Günlük Burç Yorumları 22 Mayıs 2021

22 Mayıs Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 22 Mayıs 2021 Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
22 Mayıs 2021 Cumartesi Koç Burcu Yorumları

Bir Koç olarak, bireyselliğinize öncelik vermenize yardımcı olacak bir yaşam yolu açmanız gerekir. Yine de Cumartesi gökyüzü size tek başınıza gitmek zorunda olmadığınızı hatırlatıyor. Ay, ilişki kuran Terazi’den geçer ve hayatınızdaki önemli insanlara zaman ve enerji ayırmak için ideal bir gün yapar. Başka yerlerde, haberci Mercury’nin rüya gibi Neptün’le kafa karıştıran meydanı, iletişimsizliklere ve karışık mesajlara neden olabilir.


Boğa Burcu
22 Mayıs 2021 Cumartesi Boğa Burcu Yorumları

Bugün işe koyulmaya hazırsın Boğa. Ay, denge arayan Terazi’den süzülüyor ve yetenekli Satürn ile destekleyici yönü, uzun saatler geçirmeyi ve ilerideki kariyer projesinin üstesinden gelmeyi kolaylaştırıyor. Bu sırada iletişimci Mercury, gerçeği esneten Neptün’le baş döndürücü bir meydana kilitlenir. Bu etki altında şüpheli mali seçimler yapmakla yükümlü olduğunuz için herhangi bir büyük satın alma yapmaktan kaçınmaya çalışın.


İkizler Burcu
22 Mayıs 2021 Cumartesi İkizler Burcu Yorumları

Bugün gerçeğe ulaşmak zor, İkizler. Yönetici gezegeniniz, etkileyici Merkür, rüya gibi Neptün ile kafa karıştırıcı bir kareye kilitlenir. Bir yandan, bu özellik düşük enerji seviyeleri, kafa karışıklığı ve karışık mesajlar yaratabilir. Öte yandan, güçlü bir ilham, pembe gözlükler ve normdan kaçma ihtiyacı sunuyor. Net bir ileri hareket talep etmek yerine kendinizi sürüklemeye bırakın.


Yengeç Burcu
22 Mayıs 2021 Cumartesi Yengeç Burç Yorumları

Bir Yengeç olarak eviniz sizin sığınağınızdır. Ay bugün Terazi’yi güzelleştirerek süzülürken, kutsal alanınıza sevgi ve enerji ayırmak için biraz zaman harcayın. Luna’nın topraklanmış Satürn ile destekleyici bağlantısı, önemli ilişki konuşmalarına girmek için ideal bir fırsat sunuyor. Başka yerlerde, haberci Mercury’nin Neptün’ü çevreleyen meydanı, yoğun rüyalar, fantastik vizyonlar ve ilham verici düşünceler yaratabilir.


Aslan Burcu
22 Mayıs 2021 Cumartesi Aslan Burç yorumları

Bugün boşluğu doldurmak için para harcamayın Aslan! Veri toplama Merkür, bugün gerçeği eriten Neptün’le bir kareye kilitleniyor ve net, mantıklı düşünceye dayalı seçimler yapmayı zorlaştırıyor. Bu yönün aynı zamanda arkadaşlar arasında kafa karıştırıcı durumlar veya konuşmalar yapması da muhtemeldir. Neyse ki, huzurlu Terazi ayı, herhangi bir yanlış anlaşmayı gidermenize yardımcı olabilir.


Başak Burcu
22 Mayıs 2021 Cumartesi Başak Burç yorumları

Bir Başak olarak, gerçeklik yüce hüküm sürdüğünde, elinizden gelenin en iyisini yaparsınız. Yönetici gezegeniniz, haberci Mercury, sınırları bulanıklaştıran Neptün’le baş döndürücü bir kareye kilitlendiğinden, Cumartesi gökyüzünün altında durum böyle görünmüyor. Bu özellik, enerji seviyelerinin düşmesine ve rüya gibi düşüncenin yükselmesine neden olabilir. Bugün mantığın yerini tespit etmek zor, bu yüzden üretken eylem için özlem duymak yerine yaratıcı ilham kaynağına yaslanın.


Terazi Burcu
22 Mayıs 2021 Cumartesi Terazi Burç yorumları

Bugün kendinizi her şeyden önce koyun, Terazi. Burcunuzdaki besleyici ayın varlığı, dikkatinizi kişisel sağlığınıza, ihtiyaçlarınıza ve ifade edilmemiş duygularınıza geri yönlendirmeye çalışır. Kendinizi biraz TLC ile şımartmak veya sadece kendinizi görüldüğünü, duyulduğunu ve onaylandığını hissetmek için yer açmak için ideal bir gün. Zihinsel Merkür’ün gerçek olmayan Neptün’lü meydanı, güçlü fanteziler ve güçlü bir kaçış arzusu yaratır.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
22 Mayıs 2021 Cumartesi Akrep Burç yorumları

Bugün gerçek dünyanın havasında değilsin Scorpio. Ay, dengeyi yeniden sağlayan Terazi ile yüzerken, kendinizi yeniden şarj etmek ve içe dönük olmak için güne ayırın. Yalnızlığa ve dinlenmeye izin veren aktivitelere yönelmeyi hedefleyin. Belki de en sevdiğiniz doğa mekanını bulun ve içinde kıpırdanan sessiz mesajları ayarlayın. Başka yerlerde, haberci Mercury’nin Neptün ile gerçekliği bulanıklaştıran karesi, ilişkinin konularını net bir mercekle görmeyi zorlaştırabilir.


Yay Burcu
22 Mayıs 2021 Cumartesi Yay Burcu yorumları

Gerçeğe bağlı kalmak zor, Yay. İletişimci Merkür, gerçeği çözen Neptün’le gergin bir meydanda kendini bulur. Bu enerji, ilişki meseleleriyle ilgili kafa karıştırıcı, idealist veya aldatıcı düşünceler yaratabilir. İş veya romantik ortaklıklarda büyük taahhütlerde bulunmaktan kaçının. Herhangi bir dürtüsel eylemde bulunmadan önce bir vuruş yapın. Neyse ki, rahat Terazi ayı, gevşemenize ve arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı olur.


Oğlak Burcu
22 Mayıs 2021 Cumartesi Oğlak Burcu yorumları

Kariyer gidişatınız bugün düşüncenize hakim gibi görünüyor Oğlak. İşbirlikçi Terazi ayı, kaynaklarınızı kullanmaya ve bir sonraki adımı atmanıza yardımcı olabilecek diğer insanları bulmaya teşvik eder. Haberci Merkür, aralıklı Neptün’le karşı karşıya gelirken, başka yerlerde işle ilgili kafa karışıklığı var. Bu özellik, iş cephesinde gerçekçi olmayan veya ilham verici düşünmeye neden olabilir, bu nedenle yön değiştiren herhangi bir eylemde bulunmadan önce biraz bekleyin.


Kova Burcu
22 Mayıs 2021 Cumartesi Kova Burcu yorumları

Aynı eski rutinin bir günü daha seni çılgına çevirecek, Kova. Güzellik arayan Terazi ayı sizi bir şeyleri sallamaya ve güne heyecan getirmenin bir yolunu bulmaya zorluyor. Normun dışına çıkmak size iyi gelebilir – özellikle zihinsel Merkür kaygan Neptün’le kare açı yaparken. Bu özellik, kafa karıştırıcı romantik sohbetleri karıştırırken aynı zamanda güçlü yaratıcı ilhamlar sunabilir.


Balık Burcu
22 Mayıs 2021 Cumartesi Balık Burcu yorumları

Sadece Cumartesi gününün semalarında, Balık’ta samimi etkileşimler için can atıyorsun. Bugün enerjinizi başka hiçbir şeyin tüketmesine izin vermeyin. Yansıtıcı Terazi ayı, kalbinizin ihtiyaçlarına zaman ayırmak için sizi içe ve gürültüden uzaklaştırır. Bu arada, iletişimci Mercury kaygan Neptün’le karşı karşıya gelir ve potansiyel olarak şu andaki kimliğiniz ve geçmişiniz hakkında kafa karıştırıcı duygular yaratır. İçgörü dalgalarını dinleyin ve onunla yuvarlayın.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.