Günlük İş Burç Yorumları 25 Mayıs 2021

25 Mayıs Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Salı günü için 25 Mayıs Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
25 Mayıs 2021 Salı Koç Burcu Yorumları

Ram, bir yatırımla veya kazandığınız gelirle ilgili ani vardiyalara veya değişikliklere hazırlanın. Bu, bütçenizi değiştirmenizi veya mali durumunuzu değiştirmenizi gerektirebilir. Akrep ayı, para sektörünüzde Boğa burcunda paylaşılan kaynaklar ve değişken Uranüs’ü harekete geçiren sekizinci evinizde. Bu stresli olabilirken, ayrıntılara dikkat edin ve üzerinde çalışın. Bir çözümü desteklemeye yardımcı olabilecek başka destekleyici enerjiler de vardır.



Boğa Burcu
25 Mayıs 2021 Salı Boğa Burcu Yorumları

Boğa, önemli iş ortaklıkları ile iletişim kurmak ve ağınızla bağlantı kurmak söz konusu olduğunda acele etmeyin. İşinizle ilgili bazı yanlış anlaşılmalar olabilir, bu nedenle yaşamın bu alanında dikkatli bir şekilde gezinmek önemlidir. Astrolojik olarak, bunun nedeni, Balık’ta puslu Neptün ile bir kare oluşturmaya değer ikinci evinizdeki İkizler’deki Merkür’ün bağlantısıdır. Bu, bütçe üzerindeki tutarsızlıkları veya yapmanız gereken işleri içerebilir. Bu geçici bir aşama – ama bugün tetikte olun, Bull.



İkizler Burcu
25 Mayıs 2021 Salı İkizler Burcu Yorumları

Sevgili İkizler, iş ve kariyer alanında bir başarı patlaması için hazırlanın. Bunun için çok çalıştınız ve hak etmekten daha fazlasını yaptınız! Akrep ayı, altıncı evinizdedir ve kariyerinizin onuncu evinizdeki Balık burcunda iyi konumlanmış bir Jüpiter’e pozitif enerji göndermektedir. Bu aydınlatma bugün size bazı iyi haberler ve gelişmeler getirebilir. Kariyer sektörünüzde Jüpiter’in Balık burcunda uğurlu geçişinin tadını çıkarın! Şu anda işinizde çok destek alabilirsiniz.



Yengeç Burcu
25 Mayıs 2021 Salı Yengeç Burcu Yorumları

Yengeç, bu işteki yaratıcılığınızdan yararlanmanız için güçlü bir gün. Bugün bu uğurlu gezegensel enerji sayesinde birçok fantastik fikir geliştirebilir veya başkalarından destek alabilirsiniz. Sezgisel Akrep ayı, beşinci yaratıcılık evinizde ve geniş mesaj sektörünüzde Balık’ta şanslı Jüpiter ile üçgen oluşturuyor. Bugün, projenizi daha halka açık bir düzeyde başlatma fırsatını elde edebilirsiniz. Bu enerjiden yararlanın ve kollektife iş olarak sunmanız gerekenlere güvenin.



Aslan Burcu
25 Mayıs 2021 Salı Aslan Burcu Yorumları

Sevgili Aslan, bu, son zamanlarda yaşadığınız tüm iş ve kariyer değişikliklerine alışmanın tam zamanı. Dersler gezegeni Satürn, Kova burcunda ve geriliyor. Yani, kariyer sektörünüzde Boğa burcundaki Uranüs ile bir bağlantıyı tetikliyor. İş ilişkilerindeki ani değişimin bu gezegensel hizalanması şimdi yavaşlamaya başlıyor. Böyle bir zamanın anahtarı, öğrendiğiniz tüm dersleri hatırlamak ve bunları yaşam yolunuza dahil etmektir.



Başak Burcu
25 Mayıs 2021 Salı Başak Burcu Yorumları

Başak, bu gün iletişim kurmanın ve kendinizi başkalarıyla ifade etmenin iş yerinde sizin için zor olabileceği bir gün. Anlaşmazlıklar veya yanlış iletişim ortaya çıkabilir ve sizi biraz stresli hissedebilir. Akrep ayı, üçüncü iletişim evinizde düşüş konumunda ve altıncı iş evinizde geri giden Satürn’e zorlu enerji gönderiyor. Bu enerjiyi dikkatli ve sabırla yönlendirin. Neler olup bittiğini dinler ve özümserseniz, meslektaşlarınızla gereksiz tartışmalardan kaçınmanıza yardımcı olabilir.



Terazi Burcu
25 Mayıs 2021 Salı Terazi Burcu Yorumları

Terazi, para ve kariyer bugün sizin için bir odak noktasıdır. Oranlarınızı veya maaşınızı yeniden müzakere etmek için bir baskı hissedebilir ve bu sizin için geçerliyse bir başlık artışı teklifiyle birleşebilirsiniz. Aniden yaklaşmamaya ve bir strateji veya plan oluşturmamaya dikkat edin. Bunun nedeni, gelir elde ettiğiniz ikinci evinizdeki yoğun Akrep ayının, onuncu kariyer evinizde Yengeç’te eşit derecede zayıflamış bir Mars ile bağlantı kurmasıdır. Bir belge çıkarın ve argümanlarınızı düzenleyin. Bu, istediğiniz şeyi almanızı kolaylaştırabilir.



Akrep Burcu
25 Mayıs 2021 Salı Akrep Burcu Yorumları

Akrep, bugün kendini çok yaratıcı hissedebilirsin, bu yüzden bu enerjiyi kendi yararına kullanmak önemli! Takım toplantıları planlamak için zaman ayırın ve hatta kendi başınıza yeni yenilikler üzerinde çalışın. Bu, ilk benliğinizdeki Akrep ayından olumlu bir şekilde etkileniyor, kendini ifade eden beşinci evinizde Balık’ta ruhani Neptün ile bir görünüm oluşturuyor. Vaktiniz varsa, vizyon panosu gibi görsel yöntemler kullanmak proje fikirlerinizi belirlemenize yardımcı olabilir.



Yay Burcu
25 Mayıs 2021 Salı Yay Burcu Yorumları

Bu, iş hayatınızda ani değişikliklere katlanmanın yanı sıra bir kendini yansıtma dönemi olabilir. Bu vardiyaları teşvik eden meslektaşlarınızda zorlayıcı durumlar yaşamış olabilirsiniz. Zorlu Akrep ayı bilinçaltınızda ve iş yerinizin altıncı evinde Boğa burcunda Uranüs ile gergin bir muhalefet oluşturuyor. Belki bu, düşünmek için bir gün izin almak için iyi bir zaman olabilir? Yay burcu şu anda her şey bir tepkiyi hak etmiyor ve gezinmek için iyi bir yol olabilir.



Oğlak Burcu
25 Mayıs 2021 Salı Oğlak Burcu Yorumları

Sevgili Oğlak burcu, bugün yaratıcı bir projede veya önemli bir çalışma çabasında ani değişiklikler meydana gelebilir. Bu stres getirebilirken, bu stresten uzak bir şekilde gezinmeniz mümkündür! Yaratıcı proje sektörünüzde Boğa burcundaki değişken Uranüs’e tetikleyici bir muhalefet oluştururken, yoğun Akrep ayı on birinci umut ve hayal evinizde. Somut planınızı oluştururken, bugün esnek olmanızı gerektiriyor. Sabır anahtardır.



Kova Burcu
25 Mayıs 2021 Salı Kova Burcu Yorumları

Kova burcu, evren sizi tam da bunu yapmanız için etkileyebilse bile, aceleci kararlar vermemek önemlidir. VIP’lerle ve hatta şu anda çalıştığınız önemli bir müşteriyle ilgili bir hayal kırıklığı hissedebilirsiniz. Bu, kariyerinizin onuncu evinden geçen zor Akrep ayından kaynaklanmaktadır. Ay ayrıca gezegen yöneticiniz Satürn ile şimdi Kova burcunda geri hareket eden bir kare oluşturuyor. Kendinizi kısıtlanmış ve en iyi olduğuna inandığınız fikirlere göre hareket edebilecekmiş gibi hissedebilirsiniz. Bunun tartışmaya istekli olduğunuz bir şey olup olmadığını veya gitmesine izin vermenin akıllıca olup olmadığını not alın.



Balık Burcu
25 Mayıs 2021 Salı Balık Burcu Yorumları

Sevgili Balık, muazzam bir kişisel gelişim döneminden geçiyorsun. Bu, uzun vadede kariyerinizi de olumlu etkileyecektir. Gezegen yöneticiniz, şanslı Jüpiter, ilk benliğinizde Balık burcunda. Bu, iş arayışlarınızda sebat etmenize izin veren son derece hayırlı bir bağlantıdır. Şu anda profesyonel yaşamınız için sahip olduğunuz uzun vadeli vizyonunuzu düşünün. Yanınızda Jüpiter ile onlara ulaşmak çok daha kolay ve net niyetler belirlemek akıllıca!



Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.