün’e olan seksiliği durumu hafifletmeye yardımcı olabilir. Bununla birlikte, Luna’nın go-getter Mars’la muhalefeti, yatırımlarınız ve mevcut durumunuzun temeli konusunda biraz sürtüşme yaratır. Çok düşünüyorsun ve hepsi tutulma mevsimi sayesinde.

İkizler Burcu 29 Mayıs 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Oturup o sorunun yüzüne bakmalısın. Gitmiyor ve sizi oldukça mutlu edecek bir şekilde düzeltebilirsiniz. Zaman ve sabır gerektirir.

İkizler Burcu 29 Mayıs 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

İkizler, kariyer değişiklikleri şu anda sizin için önemli bir tema. Çalışma sektörünüzde bazı enerjiler var, büyümeyi ve yaşamınızdaki büyük değişimleri teşvik ediyor. İkizler güneşi, kimliğinizin ve benliğinizin ilk evinizde ve profesyonel onuncu evinizde Balık’ta geniş Jüpiter ile gergin bir kare oluşturuyor. Yaşam yolunuzu geliştiriyorsunuz ve kendinizi bu yeni gerçeklikle hizalamak için adımlar atıyorsunuz.

Bir zamanlar boş olan bir yolda bir engel görünebilir. Hepsi iyi. Detours eğlencelidir.

İkizler Burcu 29 Mayıs 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Bugün aniden durup bir kuruş açmaya ihtiyaç duyarsanız üzülmeyin, İkizler. Hakim gezegeniniz, hızlı düşünen Merkür, burcunuzda geri gitme aşamasına başlar. Bu, güçlü bir iç gözlem ve keşif aşamasını başlattığı için kişisel yılınızın en önemli aşamalarından birini başlatır. 22 Haziran’a kadar, temel değerlerinize ve bireysel ihtiyaçlarınıza geri dönmek için bu dönemi kullanın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.