İkizler Burç Yorumları 27 Mayıs 2021

İkizler burcunun 27 Mayıs 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 27 Mayıs 2021 Perşembe günü neler bekliyor? İkizler burcunu 27 Mayıs 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 27 Mayıs 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 27 Mayıs 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 27 Mayıs 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 27 Mayıs 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay tutulması sonrası akşamdan kalma, İkizler? Yaşadığınız dönüşüm miktarını göz önünde bulundurarak ilginç bir tutulma dizisi oldu (özellikle benlik duygunuz ve bire bir ilişkiler söz konusu olduğunda). Ancak, dünün yüksek yüklü ayından çıktıktan sonra, bugünün astrolojisi sizi büyüleyici ama belirsiz bir Venüs-Neptün meydanıyla karşılıyor. Bazılarınız için bu, Venüs merakınız ve uzun vadeli vizyonlarınız arasında kafa karışıklığı duygularını tetikleyebilir. Belki de hayatınızdaki bu iki sütun şu anda birbiriyle çelişiyor, ama her şey göründüğü gibi değil. Aynı şey aşk hayatınız için de geçerli… bu yüzden zihninizi yavaşlatın.

İkizler Burcu 27 Mayıs 2021 Perşembe Günlük ilişki Burç Yorumu

Kışkırtıcı olduğun o günlerden biri, o yüzden oraya git ve bir şeyler yap! Bir tatlıya sorun, büyük bir parti hakkında bilgi verin ya da hayatınızı bir sanat eserine dönüştürün.

İkizler Burcu 27 Mayıs 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

İkizler, bugün yaşam yolunuzla ilgili kararlar almaya tetiklenmiş hissediyorsunuz. Çok kızarık olmamaya dikkat edin ve bir dakika önce bekleyin. Bunun nedeni, İkizler’deki Venüs ile 10. kariyer evinizdeki Balık burcundaki Neptün arasındaki bağlantı yoluyla aktive edilen kafa karıştırıcı enerjidir. Profesyonel olarak nerede olduğunuzdan enerjik olarak tatmin hissetmeyebilir ve onu değiştirmeye çalışmayabilirsiniz. Değişim için bir niyet belirlemekte haklıyken, enerji düzeldiğinde bilinçli bir karar vermek akıllıca bir seçimdir.

Herkes işleri yoluna koyman için seni bekliyor – onların tam güvenine sahipsin.

İkizler Burcu 27 Mayıs 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

İkizler, Perşembe günkü gökyüzü gerçeğe bağlı kalmayı zorlaştırıyor. Romantizme aç Venüs illüzyonist Neptün’le karşı karşıya gelirken, sürüklenme ve rüya görme ihtiyacına yaslanın. Bu özellik, güne büyülü bir pus katar ve baştan çıkarıcı bir randevu gecesi için ideal bir zemin oluşturur. Sadece sevgilinize gül renkli gözlüklerle baktığınızı bilin! Luna’nın heyecanlı Yay burcundaki varlığı, ortaklık konularına odaklanan bir gün vaat ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.