Günlük İş Burç Yorumları 31 Mayıs 2021

31 Mayıs Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 31 Mayıs Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
31 Mayıs 2021 Pazartesi Koç Burcu Yorumları

Koç, bu, fikirlerinizi ortalamak için gözden geçirmeniz, yeniden çalışmanız ve yalnız zaman geçirmeniz için bir gün. Zihinsel olarak en açık zaman değil, bu yüzden şimdi yeniden organize etmek en iyisidir. Hareket gezegeni Mars, Yengeç burcundan rahatsızdır ve Balık burcunda Neptün ile olumlu bir yön oluşturur. Üstelik, İkizler’deki Merkür gerilemesi üçüncü iletişim evinizdedir. Birlikte, bu enerjiler biraz kafa karışıklığı ve netlik eksikliği getiriyor. Bunu eski sözleşmelerin, projelerin üzerinden geçmek veya ayrıntılara bakmak ve işlerin nasıl iyileştirilebileceğini görmek için bir zaman olarak kullanın. Bunu, yeni bir şey başlatmak yerine işinizin seviyesini yükseltmek için bir zaman olarak kullanın.


Boğa Burcu
31 Mayıs 2021 Pazartesi Boğa Burcu Yorumları

Sevgili Boğa, şu anda para veya iş bütçeniz konusunda kafa karışıklığının farkında olun. Yanlış adımlar veya yanlış hesaplamalar meydana gelebilir, bu nedenle bunlardan kaçınmak için ayrıntılara dikkat edin. İletişim gezegeni Merkür İkizler’de. Ama kazandığınız ikinci eviniz geriliyor. Aynı zamanda Balık burcundaki Neptün’e de kötü bir görünüm kazandırır. Bu, çevrimiçi bankacılık veya dijital ödemeler söz konusu olduğunda sis yaratıyor. Projenizin bütçesini iki kez kontrol edin ve gerektiğinde hesapları güvence altına aldığınızdan emin olun.


İkizler Burcu
31 Mayıs 2021 Pazartesi İkizler Burcu Yorumları

İkizler, bugün yaşam yolunuzda ve nasıl gelir elde ettiğinizde bir değişiklik. Bu, geçmiş bir durum veya profesyonel bir iletişim yoluyla olabilir. Yengeç burcundaki aksiyon gezegeni Mars, kazanılan ikinci evinize odaklanır ve kariyerinizin onuncu evinde Balık’ta Neptün ile uyumlu bir üçgen oluşturur. Bu, değerinizle uyumlu bir kariyer seçimi yapmanız için sizi güçlendiriyor. Ani kararlardan kaçının ve şu anda kararlarla ince yazıları okuduğunuzdan emin olun. Gezegensel yöneticiniz Merkür de geri çekiliyor ve netlik eksikliği getiriyor.


Yengeç Burcu
31 Mayıs 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Yorumları

Yengeç, bu yaratıcılığınız için inanılmaz bir zaman, işte sizin için bir artı. Yeni bir platform veya proje, fikirlerinizi daha geniş bir şekilde daha potansiyel müşterilere gerçekten sergileme fırsatı verebilir. Yengeçte Aktif Mars, ilk benliğinizdedir ve dokuzuncu yüksek öğrenim evinizdeki Balık burcundaki yaratıcı Neptün ile üçgen bir bağlantı oluşturur. Kollektifi sunacak çok bilginiz var ve işinizi şu anda bunu yapmak için bir araç olarak kullanabilirsiniz.


Aslan Burcu
31 Mayıs 2021 Pazartesi Aslan Burcu Yorumları

Sevgili Leo, geçmişten bir patlama gelebilir ve bu zamanda uzun vadeli vizyon ve hedeflerinizde size yardımcı olabilir. Olasılıklara açık olun! Bunun nedeni, İkizler güneşinin ve Kuzey Düğümünün on birinci evinizde yakın bir bağlantı kurmasıdır. Bu, geçmiş kişilerle bağlantı kurmak ve yeniden bağlanmanın yollarını ayarlamak için mükemmel bir zamandır. Şu anda işte olumlu sıçramalar ve sınırlar yapılabilir. Dönüştürücü iletişim, profesyonel olarak ilerlemenize yardımcı olabilecek bir sosyal ağ veya e-posta yoluyla gelebilir.


Başak Burcu
31 Mayıs 2021 Pazartesi Başak Burcu Yorumları

Bugün kariyer değişiklikleri olabilir Başak. Potansiyel bir işverenden gelecek haberleri veya sözlerini beklemiş olabilirsiniz ve şimdi kozmos size hareket sağlıyor. Sabır şu anda anahtardır. Bu ileriye doğru ivme, İkizler güneşinin kariyerinizin onuncu evinizde karmik Kuzey Düğümü ile birleşme oluşturması nedeniyledir. Bu aynı zamanda, Kova burcunda bulunan ve altıncı iş evinizde geriye giden uzun ömür gezegeni Satürn’e pozitif enerji gönderiyor. Belki de bu yeni fırsat size istediğiniz liderlik rolünü verebilir?


Terazi Burcu
31 Mayıs 2021 Pazartesi Terazi Burcu Yorumları

Terazi, topluluk önünde konuşma çalışma programınıza konabilir. Paylaşacak çok bilgeliğiniz olsa da, sinir bozucu da olabilir. Bu, sesini geliştirmek ve güçlendirmek için mükemmel bir zaman. Eklemli İkizler güneşi dokuzuncu bilgelik evinizdedir ve kuzey düğümü ile aktive edici bir bağlantı oluşturur. Birlikte, bu enerji sesinizi olumlu bir şekilde güçlendiriyor. Bunu değişim ve dönüşüm yoluyla büyümek için bir zaman olarak kullanın.


Akrep Burcu
31 Mayıs 2021 Pazartesi Akrep Burcu Yorumları

Akrep, uzun vadeli bir iş sözleşmesi gözden geçirilebilir veya paranıza odaklanabilir. Belki geçmişte kendinizi küçümsediniz ve şimdi kişisel gücünüzü geri alma zamanınız geldi. Öz değerimizin işimizden kazandığımız parayla aynı hizada olması evrensel yasadır. Kendinizi iyi düşünmenin ve bunu VIP’lere, müşterilere veya yatırımcılara iletmenin zamanı geldi. Şu anda daha yüksek bir oran ve uzun vadeli bir anlaşmanın revizyonu için yeniden müzakere edebilirsiniz.


Yay Burcu
31 Mayıs 2021 Pazartesi Yay Burcu Yorumları

Sevgili Yay, ayrılmaz bir çalışma ilişkisi içinde hareket sizin için olabilir. Belki sözleşmeye dayalı yeniden müzakereler veya işbirliği yapılacak yeni terimler hakkında tartışmalar. Bu aynı zamanda görüşlerinizi ve bakış açılarınızı başkaları üzerinde çok yoğun bir şekilde zorlama ihtiyacını da beraberinde getirebilir. Neye ihtiyacınız olduğunu belirtin, aynı zamanda başkalarının da kendi gerçeklerini söylemesi için yer açın. Fazla dogmatik olma eğilimi şu anda ortaya çıkabilir. Gerilim yaratabileceğinden, buna dikkat edin.


Oğlak Burcu
31 Mayıs 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Yorumları

Önünüzde yoğun bir gün bekleyin Oğlak. Programınızın aşırı derecede meşgul olduğunu hissedebilirsiniz ve ayrıca biraz şaşkınlık hissedebilirsiniz. Çalışmanız için daha eksiksiz görünmek için yeniden şarj etmeniz için zamana öncelik vermeyi unutmayın. Bu, aktif İkizler güneşinin altıncı iş evinizdeki geçiş Kuzey Düğümü ile bağlantı kurması nedeniyle gelişiyor. Başkalarının da şu anda size yardım etmesine izin verin. İhtiyaç duyulan şeyi başarmak için ekibinize büyük ölçüde güvenmeniz gerekebilir.


Kova Burcu
31 Mayıs 2021 Pazartesi Kova Burcu Yorumları

Yaratıcılığınız söz konusu olduğunda gerçeğinizle daha uyumlu hissediyorsunuz, Su taşıyıcı. Geçmişten bir grupla bir proje üzerinde çalışıyor olabilirsiniz, hareket etmek istediğiniz yöndeki zihinsel netliğinizi yeniden canlandırıyor olabilirsiniz. Kova Ayı, İkizler’deki Merkür gerilemesi ve Venüs ile pozitif bir bağlantı oluşturuyor. Bu, beşinci kendinizi ifade etme ve yaratıcılık evinizi güçlendiriyor. Bu zamandaki gerçeğinizden ve geleceğe yönelik fikirlerinizle bağlantı kurun. Sonuçta burcun en yenilikçi burcusunuz!


Balık Burcu
31 Mayıs 2021 Pazartesi Balık Burcu Yorumları

Balık, bugün iş sorumluluklarından kaçmak için bir gün gibi hissedebilir. Tipik olarak, motive edilmiş Mars, bugün Yengeç’te tükenmiş hissediyor ve Balık’ta Neptün ile bağlantı kuruyor. Birlikte, bu gezegensel veçhesi bir tatil günü için mükemmel bir zamandır. Her günün işle ilgili olması gerekmez! Bu aynı zamanda programınızın kısıtlamalarını kaldırmanın ve mola vermenin zamanı olabilir. Masanızdan uzakta zaman geçirmek veya günlük işlerinizi yapmak, yenilenmenize, yenilenmenize ve kendinizi daha enerjik hissetmenize yardımcı olabilir. Motivasyon başka bir gün içindir, kendinize sadece olmanıza izin verin!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.