Günlük Burç Yorumları 27 Mayıs 2021

27 Mayıs Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 27 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
27 Mayıs 2021 Perşembe Koç Burcu Yorumları

Fantezi Perşembe gününün semalarında hüküm sürüyor Koç. Kendinizi rüyaya bırakın ve bakış açınızı yenilemek için yeni bir yol bulun. Vizyon sahibi Yay ayı, enerjinizi eğitim arayışlarına, seyahat planlarına ve sizi rahatlık bölgenizin dışına çıkaran deneyimlere odaklıyor. Başka bir yerde, sevgili Venüs tangoları Neptün’ü şaşırtarak, finansal meseleler ve ilişki gerçekleri etrafında bir pus yaratır.



Boğa Burcu
27 Mayıs 2021 Perşembe Boğa Burcu Yorumları

Bugün uzaya doğru süzülüyormuş gibi hissediyorsan sorun değil, Boğa. Yönetici gezegeniniz, manyetik Venüs, günü sisli Neptün ile bir meydanda geçiriyor. Bu kafa karıştırıcı bağlantı muhtemelen fantezi, kaçış ve romantizm için zararsız bir özlem yaratacaktır. Aynı zamanda, bu bağlantı sınırlarınızı test edebilir, enerji seviyelerini düşürebilir ve duygusal tepkileri artırabilir. Kendinizi bir süreliğine gerçeklikten uzaklaştırın.



İkizler Burcu
27 Mayıs 2021 Perşembe İkizler Burcu Yorumları

İkizler, Perşembe günkü gökyüzü gerçeğe bağlı kalmayı zorlaştırıyor. Romantizme aç Venüs illüzyonist Neptün’le karşı karşıya gelirken, sürüklenme ve rüya görme ihtiyacına yaslanın. Bu özellik, güne büyülü bir pus katar ve baştan çıkarıcı bir randevu gecesi için ideal bir zemin oluşturur. Sadece sevgilinize gül renkli gözlüklerle baktığınızı bilin! Luna’nın heyecanlı Yay burcundaki varlığı, ortaklık konularına odaklanan bir gün vaat ediyor.



Yengeç Burcu
27 Mayıs 2021 Perşembe Yengeç Burcu Yorumları

Yapılacaklar listenizden bir şeyler çizme havasındasınız, Yengeç. Yine de, kendinizi fantezilere sürüklemekten alıkoymak zor olabilir. Bağ kurma Venüs, günü Neptün ile gerçeği büken bir meydanda geçirerek geçmiş aşıkların kafa karıştırıcı hayallerinde veya vizyonlarında kaybolmayı kolaylaştırır. Bu yolda kendinizi çılgına çevirmek yerine, sizi geri çeken şeyin kökenini kabul etmeye çalışın.



Aslan Burcu
27 Mayıs 2021 Perşembe Aslan Burcu Yorumları

İşçilik, Perşembe günkü gökyüzü altında gittikçe daha çekici hale geliyor Leo. İhtiyacınız olan şey, hayattaki size neşe getiren ve doğal moralinizi veren şeylerle yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı olan iyi bir zamandır. Oynak Yay ayı, sizi üretkenlikten ziyade zevke eğilmeye itiyor. Başka bir yerde, Venüs meydanlarını baş döndürücü Neptün’le birleştirerek mevcut özlemleriniz etrafında karışık duygular yaratın.



Başak Burcu
27 Mayıs 2021 Perşembe Başak Burcu Yorumları

Evde kesintisiz, huzurlu bir güne ihtiyacın var Başak. Bugün bunu kendiniz için mümkün kılmak için elinizden geleni yapın. Ay, tüm gün dalgın Yay burcunda süzülüyor ve odağınızı aile dinamiklerine ve yaşam ortamınızın durumuna gönderiyor. Başka yerlerde, baş döndürücü Neptün ile lüks seven Venüs tangoları. Bu özellik, kariyer odaklı ortaklıklara girmeyi veya büyük finansal satın alımlar yapmayı beklemenin en iyisi olduğunu gösteriyor.



Terazi Burcu
27 Mayıs 2021 Perşembe Terazi Burcu Yorumları

Terazi burcu, Perşembe gününün büyüleyici semalarında süzülün. Yönetici gezegeniniz, manyetik Venüs, kendini Neptün’le gerçekliğin eriyen karesinde kilitli buluyor. Bu yönüyle bir yandan rüya gibi, romantik, gül rengi bir gözlük atmosferi yaratır. Öte yandan, enerji seviyeniz düşürülür ve lütfen insanlara geriye doğru eğiliyor olabilirsiniz. Topraklanmış kalmak için mücadele etmek yerine, en sevdiğiniz sanatsal zanaatta ve havada süzülürken kaybolun.



Akrep Burcu
27 Mayıs 2021 Perşembe Akrep Burcu Yorumları

Bugün ilişkilerinizde neler olup bittiğini yakından takip edin, Akrep. Sevgili Venüs, yanıltıcı Neptün’le mücadele ederken, muhtemelen romantik fanteziler dünyasına kapılacaksınız. Bir yandan, bu özellik büyüleyici bir randevu gecesi için idealdir. Öte yandan, romantik ilginizi gül renkli gözlüklerle görmekten kaçının. Başka yerlerde, ateşli Yay ayı sizi yeteneklerinizi aktif olarak paylaşmaya itiyor.



Yay Burcu
27 Mayıs 2021 Perşembe Yay Burcu Yorumları

Bugün biraz TLC’ye ihtiyacın var Yay. Ay burcunuzdan geçerken vücudunuz ve ihtiyaçlarınızla yeniden bağlantı kurmanıza izin verin. Dünkü duygusal tutulmadan dolayı burcunuzdan silinmiş hissediyor olabilirsiniz, bu yüzden toparlanmak ve temelinizi bulmak için bir vuruş yapın. Başka yerlerde, kaygan Neptün ile romantik Venüs tangoları, ilişkilerde rahat, romantik bir atmosfer ya da sisli, kafası karışmış bir atmosfer yaratır.



Oğlak Burcu
27 Mayıs 2021 Perşembe Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak burcu olarak, enerjinizi yalnız kalarak yenilersiniz. Ay dalgın Yay burcundan geçerken, bugün yalnızlık, dinlenme ve barış ihtiyacınızla yeniden bağlantı kurmayı hedefleyin. Başka yerlerde, değeri tanımlayan Venüs, gerçekliği büken Neptün ile bir kareye kilitlenir. Bu özellik, gün boyunca hoş bir şekilde yumuşak ve uykulu bir pus yaratır, ancak aynı zamanda kafa karıştırıcı koşullar yaratabilir ve çalışma cephesinde belirsizlik yaratabilir.



Kova Burcu
27 Mayıs 2021 Perşembe Kova Burcu Yorumları

Topluluğunu bugün bulmalısın, Kova. Değerli arkadaşlarınıza ulaşın ve yeniden bağlantı kurun ve ruhunuzu yükseltmelerine ve sizi harekete geçmeye teşvik etmelerine izin verin. Sosyal etkileşim ihtiyacınızı ve hedefleri yeniden inceleme arzunuzu önceliklendirin. Başka bir yerde, sevgili Venüs, Neptün’ün kafasını karıştırarak romantizmin etrafında sihirli bir sis yaratır. Bu enerji, gül renkli gözlüğünüzün farkında olduğunuz sürece ideal bir randevu gecesi yapar.



Balık Burcu
27 Mayıs 2021 Perşembe Balık Burcu Yorumları

Balık burcu olarak, zodyakın gerçek hayalperestlerinden birisiniz. Bu doğal yeteneği, bugün kariyer meseleleri söz konusu olduğunda kendi yararınıza kullanın, çünkü uzak görüşlü Yay ayı, hedeflerinize odaklanmanıza yardımcı olur. Başka yerlerde sevgili Venüs, gerçeği eriten Neptün ile dans ediyor. Bu yön, zihinsel olarak konsantre olmayı zorlaştırabilir, ancak sesinize boşa gitmesi utanç verici olacak şiirsel bir çekicilik sağlar.



Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.