Günlük İş Burç Yorumları 28 Mayıs 2021

28 Mayıs Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 28 Mayıs Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
28 Mayıs 2021 Cuma Koç Burcu Yorumları

Koç, bugün işyerinde otorite figürleri veya VIP’ler ile biraz gerginlik hissedebilirsiniz. Bu, Oğlak burcundaki ayın aleyhine daha da kötüleşiyor ve onuncu kariyer evinizde Plüton geri hareketini harekete geçiriyor. Profesyonel yaşamınızda kendinizi nasıl yönettiğiniz veya ifade ettiğinizle ilgili eski dersler patlayabilir. Gereksiz çatışmalardan kaçınmak için başka bir gün için önemli sohbetler planlayın. Üstelik ay, Koç burcundaki Chiron ile kare bir görünüm oluşturuyor. Bugün acele etme Ram.



Boğa Burcu
28 Mayıs 2021 Cuma Boğa Burcu Yorumları

Boğa, yeni bir ürün lansmanını veya iletişim girişimini geciktirdiyseniz, bugün geri dönmek için harika bir zaman olurdu. Oğlak burcundaki ay, dokuzuncu yüksek mesaj evinizdir ve ağ sektörünüzde Balık’taki Jüpiter ile hayırlı bir bağlantı oluşturur. Sadece bu da değil, Merkür’ün İkizler’de geri hareket etmesinden önceki son gün. Ay zorlu bir konumda olmasına rağmen, destek alıyor ve dünya enerjinize bağlı. Fikirlerinize inanın!



İkizler Burcu
28 Mayıs 2021 Cuma İkizler Burcu Yorumları

İkizler, kariyer şansın bugün dönüyor. Daha tatmin edici bir yaşam yolu için harekete geçiyorsunuz ve işinizde gerçek anlamı arıyorsunuz. Bunun nedeni, ilk benliğinizdeki İkizler’deki Venüs’ün, profesyonel konulardan oluşan onuncu evinizde Balık’ta Jüpiter ile bir kare oluşturmasıdır. Bunlar birlikte, yaşamın bu alanlarında size büyüme sağlayan en olumlu gezegenlerdir. Değişim sarsıcı olsa da, en iyisi bu. İşinizin geleceğini hayal etmek ve düşünmek için bugün zaman ayırın!



Yengeç Burcu
28 Mayıs 2021 Cuma Yengeç Burcu Yorumları

Sevgili Yengeç, bu gün doğal liderlik yeteneklerinizin ortaya çıktığı bir gün. Başkaları Kardinal enerjinizi gözden kaçırma eğilimindeyken, kendinizi ifade etme ve iletişim kurma güvenine sahip olacaksınız. İletişim gezegeni Merkür, gizli sektörünüzde Venüs ile bir bağlantıyla teşvik ediliyor. Bunun da ötesinde, İkizler güneşi, kariyerinizin onuncu evinizdeki Koç burcundaki Chiron’u olumlu bir şekilde etkiliyor. Liderliği üstlenerek aksilikleri iyileştirin, sizinle çalışanlar yeni keşfedilen özgüveninize açık olacaklar.



Aslan Burcu
28 Mayıs 2021 Cuma Aslan Burcu Yorumları

Lion, işiniz ve kariyerinizle ilgili olarak başkalarının desteğini kolayca alabilirsiniz. Evren, yardım istemeniz için pozitif bir portal sağlıyor. Görevleri kendi başınıza üstlenmeyin, çünkü bu külfetli olabilir. Yardım için meslektaşlarınıza veya profesyonel ağınıza ulaşmak için bugün zaman ayırın. İkizler’deki İletişimsel Merkür, on birinci evinizdeki Venüs ile bağlantısı aracılığıyla destek alıyor. Tüm projelerin tek başına olması amaçlanmamıştır, bir takımın dahil edilmesi biraz rahatlama sağlayabilir.



Başak Burcu
28 Mayıs 2021 Cuma Başak Burcu Yorumları

Başak burcu, bir iş projesinin finansal gidişatını içeren zorluklar sizin için yeniden su yüzüne çıkabilir. Yatırımcılarla ilgileniyor veya hatta borçları çözmek için çalışıyor olabilirsiniz. Oğlak ayı, yaratıcı projelerinizin olduğu beşinci evinizde beceriksizlik içindedir ve diğer insanların parasının sekizinci evinizdeki Koç burcundaki Chiron ile zor bir görünüm oluşturuyor. Şirketinizin sahip olduğu nakit akışı ihtiyaçlarını fazla harcamamak ve iletmemek için zaman ayırın. Sabır anahtardır ve her şey kendi kendine çözülecektir.



Terazi Burcu
28 Mayıs 2021 Cuma Terazi Burcu Yorumları

Teraziler bugün titriyor ve barışı korumak zor olabilir sevgili Terazi. Yoğun bir T-kare gezegen hizalanması yaşıyorsunuz. Bu, duygusal merkezinizdeki Oğlak ayını, kariyerinizin onuncu evindeki Yengeç burcundaki Mars’ı ve iş ilişkisi sektörünüzdeki Koç’taki Chiron’u içerir. Birlikte, bu gezegensel hizalanma, daha sonra pişman olabileceğiniz ani tepkilere neden olabilir. Önce duraklamak, dinlemek ve strateji oluşturmak için zaman ayırmak akıllıca olacaktır. İletişim anahtardır, bu nedenle doğal barış yapma yeteneklerinizden yararlanın.



Akrep Burcu
28 Mayıs 2021 Cuma Akrep Burcu Yorumları

Bu, Stinger’ını uzak tutmak için güzel bir gün, Scorpion. Bir meslektaş veya iş durumu sizi stresli hissettirebilir ve sizi hızlı bir şekilde olumsuz bir şekilde tepki vermeye itebilir. Oğlak burcundaki ay, üçüncü iletişim evinizdeki güçsüzlük içindedir ve altıncı iş ve rutininizdeki Koç burcundaki Chiron ile gerilim yaratır. Birlikte, bu gezegensel hizalanma bugün ilerlemeyi zorlaştırabilir. Kendinize özen gösterin ve kendinizi sohbetten uzaklaştırın. Kozmik enerji daha net olduğunda kaldığınız yerden devam edin.



Yay Burcu
28 Mayıs 2021 Cuma Yay Burcu Yorumları

Yay, işinize harcadığınız enerji ve zamanın bir sonucu olarak bugün sizin için bir miktar finansal rahatlama sağlayabilir. Oğlak ayı, ikinci gelir evinizdedir ve şans gezegeni Jüpiter ve ani değişimlerin hükümdarı Uranüs ile sinerjik bir bağlantı oluşturur. Bu, müşteri satışlarında bir artış, gelirde artış veya işvereninizden bir ikramiye içerebilecek hızlı bir geçiştir. Bunu hak ediyorsun sevgili Archer!



Oğlak Burcu
28 Mayıs 2021 Cuma Oğlak Burcu Yorumları

Dağ Keçisi, tüm burçlardan, işinizi yavaş ve istikrarlı yapmanın değerini anlarsınız. Bu, daha fazla doğruluk sağlar ve size sağlam bir temel oluşturma yeteneği verir. Bugün Oğlak ayı benliğinizin ilk evindeyken ve düşünce alanınızda Balık’ta Jüpiter ile uyumlu bir bağlantı oluştururken topraklama ve odaklanma enerjisini sağlıyor. Yapılacaklar listenizdeki en önemli öğeleri başarmak için bu gezegensel bağlantının size verdiği zihinsel gücü kullanın.



Kova Burcu
28 Mayıs 2021 Cuma Kova Burcu Yorumları

Bugün işte son derece azimli ve motive hissedebilirsin sevgili Kova. Bu, kariyerinizin daha sıradan kısımlarından biri olsa da, sizi başarıya götüren, günlük bazda yaptığımız şeydir. Odaklanmış Oğlak ayı, bilinçaltı zihninizdedir ve altıncı iş evinizdeki Yengeç burcundaki duygusal olarak yönlendirilen Mars ile aktive edici bir bağlantı kurar. İş hayatınızı güçlendirmek için bugünün enerjisini kullanın. Nelerin başarılması gerektiğinin organize bir listesini oluşturun, ardından her seferinde bir öğe üzerinde ilerleyin.



Balık Burcu
28 Mayıs 2021 Cuma Balık Burcu Yorumları

Sevgili Balık, bugün gecikmelerin ve barikatların geçmesine izin verin. Sizi hayal kırıklığına uğratabilirken, bugünün enerjisi hızla ilerleyecektir. Oğlak ayı, on birinci umutlar, hayaller ve dilekler evinizdedir – kazandığınız ikinci evinizdeki Koç burcundaki Chiron ile zorlu bir yön oluşturur. Belki de bütçe için önemli bir teklif gönderdiniz ve reddedildi. Senaryo ne olursa olsun, cesaretinin kırılmasına izin verme Balık.



Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.