Günlük Burç Yorumları 28 Mayıs 2021

28 Mayıs Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 28 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
28 Mayıs 2021 Cuma Koç Burcu Yorumları

Cuma günkü gökyüzü sizi bir şeyler başarma havasına sokar, Koç. Ay, yetenekli Oğlak burcuna doğru kayar, odağınızı hedeflerinize ve mevcut kariyer yörüngesine yönlendirir. Kendinizi tanıtmak, alanınızdaki yetkililerle bağlantı kurmak veya kişisel projelere zaman ayırmak için ideal bir gün. Başka yerlerde, Venüs’ün etkileyici Merkür ile olan büyüleyici birlikteliği, size karizma ve ilham verici düşünme armağanı verir.



Boğa Burcu
28 Mayıs 2021 Cuma Boğa Burcu Yorumları

Kulağını bugün yerde tut Boğa. Mali durumunuz, yetenekleriniz ve kaynaklarınızla ilgili mesajlar muhtemelen kapınıza geliyor – yönetici gezegeniniz, manyetik Venüs, haber getiren Merkür ile birleşirken. Başka yerlerde, ayın topraklanmış Oğlak burcundaki varlığı, duygusal olarak denge hissini yeniden kazanmanıza yardımcı olur. Rutininizi değiştirmeyi ve biraz macera aramayı hedefleyin.



İkizler Burcu
28 Mayıs 2021 Cuma İkizler Burcu Yorumları

Yakın ilişkiler bugün her şeyden önce gelir, İkizler. Kalbinizin kalbinde kıpırdanan derin hikayeleri anlamak için her şeyden uzakta biraz sessiz zamana ihtiyacınız var. Ay’ın münzevi Oğlak burcundaki varlığı, terapötik çıkış yolları aramaya odaklanan düşük anahtarlı bir güne işaret ediyor. Başka yerlerde, ilişki odaklı Venüs, yönetici gezegeniniz Merkür ile birleşir ve ortaklık meselelerini daha da öncelikli hale getirir.



Yengeç Burcu
28 Mayıs 2021 Cuma Yengeç Burcu Yorumları

Şu anki ortaklık hikayenizde neler oluyor, Yengeç? Bağ kurma Venüs zihinsel Merkür ile birleşirken, bugün size rüyalardan, vizyonlardan ve rastlantılardan gelen bilinçaltı içgörülere uyum sağlayın. Başka yerlerde, ay, gerçekçi Oğlak burcunuzun karşısındaki burcunuzdan geçerek açık, dürüst, temeli tartışmaları teşvik eder. Dayanıklılık ve ilham verici bir zihin gerektiren herhangi bir ortak çalışma üzerinde çalışmak için ideal bir gün.



Aslan Burcu
28 Mayıs 2021 Cuma Aslan Burcu Yorumları

Bugün sosyal ağına bak Leo. Hediye veren Venüs sosyetik Merkür ile birleşirken, fırsatlar bağlandığınız insanlar aracılığıyla geliyor. Bu enerji, bağ kurmayı ve barışı korumayı kolaylaştırdığı için, aktif işbirliği ve işbirliği gerektiren grup veya topluluk temelli projelerde çalışmak için ideal bir gün. Pratik Oğlak burcu ayı, yapılacaklar listenizdeki her şeyi kaldırmanıza yardımcı olur.



Başak Burcu
28 Mayıs 2021 Cuma Başak Burcu Yorumları

Cuma gününün hayırsever gökyüzünün altında kendini iyi hissetmek kolay Başak. Yönetici gezegeniniz, haberci Mercury, bugün Venüs’ün bereket bahşettiği bir ziyaret alıyor. Bu birlik, mevcut kariyer gidişatınıza, özellikle vizyonunuzu ve mali durumunuzu destekleyen şekillerde olumlu koşullar çekiyor. Başka yerlerde, dünyevi Oğlak burcu uydusu, üretkenlik yerine zevke öncelik vermeyi önerir. İyi vakit geçirme ihtiyacınızı kucaklayın ve salıverin!



Terazi Burcu
28 Mayıs 2021 Cuma Terazi Burcu Yorumları

Bugün size ulaşan önemli haberler için uyanık olun, Terazi. Yönetici gezegeniniz, büyüleyici Venüs, mesaj taşıyan Merkür’den bir ziyaret alıyor. Bu birlik, zihinsel hızınızı artırır, sizi önemli konuşmalara dahil eder ve büyük resim yaşam planlarınızla ilgili önemli mesajlar verir. Oğlak burcunun topraklanmış ayı enerjinizi temellerinize odakladığından, düşük bir profil tutmaya ve yaşam ortamınıza odaklanmaya çalışın.



Akrep Burcu
28 Mayıs 2021 Cuma Akrep Burcu Yorumları

Cuma günü Akrep burcunun altında önemli sohbetler başlamayı bekliyor. Ay’ın ciddi Oğlak burcundaki varlığı, sizi günlük kaydı yaparak, şarkı söyleyerek ya da sadece gerçeğinizi iyi bir dinleyiciye söyleyerek kendinizi ifade etmeye iter. Başka yerlerde, haberci Mercury, günü ilişki kurma Venüs’le karmakarışık bir şekilde geçiriyor. Bu birlik, acil yakınlık meseleleri hakkında haberler veya önemli ifşaatlar getiriyor.



Yay Burcu
28 Mayıs 2021 Cuma Yay Burcu Yorumları

Cuma günkü gökyüzü sizi yerinize koymaya ve tavizler vermeye teşvik ediyor Yay. Ay, tüm gün yetenekli Oğlak burcunun içinden süzülür ve odak noktanızı geçerlilik ve kendine değer verme duygularınıza yönlendirir. Bu enerji size her şeyden önce kendi ihtiyaçlarınızla birlikte hazır bulunmanızı hatırlatır. Başka yerlerde, haberci Mercury’nin tatlandırıcı Venüs ile birleşmesi, ortaklık arenasına canlandırıcı haberler veya vahiyler getiriyor.



Oğlak Burcu
28 Mayıs 2021 Cuma Oğlak Burcu Yorumları

Bugün en acil ihtiyaçlarınızı karşılayın Oğlak burcu. Ay, bu sabah ilk iş işaretinize kayarak, saklandıktan birkaç gün sonra olay yerine geri dönmenize yardımcı olacak. Sizi kendinizle tekrar temasa geçirecek sevgi dolu bir şekilde vücudunuza, sağlığınıza ve görünümünüze odaklanmayı hedefleyin. Başka yerlerde, haber veren Merkür, hediye veren Venüs ile birleşerek iş cephesine moral veren haberler getiriyor.



Kova Burcu
28 Mayıs 2021 Cuma Kova Burcu Yorumları

Dünyadan yalnız zaman, Cuma günkü göklerin altında Kova burcudur. Münzevi Oğlak burcu, sizi onarıcı faaliyetlere ve yalnızlığa odaklanmaya davet eder. Bugün, yalnızca onu hayata geçirmek için yeterli alanınız varsa yararlanılabilecek bir yaratıcı olgunluk durumundasınız. Bu arada haberci Mercury, sanatsal Venüs ile birleşerek yaratıcı ve romantik yaşamınıza önemli ifşaatlar getiriyor.



Balık Burcu
28 Mayıs 2021 Cuma Balık Burcu Yorumları

Bugün ada olma, Balık. Arkadaşlarına ihtiyacın var ve arkadaşlarının sana ihtiyacı var! Oğlak burcunun topraklanmış ayı sizi mevcut yolunuzu gerçekçi bir şekilde yeniden değerlendirmeye iterken, uzanın ve bağlanmak için bir plan yapın. Başka yerlerde, etkileyici Merkür, hediye veren Venüs ile birleşerek atmosfere neşeli, zevk arayan bir hafiflik getiriyor. Bu birlik aynı zamanda ev veya aile cephesine de olumlu koşullar getiriyor.



Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.