Günlük İş Burç Yorumları 29 Mayıs 2021

29 Mayıs Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 29 Mayıs Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
29 Mayıs 2021 Cumartesi Koç Burcu Yorumları

Koç, dikkatli olmazsanız bugün işte güç mücadeleleri ortaya çıkabilir. Belki de bir VIP veya otorite figürü sizi kısıtlanmış ve işinizi tam olarak yapamayacak durumda bırakıyor. Bu, kariyerinizin onuncu evinizdeki Oğlak ayı tarafından tetikleniyor ve Pluto retrograd ile bir bağlantı oluşturuyor. Ay, Koç burcundaki Chiron ile de sürtüşme yaratıyor. Bu yüzden tepki vermemek ve biraz düşünmek en iyisidir. Belki de kariyerde bir değişiklik arama zamanı gelmiştir? Her iki durumda da, aceleci kararlar şu anda en iyisi değil.



Boğa Burcu
29 Mayıs 2021 Cumartesi Boğa Burcu Yorumları

Boğa burcu, gizli bilgiler iş cephesinde size açıklanabilir. Bu, etkili bir değişimdir ve olumlu olsa da, oldukça sarsıcı gelebilir – özellikle değişimin hayranı olmayan sabit bir toprak burcu olarak. Nasıl ilerleyeceğinizi belirlemek ve aldığınız iletişime göre kararlar vermek için adımlar atın. Bu, yüksek mesaj sektörünüzdeki Oğlak ayının enerjisinden dolayı tezahür ediyor, üçüncü iletişim evinizde Yengeç’teki Mars ile aktif bir muhalefet oluşturuyor.



İkizler Burcu
29 Mayıs 2021 Cumartesi İkizler Burcu Yorumları

İkizler, kariyer değişiklikleri şu anda sizin için önemli bir tema. Çalışma sektörünüzde bazı enerjiler var, büyümeyi ve yaşamınızdaki büyük değişimleri teşvik ediyor. İkizler güneşi, kimliğinizin ve benliğinizin ilk evinizde ve profesyonel onuncu evinizde Balık’ta geniş Jüpiter ile gergin bir kare oluşturuyor. Yaşam yolunuzu geliştiriyorsunuz ve kendinizi bu yeni gerçeklikle hizalamak için adımlar atıyorsunuz.



Yengeç Burcu
29 Mayıs 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Yorumları

Crab, önemli iş ilişkileri artık senin için değişiyor. Gelişmekte olan herhangi bir değişikliğin en yüksek hayrınız için olduğunu unutmamak önemlidir! Mevcut bir sözleşmedeki gerginlik, işleri değiştirmeye karar vermenizin nedeni olabilir. Gezegensel yöneticiniz olan ay, işbirliği sektörünüzde rahatsızlık hissediyor ve kariyerinizin onuncu evinizde Koç burcunda Chiron ile kare bir görünüm oluşturuyor. Bazen reddedilme veya gerilemeler evrenin korumasıdır! Kişisel algılama. Bunun yerine, kendiniz için doğru kararları verin ve ilerleyin.



Aslan Burcu
29 Mayıs 2021 Cumartesi Aslan Burcu Yorumları

Leo, bugün bir anlığına bak. Kozmos zorlu bir enerji getiriyor ve bugün ihtiyaç duyulan şeyi başarmak zor olabilir. Oğlak burcunun ayı, altıncı iş ve görev evinizde beceriksizlik içindedir ve Oğlak geri hareketinde baskın Pluto’yu harekete geçirir. Bu, birlikte güç mücadelelerini veya iş arkadaşlarıyla gerginliği beraberinde getirebilir. İkna gücünüzü kullanın ve barışı nasıl çağırabileceğinizi belirleyin. Enerjinizi geri kazanmak için ara vermek de akıllıca.



Başak Burcu
29 Mayıs 2021 Cumartesi Başak Burcu Yorumları

Bu senin için güçlü bir gün Başak. Stellium olarak bilinen şeyi deneyimliyorsunuz. Bu, hayatınızda bunu deneyimlediğiniz her yerde yoğun bir enerji konsantrasyonu ekler. Bu durumda, kariyerinizin ve profesyonel yaşamınızın onuncu evinde bir İkizler stelliumu vardır. Güneş, Merkür ve Venüs birlikte sizi yaşam yolunuza doğru itiyor. Böyle bir transit sırasında yeni iş fırsatları ortaya çıkabilir. Size en uygun yolu seçin.



Terazi Burcu
29 Mayıs 2021 Cumartesi Terazi Burcu Yorumları

Bugün işinizle ilgili olarak son derece duygusal hissedebilirsiniz sevgili Terazi. Oğlak ayı, duygusal merkezinizde ve kariyerinizin onuncu evinizde Yengeç’te duygusal olarak reaktif Mars’ı aktive ediyor. Bu sinir bozucu bir durum gibi gelebilir – özellikle her iki gezegen de güçsüzlük içindeyken. İhtiyaçlarınızı meslektaşlarınıza ifade etmeden önce duygularınız üzerinde çalışmak için zaman ayırın. Bazen duraklamadan önce tepki vermek, mükemmel sonuçlardan daha azını sağlayabilir. Enerjiniz ve motivasyonunuz düşük hissedebilir, bu yüzden bugün fazla çalışmak için kendinizi zorlamayın.



Akrep Burcu
29 Mayıs 2021 Cumartesi Akrep Burcu Yorumları

Bugün iletişim çok önemlidir, Akrep. Gezegenler, iş yerinde sabırlı olmanızı gerektirecek zor senaryolar ortaya koyuyor. Oğlak burcunun kıç ayı üçüncü iletişim evinizde ve altıncı iş ve görev evinizde Koç’ta yaralı Chiron ile bir kare oluşturuyor. Bu, profesyonel olarak kalmanın anahtarı olduğu için, iğneyi uzak tutmak için iyi bir gün olacaktır. Sorular sorun, durumu değerlendirin ve tepki vermeden önce dikkatlice gezinin.



Yay Burcu
29 Mayıs 2021 Cumartesi Yay Burcu Yorumları

Okçu, bir nedenden ötürü senin sembolün, Yay. Büyük resmi görme becerisine sahip işaretlerden biri olarak bu, ani fikirler veya içgörü patlamaları aldığınız bir gün olabilir. Bu motive edici bir iş günüdür ve sadece bu değil, fırsatlar farklı bir yönde büyüyebilir. Bir defter kapmak, meslektaşlarla beyin fırtınası yapmak ve düşüncelerinizi düzenlemek iyi bir fikir olabilir.



Oğlak Burcu
29 Mayıs 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak burcunun en işe yönelik burcusunuz ve bugün kozmos sizi hedeflerinizin peşinden gitmeniz için motive ediyor. Oğlak ayı, dönüşen Pluto geri hareketine enerji veren ilk kimlik evinizde. Sadece bu değil, sürüş gezegeni Mars, işbirlikçi sektörünüzde Yengeç burcunda muhalefet ediyor. Doğal liderlik becerileriniz bugün ortaya çıkabilir. En iyi şekilde yararlanın ve işlerinizi halledin!



Kova Burcu
29 Mayıs 2021 Cumartesi Kova Burcu Yorumları

Kova, kafa karışıklığının bugün gününüze bir engel oluşturmasına izin vermeyin. Zor konuşmalar, yaratıcı bir proje için bütçeyi aşabilir ve bu süre zarfında denge enerjisini harekete geçirmek önemlidir. Bu, proje evinizdeki Merkür ve Venüs arasındaki kafa karıştırıcı bağlantıdan ve para sektörünüzdeki Balık burcundaki puslu Neptün’den kaynaklanıyor. Bu gezegensel uyum, fonların kötü yönetilmesine neden olabilirken, bunun gerçekleşmesini önlemek için şimdi uygun adımları atın. Ayrıntılara bakın ve ne harcadığınız konusunda şeffaf olun.



Balık Burcu
29 Mayıs 2021 Cumartesi Balık Burcu Yorumları

Sevgili Balık, bugün yaratıcılığınız yüksek, bu yüzden ruhunuzu besleyen işinize dokunun. Yengeç’te sezgisel olarak sürülen Mars, beşinci kendini ifade etme evinizde ve Balık’taki gezegensel yöneticiniz Neptün ile uyumlu bir üçgen oluşturuyor. Bu, çalışmanızı farklı bir düzeye taşıyabilecek yeni fikirleri ortaya çıkarabilecek rüya gibi bir bağlantıdır. İlham almak için her zamanki iş istasyonunuzdan uzaklaşın. Hem vizyon panoları hem de fikirlerinizi yazmak idealdir.



Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.