Günlük Burç Yorumları 21 Mayıs 2021

21 Mayıs Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 21 Mayıs 2021 Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
21 Mayıs 2021 Cuma Koç Burcu Yorumları

Cuma’nın gizemli gökyüzü Koç burcunda şaşırmış hissetmek kolaydır. Verimli Başak ayı sizi eksik görevlere ve projelere odaklanmaya itiyor, ancak uykulu Neptün’e karşı baş döndürücü muhalefeti, fantezi diyarından uzak durmanızı zorlaştırıyor. Aynı zamanda, yolu aydınlatan güneş, görkemli Jüpiter ile kare açı yaparak, büyük planlarınızı hayata geçirmeye başlayan pozitif zihinsel düzenlemeler yapmanıza yardımcı olur.


Boğa Burcu
21 Mayıs 2021 Cuma Boğa Burcu Yorumları

Yaşam boyu hedefleriniz bir değişim halindedir, Boğa. Kendinizi yalnızca hayal ettiğiniz yeni araziye doğru uzatmaya başlıyorsunuz ve bu süreçle birlikte mevcut eylem planınızı yeniden değerlendirme ihtiyacı doğuyor. Öngörülü Jüpiter’in aydınlatıcı güneş meydanı bugün bu hikayeyi vurguluyor. Başka yerlerde, yaratıcı bir şekilde bereketli Başak ayının uzay Neptün’le muhalefeti, yapmak için değil rüya görmek için ideal bir gündür.


İkizler Burcu
21 Mayıs 2021 Cuma İkizler Burcu Yorumları

Bazı büyük kariyer atılımları yapmanın eşiğindesin, Gemini. Bugün rüya gibi Jüpiter ile hayat veren güneş meydanı, bu yeni ortaya çıkan vizyonlar etrafında yapılması gereken değişiklikleri vurguluyor. Çiğnediğinizden daha fazla ısırdıysanız, her şeyi gerçekçi bir şekilde çözme yeteneğinizi iki kez kontrol etmek için bir dakikanızı ayırın. Yansıtıcı Başak ayının illüzyonist Neptün ile olan muhalefeti, tutkularınız etrafında seraplar yaratabilir.


Yengeç Burcu
21 Mayıs 2021 Cuma Yengeç Burç Yorumları

Evren seni asla mümkün olduğunu hayal etmeyeceğin şekillerde büyümeye zorluyor, Yengeç. Heyecan verici Jüpiter ile aydınlatıcı güneş meydanı, hayatınızın büyük resim perspektifi etrafında yeni ortaya çıkan vizyonları vurgular. Genişlemeye devam edebilmek için hangi kendini sabote etme kalıplarının salıverilmesi gerekiyor? Başka yerlerde, Başak ayının Neptün’le muhalefetini anlatan hikaye, fantastik değilse de ilham verici bir zihniyet yaratır.


Aslan Burcu
21 Mayıs 2021 Cuma Aslan Burç yorumları

Bugün aşmak çok kolay Aslan. Çiğneyebileceğinden daha fazla ısırmadan önce bir vuruş yap. Gerçekçi Başak ayı sizi üretken olmaya teşvik eder, ancak onun rüya gibi Neptün ile dansı, hem mali durumunuzda hem de başkalarına yardım etme isteğinizde kendinizi aşırı büyütmenizi kolaylaştırabilir. Yönetici gezegeniniz, hayat veren güneş, rüya gibi büyük Jüpiter’le de meydan okuyor. Bu enerji, ilişki ihtiyaçlarınız konusunda kararlı olmanızı ister.


Başak Burcu
21 Mayıs 2021 Cuma Başak Burç yorumları

İlişkilerinizin etrafında hareket eden enerji akışını hissedebiliyor musunuz Başak? Vizyon sahibi Jüpiter’le hayat veren güneş meydanı bugün, yakın ortaklıklarınızda daha da fazla büyümeyi nerede teşvik edebileceğinizi kabul etmenize meydan okuyor. Kariyer konuları, bu enerji altındaki ilişki ihtiyaçlarıyla çatışabilir. Ayın burcunuzdaki varlığı, dikkatinizi ifade edilmemiş duygulara çevirir, ancak Neptün’le buluşması yakınlık etrafında bulanık yanılsamalar yaratabilir.


Terazi Burcu
21 Mayıs 2021 Cuma Terazi Burç yorumları

Yaptığın iş bir şekilde değişmeye başlıyor, Terazi. Evrenin bu alem için büyük planları var, ancak hayata geçirmek istediğiniz vizyonda sağlam olduğunuzdan emin olmalısınız. Öngörülü Jüpiter ile yol gösterici güneş meydanı bugün bu hikayeyi vurguluyor. Bu arada, yansıtıcı Başak ayının rüya gibi Neptün ile dansı, gerçeği fanteziden ayırt etmeyi zorlaştırır. Her şeyden önce düşük anahtarlı rahat yalnız zamana öncelik verin.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
21 Mayıs 2021 Cuma Akrep Burç yorumları

Cuma günü gökyüzü seni büyük hayaller kurarken bulur, Akrep. Ay, yetenekli Başak’tan geçerek dikkatinizi özlemlerinize yönlendirir. Luna’nın uzay Neptün ile buluşması, yaratıcı sürecinize ve romantik ilişkilerinize hem ilham hem de yanılsama ipuçları ekler. Aynı zamanda, hayat veren güneşin ileri görüşlü Jüpiter ile karesi, herhangi bir hoşgörü ile denize açılmayı kolaylaştırabilir. Keyfinize bakın, ancak finansal olarak aşırı büyümeye dikkat edin!


Yay Burcu
21 Mayıs 2021 Cuma Yay Burcu yorumları

İlişkilerin açığa çıkması büyük olasılıkla Cuma gününün seması Yay burcudur. Yönetici gezegeniniz, ruhsal Jüpiter, açığa çıkan güneşten zor bir ziyaret alıyor. Bu eşleştirme, özellikle karmaşık ev veya aile dinamiklerini içeren her şey açısından, çok ihtiyaç duyulan bazı rota düzeltmelerine izin verir. İlişkilerinizin başarılı bir şekilde gelişmeye devam edebilmesi için içinizde daha güvenli bir duygusal temel oluşturmaya başlamanız zorunludur.


Oğlak Burcu
21 Mayıs 2021 Cuma Oğlak Burcu yorumları

Yeni şeyler öğrenmeye açsın Oğlak. Yine de, bazen korkunuzdan bunu yaparken kendi yolunuzda durabilirsiniz. Bugün rüya gibi Jüpiter ile aydınlatıcı güneş meydanı, size iyimser kalmanızı ve kendinizi ifade etmenizi artıracak yeni fırsatlara yer açmanızı hatırlatıyor. Başka yerlerde, yetenekli Başak ayı rüya gibi Neptün ile dans ederken, gerçekliği bulmak zordur ve kaçma özlemi güçlüdür.


Kova Burcu
21 Mayıs 2021 Cuma Kova Burcu yorumları

Bugün geride kalmam sorun değil, Kova. Herhangi bir hafif, anlamsız sosyalleşme havasında olma ihtimaliniz yok – çünkü dalgın Başak ayı sizi içine kapanık hissettiriyor ve samimiyet ihtiyacınızı ortaya çıkarıyor. Luna’nın gerçekliği büken Neptün ile dansı, her şeye olduğu gibi odaklanmayı zorlaştırabilir, bu yüzden dinlenmenize izin verin. Başka yerlerde, vizyoner Jüpiter ile hayat veren güneşin meydanı, mevcut mali durumunuzun gerçekliğini bulanıklaştırır. Akılsız savurganlığa dikkat edin!


Balık Burcu
21 Mayıs 2021 Cuma Balık Burcu yorumları

Balık burcu olarak, cömert, iyimser gezegen Jüpiter tarafından yönetiliyorsunuz. Cuma gününün gökyüzü, Jüpiter ile zorlu bir sohbet sırasında aydınlatıcı güneşi bulur ve bu, eviniz veya aile ortamınızla ilgili iyileştirilmemiş duygusal içeriği potansiyel olarak ortaya çıkarabilir. Kişisel gelişiminizi ilerleten değişiklikler yapmak için bu açıklamayı kullanın. Başka yerlerde, Başak ayının Neptün ile dansı ya romantikleştiriyor ya da ortaklık meselelerini karıştırıyor.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.