Günlük Burç Yorumları 24 Mayıs 2021

24 Mayıs Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 24 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
24 Mayıs 2021 Pazartesi Koç Burcu Yorumları

Yılın bu zamanı enerjinizi yeni şeyler öğrenmek ve ev cephesinde güvenliği geliştirmek arasında bölüyor, Koç. Mahremiyet arayan Akrep ayı, samimi ilişkilerinizi ve ifade edilmemiş duygularınızı keşfetmek için sizi psikolojik açıdan zengin bir kafa boşluğuna yerleştirirken, Pazartesi günkü gökyüzü sizi gürültüden uzaklaştırır. Luna’nın ağır Satürn ve dengesiz Uranüs ile olan zorlu temasları, daha sonra mali işler ve hedef belirleme konusunda hayal kırıklıklarına yol açacaktır.



Boğa Burcu
24 Mayıs 2021 Pazartesi Boğa Burcu Yorumları

İlişki meseleleri, Pazartesi günkü gökyüzünün altındaki düşüncenize hakim gibi görünüyor, Boğa burcu. Ay, tüm gün derin duyguları olan Akrep’in içinden geçerek enerjinizi işbirlikçi çabalara, romantik ortaklıklara ve önemli bire bir etkileşimlere gönderiyor. Daha sonra, ayın boğucu Satürn ve durgunluğu kıran Uranüs ile huzursuz edici karşılaşması, kişisel özgürlük ihtiyacınız ile kariyerinizin talepleri arasındaki gerilimleri vurgulayabilir.



İkizler Burcu
24 Mayıs 2021 Pazartesi İkizler Burcu Yorumları

Kendinizle yeni bir ilişki geliştirme sürecindesiniz, İkizler. Bireyselliğiniz, sağlığınız ve benlik duygunuz şu anda çok önemlidir – bu nedenle, yeni ortaya çıkan ihtiyaçlarınızı dinlemeniz ve bunları karşılamaya yönelik aktif adımlar atmanız çok önemlidir. Scorpio uydusunun Satürn ve Uranüs ile buluşması sizi yüzeyin altına bakmaya yönlendirirken, Pazartesi günkü gökyüzü hizanızın neresinde olmadığınızı göstermenize yardımcı olur.



Yengeç Burcu
24 Mayıs 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Yorumları

Bir Yengeç olarak ay, size rehberlik eden kozmik pusula görevi görür. Ay bugün Akrep’in güçlü sularına kayarak dikkatinizi romantizm, zevk ve yaratıcı kendini ifade etmeye yönlendiriyor. Kendinizi seçtiğiniz bir sahneye koyun ve parlayın – ya da sadece eğlenceli, neşe verici bir aktivitede kaybolun. Daha sonra, Luna’nın sorumlu Satürn ve özgürlük arzusu olan Uranüs ile tartışması, sosyal ve romantik olarak ilişki engellerini vurgulayabilir.



Aslan Burcu
24 Mayıs 2021 Pazartesi Aslan Burcu Yorumları

Vizyon nedir Leo? Evren, hedefleriniz konusunda titiz bir şekilde net olmanıza ihtiyaç duyar. Ay ayrılmış Akrep’e doğru ilerlerken, Pazartesi gününün gökyüzü yeni bir ışıkla geleceğinizi düşünmenize yardımcı olur. Bu geçiş, ev ve aile meselelerine odaklanmanızı sağlayarak temellerinizin sağlamlığını incelemenize yardımcı olur. Luna’nın düzensiz Uranüs ve duvarlarla çevrili Satürn’le yaptığı akşam kavgası, kariyer gerilimlerini ve ilişkilerde rahatsız edici noktaları vurgular.



Başak Burcu
24 Mayıs 2021 Pazartesi Başak Burcu Yorumları

Bütün yumurtaların tek sepette Başak. Kariyeriniz yılın bu zamanında önemli konularda üstün gelir ve bir sonraki adımınızı belirlemeniz kritik önem taşır. Ay, keskin zekalı Akrep’e doğru kayarken Pazartesi günkü gökyüzü, daha fazla araştırılması gereken bazı hikayeleri aydınlatmaya çalışıyor. Luna’nın sorumlu Satürn ve özgürlük talep eden Uranüs ile sıkı bağlantıları, günlük işiniz ile hayalinizdeki iş arasındaki mevcut gerilimi vurguluyor.



Terazi Burcu
24 Mayıs 2021 Pazartesi Terazi Burcu Yorumları

Kendini yeniden keşfetmeye hazırsın Terazi. Yılın bu zamanı sizi büyüme ve kendi kendine genişlemenin yeni yollarını keşfetmeye zorluyor. Konfor alanınızdan çıkmaktan korkmayın. Ay, keskin zekalı Akrep’in içinden geçerken, Pazartesi gününün gökyüzü geri adım atmanıza ve yeteneklerinizi ve kaynaklarınızı incelemenize yardımcı olur. Romantik ilişkiler etrafında gerilimler muhtemelen daha sonra Ay Satürn ve Uranüs ile kavga ederken ortaya çıkacaktır.



Akrep Burcu
24 Mayıs 2021 Pazartesi Akrep Burcu Yorumları

Şu anda çok şey yaşıyorsun, Akrep. Yılın bu zamanı sizden kendi derinliklerinizi keşfetmenizi ve konfor bölgenizin dışında yeni bir vizyonu takip etmenizi ister. Bugün burcunuzdaki ayın varlığı sizi yere sermek ve bedeninizle yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı olmak için çalışıyor. Daha sonra Luna’nın Satürn ve Uranüs ile tartışması hem aile hem de ilişki cephesindeki gerilimleri vurgulayabilir.



Yay Burcu
24 Mayıs 2021 Pazartesi Yay Burcu Yorumları

Yay burcu bugün kendinizi hemen harekete geçmenizi beklemeyin. Ay, bu sabah uykulu Akrep’in içine giriyor ve sizi içe dönük, dinlenme arayan bir kafa boşluğuna çekiyor. Kendinize ihtiyacınız olan alanı ve zamanı yalnız bırakın. Daha sonra, Luna’nın duvar inşa eden Satürn ve özgürlük arzusu olan Uranüs ile zorlu karşılaşmaları, zihinsel sağlık ve fiziksel sağlıkla ilgili gerilimleri vurgular. Vakfınızın yerini değiştirmek için vücudunuza geri dönün.



Oğlak Burcu
24 Mayıs 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Yorumları

Kendini kemiğe kadar zorluyorsun Oğlak burcu. Mesleğinizde organize olmanız ve yeteneklerinizi yeni bir ışık altında incelemeniz zorunludur, böylece sonunda kariyer planlarınızın bir sonraki aşamasına geçebilirsiniz. Ay, samimiyet arzusu çeken Akrep’in içinden süzülürken, bugünün gökyüzü geri çekilme ve insanlarınızla yeniden bağlantı kurma ihtiyacınızı vurguluyor. Daha sonra Luna’nın Uranüs ve Satürn ile olan anlaşmazlığı finansal ve romantik gerilimleri tetikleyebilir.



Kova Burcu
24 Mayıs 2021 Pazartesi Kova Burcu Yorumları

Kendinizin yeni bir yanını dünyayla paylaşmaya hazırlanıyorsunuz, Kova. Şu anda yapım aşamasında olmanız sorun değil, tam da olmanız gereken yerdesiniz! Ay, keskin zekalı Akrep’in içinden süzülürken, Pazartesi günkü gökyüzü sizi kişisel kariyer hedeflerinize ve arayışlarınıza odaklanmaya zorluyor. Daha sonra, Luna’nın düzensiz Uranüs ve ciddi Satürn ile olan tartışması, aile ve bireysel ihtiyaçlar arasındaki gerilimi ateşleyebilir.



Balık Burcu
24 Mayıs 2021 Pazartesi Balık Burcu Yorumları

Pazartesi günkü gökyüzü daha yeşil otlaklar için can atıyor, Balık. Ay, tüm gün derin bir duyguya sahip Akrep’in içinden süzülüyor ve dikkatinizi hayatınızın büyük resmine çeviriyor. Biraz macera ve rutininizi değiştirmeye can atıyorsunuz, bu yüzden her şeyi taze tutmak için elinizden gelen çabayı gösterin. Daha sonra, Luna’nın asi Uranüs ile olan anlaşmazlığı ve Satürn’ün boğulması, adreslenmesi gereken iletişim engellerini tetikledi.



Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.