Günlük Burç Yorumları 31 Mayıs 2021

31 Mayıs Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 31 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
31 Mayıs 2021 Pazartesi Koç Burcu Yorumları

Aşağıdan fışkıran hayallere ve ilhamlara çok dikkat edin, Koç. Yönetici gezegeniniz, kendinden emin Mars, bugün günü geleceği gören Neptün ile destekleyici bir bağlantı içinde geçiriyor. Bu bağlantı, size güçlü yaratıcı içgörüler ve fantezi için özlem sağlar – aynı zamanda enerji seviyelerini düşürür. Başka yerlerde, güneşin kaderin Kuzey Düğümü ile birleşmesi güçlü, yön değiştiren konuşmalar sağlar.


Boğa Burcu
31 Mayıs 2021 Pazartesi Boğa Burcu Yorumları

Bir Boğa olarak, ince ayarlanmış içgüdülerle donatılmışsınızdır. Aydınlatıcı güneş kaderin Kuzey Düğümü ile birleşirken, bugün onları yüksek sesle ve net bir şekilde dinlediğinizden emin olun. Bu özellik, finansal konular ve aile bağlantıları hakkında aydınlatıcı açıklamalar sunar. Başka yerlerde, go-getter Mars’ın rüya gibi Neptün ile tatlı uyumu, ağınızın dikkatini çekebilecek manyetik bir karizma sağlar.


İkizler Burcu
31 Mayıs 2021 Pazartesi İkizler Burcu Yorumları

Önümüzdeki günler sizin gerçeklik algınızla, İkizler burcuyla uğraşmak zorunda. Ortaya çıkan mesajları dinleyin, ancak tamamen denize çekilmekten kaçının. Bugün güneşin kaderin Kuzey Düğümü ile birleşmesi, kimlik ve bağımsızlık duygunuz etrafında aydınlatıcı içgörüler getiriyor. Başka yerlerde, motive edilmiş Mars, vizyoner Neptün ile aynı hizaya gelir ve esirden ilham almanıza ve onu ileriye dönük kariyer hareketine uygulamanıza yardımcı olur.


Yengeç Burcu
31 Mayıs 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Yorumları

Bugün kendi kendini ifade etmenle insanları büyüleme gücüne sahipsin, Yengeç. Kendi kendini motive eden Mars, hayalperest Neptün ile destekleyici bir bağlantı kurarak hayallerinizi eyleme dönüştürmenize yardımcı olur ve insanları amacınıza çeker. Güneş, kaderin Kuzey Düğümü ile birleşirken, başka yerlerde de perde arkasında aydınlatıcı içgörüler çiçek açar. Bu eşleştirme, özgüveniniz ve iletişim tarzınız etrafında kendi kendini sabote edici davranışlar etrafında ortaya çıkar.


Aslan Burcu
31 Mayıs 2021 Pazartesi Aslan Burcu Yorumları

Bugünkü hedeflerinizin yörüngesine ilişkin önemli ifşaatlar, Leo. Sezginize girin ve kimliğiniz, topluluk duygunuz ve uzun vadeli özlemleriniz etrafında ortaya çıkan mesajları dinleyin – yöneticiniz, aydınlatıcı güneş, kaderin Kuzey Düğümü ile birleşirken. Başka yerlerde, motive edilmiş Mars’ın rüya gibi Neptün’le bağlantı kurarak duygusal olarak iyileştirme adımları atmanıza yardımcı olur.


Başak Burcu
31 Mayıs 2021 Pazartesi Başak Burcu Yorumları

Yeni arayışının hayata geçmesi için ihtiyacın olan tüm desteğe sahipsin Başak. Enerjik Mars, bugün rüya gibi Neptün ile uyumlu bir bağlantıya kilitlenir ve topluluğunuzla ve sosyal ağınızla ilham verici, teşvik edici bir şekilde etkileşime girmenize yardımcı olur. Başka yerlerde, aydınlatıcı güneş, kaderin Kuzey Düğümü ile birleşir. Bu toplantı, kendi kendini sabote eden cihazlarınızın ileriye doğru hareketinize tam olarak nasıl engel olduğunu gösterir.


Terazi Burcu
31 Mayıs 2021 Pazartesi Terazi Burcu Yorumları

İleriye giden yol bugün ortaya çıkmaya başlıyor, Terazi. Hayatınız için oluşturduğunuz büyük resim vizyonunun etrafında görünen mesajlara çok dikkat edin. Vahiy getiren güneş, bugün kaderin Kuzey Düğümü ile birleşerek eğitim konuları, seyahat planları ve hayata dair değişen inançlar hakkında yeni içgörülere ışık tutuyor. Başka bir yerde, Mars’ın vizyon sahibi Neptune ile buluşması, ilhamın kariyer cephesindeki eylemle kolayca birleşmesine olanak tanıyor.


Akrep Burcu
31 Mayıs 2021 Pazartesi Akrep Burcu Yorumları

Bir Akrep olarak, kızıl gezegen Mars’ın hızlı ve keskin hareketleri tarafından yönlendiriliyorsunuz. Bugünün gökyüzü, Mars’ı yaratıcı Neptün ile ruhani bir hizaya kilitlenmiş halde buluyor. Bu eşleştirme, son derece yaratıcı ve güçlü bir şekilde yaratıcıdır, ilhamla kolaylıkla hareket etmenizi sağlar. Başka yerlerde, aydınlatıcı güneş kaderin Kuzey Düğümü ile birleşir. Bu eşleştirme, yakın ilişkilerinizdeki kritik dinamiklere parlak bir ışık tutar.


Yay Burcu
31 Mayıs 2021 Pazartesi Yay Burcu Yorumları

Yay burcuyla bugün ilişki cephesinde ortaya çıkan hikayeleri izleyin. Güneş, günü kaderin Kuzey Düğümü ile birleştirerek, mevcut ortaklık hikayenize ifşalar veya içgörüler getirerek geçirir. Bu içgörüler, bağlılık konusunda uzun süredir sahip olduğunuz inançlarınızı etkileyecektir. Başka yerlerde, ileriye doğru hareket eden Mars, duygusal Neptün ile aynı hizaya gelir ve eski aile yaralarını iyileştirme konusunda ilerleme kaydetmenize yardımcı olur.


Oğlak Burcu
31 Mayıs 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Yorumları

İşinizle anlamlı bir şekilde yeniden bağlantı kurma sürecinin derinlerindesiniz Oğlak burcu. Aydınlatıcı güneş kaderin kuzey düğümüyle birleşirken, bugünün kozmik manzarası sizi bir sonraki adıma doğru yönlendirsin. Yılda bir kez düzenlenen bu eşleştirme, iş cephesinde içgörüler ve önemli olaylar sunar. Başka yerlerde, motive edilmiş Mars, tatlı konuşan Neptün ile aynı hizaya gelir ve dinleyen herkesi etkilemenizi kolaylaştırır.


Kova Burcu
31 Mayıs 2021 Pazartesi Kova Burcu Yorumları

Kendini yeterince dinliyor musun Aquarius? Pazartesi gününün gökyüzü romantizm, ilişkiler ve yaratıcı kendini ifade etme etrafında kritik açıklamalar getirmeye çalışıyor. Aydınlatıcı güneş, kaderin Kuzey Düğümü ile eşleşerek yukarıda bahsedilen arenalara olayları getirir. Başka yerlerde, go-getter Mars, esinlenen Neptün ile aynı hizaya gelir ve esirden ilham almanıza ve iş yükünüze uygulamanıza yardımcı olur.


Balık Burcu
31 Mayıs 2021 Pazartesi Balık Burcu Yorumları

Bugün için derinlere bak, Balık. Güneş, kaderin Kuzey Düğümü ile birleşirken, aşağıdan yukarıya doğru bir ışık parlıyor. Yılda bir kez düzenlenen bu eşleştirme, yaşam alanınız, aile bağlantılarınız ve kişisel geçmişinizle ilgili kritik içgörüler ve önemli olaylar getirir. Bu içe dönük vahiyler, ileriye giden yolu gösterir. Başka yerlerde, tahrik edilen Mars, yaratıcı Neptün ile aynı hizaya gelir ve herkesi kendi yaratıcılığınızı ifade ederek büyülemenize izin verir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.