Günlük Burç Yorumları 30 Mayıs 2021

30 Mayıs Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 30 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
30 Mayıs 2021 Pazar Koç Burcu Yorumları

Koç burcu insanları, kendileriyle aynı çizgide hissetmek için genellikle bir göreve ihtiyaç duyar. Ay çözüm arayan Kova burcuna doğru süzülürken, Pazar gününün gökyüzü bu hikayenin etrafında toplanıyor. Luna’nın buradaki varlığı, mevcut özlemlerinize odaklanmanıza yardımcı olur. Daha sonra, ayın sorumlu Satürn ve düzensiz Uranüs ile zor karşılaşması, hedefleriniz etrafında zihinsel engeller oluşturabilir. Bunları bunalmadan kabul edin.


Boğa Burcu
30 Mayıs 2021 Pazar Boğa Burcu Yorumları

Bugün şu anki kariyer yolun üzerinde kafa yoracaksın, Boğa burcu. Ay ilerici Kova burcuna doğru kayarak sizi mesleğinize öncelik vermenizi ister. Kişisel projelerde ilerlemek ve hedefleriniz doğrultusunda rota düzeltmeleri yapmak için ideal bir gün. Daha sonra, kişisel özgürlük ve işinizin talepleri etrafında gerilimler doruğa ulaşır, çünkü Luna boğucu Satürn ve özgürlük arzusu Uranüs ile baş başa kalır.


İkizler Burcu
30 Mayıs 2021 Pazar İkizler Burcu Yorumları

Pazar günleri, İkizler burcuna katılmak için bir macera bulmanız için sizi teşvik ediyor. Ay, hava burcundaki Kova burcuna kayar ve duygusal olarak yüklü birkaç günün ardından hoş bir denge duygusu bulmanıza yardımcı olur. Yerel sınırlarınızdan kaçamıyorsanız, yeni bir kitapta veya iyi bir filmde kaybolmayı hedefleyin. Luna’nın daha sonra yoğun Satürn ve anlayışlı Uranüs ile kavgası zihinsel fırtına bulutlarını karıştırabilir.


Yengeç Burcu
30 Mayıs 2021 Pazar Yengeç Burcu Yorumları

Bir Kanser olarak, duygularınızın güvenli bir şekilde yüzeye çıkmasına izin veren güvenilir insanlarla yakın etkileşimlere ihtiyacınız var. Yansıtıcı Kova ayı sizi içine kapanık ve derin bir psikolojik kafa boşluğuna çekerken, bunu bugün aklınızın arkasında tutun. Ortaklık konuları bugün de daha fazla önem kazanıyor. Daha sonra, Luna’nın ağır Satürn ve düzensiz Uranüs ile zorlu karşılaşmaları sosyal durumlarda duygusal barikatlar yaratabilir.


Aslan Burcu
30 Mayıs 2021 Pazar Aslan Burcu Yorumları

İlişkilerinize bugün dikkat etmeniz gerekiyor Leo. Bekar ya da alınmış, yardım edemezsin ama aşk hayatının şu anki durumu üzerine kafa yorarsın. Eğer bağlıysanız, bir ortaklığı yeniden canlandırmaya enerji ayırmak ya da birisine ulaşmak ve bekarsanız bağlantı kurmak idealdir. Daha sonra, ay duvarlarla çevrili Satürn ve sürpriz getiren Uranüs ile güreştiğinde, ton çok daha ağır bir ruh haline geçer.


Başak Burcu
30 Mayıs 2021 Pazar Başak Burcu Yorumları

Bugün yeni temponuza uyum sağlamak için bir ritim atın Başak. Kariyerinizin belirli unsurları hakkında ikinci düşünceleriniz olmasına rağmen üretken olma havasındasınız. Çözüm arayan Kova ayı, sizi bunaltmayacak bir şekilde yapılacaklar listenizden çıkarmanız için zorlar. Daha sonra, ay ağır Satürn ve özgürlük arayan Uranüs ile boğuşurken, “gerçeklik” ve “vizyon” arasında barikatlar ortaya çıkması muhtemeldir.


Terazi Burcu
30 Mayıs 2021 Pazar Terazi Burcu Yorumları

Pazar günkü gökyüzü, yavaşça eğlenmeyi gerektirir, Terazi. Ay, ruh arayan Kova burcunda süzülüyor, sizi sanatsal bir çıkış noktası keşfetmeye, yaratıcı bir projeye dalmaya veya romantik bir harikalar diyarında kaybolmaya itiyor. Konu kur yapma konusunda oyununuzda olduğunuz için brunch randevusu için ideal bir gün. Daha sonra, ay, kapalı Satürn ve dengesiz Uranüs ile boğuştuğunda, tonu oldukça ağır bir ruh hali ilişkisine geçer.


Akrep Burcu
30 Mayıs 2021 Pazar Akrep Burcu Yorumları

Ara vermelisin, Akrep. Telefonunuzu gizleyin ve yakın çevrenizde sizi yükselten ve ilham veren insanlara odaklanın. Ay’ın yansıtıcı Kova burcundaki varlığı, dinlenmeye olan ihtiyacınızı ve yavaşlayan temponuzu vurgularken, evinizin önündeki projelere odaklanmanızı gösterir. Daha sonra, ayın duvarlarla çevrili Satürn ve asi Uranüs ile zor karşılaşması, ortaklık ve aile meseleleri arasındaki gerilimleri vurgulayabilir.


Yay Burcu
30 Mayıs 2021 Pazar Yay Burcu Yorumları

Bugün düşüncelerini kendine saklama Yay. Göğsünüzden büyük bir şekilde kurtulmanız gereken şeyler var. Ay, anlamlı Kova burcundan kayarak önemli konuşmalarla yüzleşmenize yardımcı olur. E-postaları veya kaçırılan metinleri ve çatlaklardan sızan aramaları takip etmek için ideal bir gün. Daha sonra, Ay’ın Satürn ve Uranüs ile sert karşılaşması, iş meseleleri etrafında zihinsel fırtına bulutları yaratır.


Oğlak Burcu
30 Mayıs 2021 Pazar Oğlak Burcu Yorumları

Günlük hayatında hangi becerileri masaya getirmiyorsun Oğlak? Ay çözüm arayan Kova burcunda süzülürken, evren sizi bu yetersiz kullanılan yeteneklerle yeniden tanışmaya zorluyor. Bunun yanı sıra, üretken olmak ve bugün kişisel gündeminize odaklanmak kolaydır. Ay, Satürn’ü ve asi Uranüs’ü sınırlandırmakla boğuşurken, daha sonra kendine güven ve kendini ifade etme ile ilgili sorunlar ortaya çıkacaktır.


Kova Burcu
30 Mayıs 2021 Pazar Kova Burcu Yorumları

En son ne zaman kendini şımarttın Aquarius? Besleyici ay burcunuza kayarken, bugün kendinizi beslemek ve tedavi etmek için adımlar atın. Luna’nın buradaki varlığı, ihtiyaçlarınızın karşılanmadığı ve ifade edilmediği yerlere dikkat çekiyor. Bugün bedeniniz ve görünümünüzle bağınızı derinleştirmek için elinizden geleni yapın. Daha sonra, ağır Satürn ve sürpriz getiren Uranüs ile ayın kavgası, bireysel ve aile ihtiyaçları arasındaki gerilimi vurgulayabilir.


Balık Burcu
30 Mayıs 2021 Pazar Balık Burcu Yorumları

Pazar gününün gökyüzü sizi içten ve kalabalıktan uzağa çağırır, Balık. Luna, dinlenmeye olan ihtiyacınızı ve manevi bir kaynağa yeniden canlandırılmış bir bağlantıyı vurgulayarak baş döndürücü Kova’ya doğru ilerliyor. Uyumak, yalnızlığı kucaklamak veya telefonunuzu dramatik bir şekilde nehre fırlatmak sorun değil. Her şeyden önce doğa ve iç sezginizle yeniden bağlantı kurmayı hedefleyin. Daha sonra, ayın ağır Satürn ve elektrikli Uranüs ile zor karşılaşması iletişim fırtınası bulutlarını harekete geçirebilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.