Günlük Burç Yorumları 19 Mayıs 2021

19 Mayıs Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 19 Mayıs 2021 Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
19 Mayıs 2021 Çarşamba Koç Burcu Yorumları

Son zamanlarda becerilerinizle yepyeni bir ışıkta yeniden bağlantı kuruyorsunuz, Koç. Etkileyici Leo’da bugünün ilk çeyreği, yeteneğinizin farkındalığı ile bu yeteneğe fiziksel form verme yeteneğiniz arasında yapılması gereken mevcut ayarlamaları vurguluyor. Başka yerlerde, sevgili Venüs’ün kararlı Satürn ile destekleyici uyumu, kendinizle veya diğer ekip üyeleriyle hedefe yönelik temeli konuşmalara izin verir.


Boğa Burcu
19 Mayıs 2021 Çarşamba Boğa Burcu Yorumları

Bu, kim olmak istediğine dair büyük niyetler belirlemek için yılın zamanı, Boğa burcu. Olmak istediğiniz yere ulaşmak için ayarlamalar yapılmalıdır. Kalpleri iyileştiren Aslan’da bugünün ilk çeyrek ayı, mevcut ev ve aile dinamiklerinizle ilgili yapılması gereken değişikliklere işaret ediyor. Venüs’ü güzelleştiren yönetici gezegeniniz, Satürn’ü istikrara kavuşturmakla da aynı hizaya geliyor – kariyer konularına temelli, gerçekçi bir yaklaşım sunuyor.


İkizler Burcu
19 Mayıs 2021 Çarşamba İkizler Burcu Yorumları

Derini döküyorsun İkizler. Tam olarak rahat bir yer olmasa da, bu serbest bırakma ve yenileme sürecine eğilmeniz çok önemlidir. Kendinden endişeli Aslan’da bugünün ilk çeyreği, metal sağlığınızı iyileştirmek için yapılması gereken değişikliklere işaret ediyor. Bu arada, hediye veren Venüs, gerçekçi Satürn ile destekleyici bir şekilde hizalanarak, yeni tomurcuklanan vizyonunuzla aşağı inmenize ve ileriye doğru bir yol açmanıza yardımcı olur.


Yengeç Burcu
19 Mayıs 2021 Çarşamba Yengeç Burç Yorumları

Ne elde etmek için buradasın, Yengeç? Yardım edemezsin ama yılın bu zamanında hedeflerini keşfet. Bugünün şovu durduran Leo’daki ilk çeyrek ayı, hedefleriniz ve oraya ulaşmak için birlikte çalıştığınız hammadde arasındaki mevcut ayrımı vurguluyor. Başka yerlerde, kalp iyileştirici Venüs, Satürn’ü dengelemekle aynı hizaya gelir ve kayalık ilişki konularının etrafında sağlam zeminler bulmanıza yardımcı olur.


Aslan Burcu
19 Mayıs 2021 Çarşamba Aslan Burç yorumları

Bu senin parlama zamanın Leo. Mevcut kariyer gidişatınızla yeni bir şeyler yapmayı hayal ediyorsunuz, öyleyse neden kendinizi istediğiniz şeyin peşinden gitmekten alıkoyasınız? Bugünün ayının ilk çeyreği burcunuza gelir ve siz ve hayalleriniz arasında duran, yapılması gereken içsel, bireysel temelli değişiklikleri vurgular. Başka bir yerde, Venüs’ü sevin ve Satürn’ün güvenli bir şekilde hizalanması, sağlam taahhütler için yer sunar.


Başak Burcu
19 Mayıs 2021 Çarşamba Başak Burç yorumları

Hayatın için yeni bir vizyon hayal ediyorsun Başak. Bunun gerçekleşmesi için gerekenlere sahipsiniz, ancak oraya ulaşmak için bazı kendi kendini sabote edici davranışlardan vazgeçmelisiniz. Kalp iyileştirici Aslan burcunda bugünün ilk çeyrek ayı, bu hassas anlatının etrafında toplanıyor. Başka yerlerde, bağ kurma Venüs, yetenekli Satürn ile aynı hizaya gelir ve bu da onu çalışma cephesinde yeni taahhütler için ideal bir gün haline getirir.


Terazi Burcu
19 Mayıs 2021 Çarşamba Terazi Burç yorumları

Yılın bu zamanı her zaman ilişki enerjinizi teste tabi tutar, Terazi. Bekar ya da alışık, dürüst bağlar kurma konusunda en büyük korkularınızdan bazılarıyla yüzleşmeniz istenir. Kendine odaklı Leo’da bugünün ilk çeyreği, kişisel uzun vadeli hedeflerinizi incelemenizi ve bunların mevcut ortaklık vizyonunuzla nasıl örtüştüğünü veya uyuştuğunu görmenizi istiyor. Cetveliniz, sevgiliniz Venüs, sabit, destekleyici ileri hareket sağlayarak topraklanmış Satürn ile aynı hizadadır.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
19 Mayıs 2021 Çarşamba Akrep Burç yorumları

Yılın bu zamanında senden talep edilen ilişki değişikliklerinden kaçamazsın, Akrep. Etkileyici Aslan’da bugünün ilk çeyreği, ortaklık enerjiniz ile kişisel tutkularınızın talepleri arasındaki mevcut ayrımı vurguluyor. Her ikisi için de nasıl daha dengeli zaman geçirebilirsiniz? Başka yerlerde, romantik Venüs, yetenekli Satürn ile aynı hizaya gelir ve mevcut taahhütleriniz dahilinde temelli, destekleyici planlar yapmanıza yardımcı olur.


Yay Burcu
19 Mayıs 2021 Çarşamba Yay Burcu yorumları

Ördeklerinizi arka arkaya almakla meşguldünüz Yay. Yılın bu zamanı, zanaatınızda organize olmanız ve verimli olmanız için sizi zorluyor. Oyunbaz Leo’da bugünün ilk çeyreği, günlük işiniz ile hayalinizdeki iş arasında yapılması gereken mevcut değişiklikleri vurguluyor. Bu arada, bağ kurma Venüs’ü Satürn’ü dengelemekle aynı hizaya gelir. Yani, bu dünyanıza sağlam, geleceğe yönelik ilişki görüşmeleri getiriyor.


Oğlak Burcu
19 Mayıs 2021 Çarşamba Oğlak Burcu yorumları

Yılın bu zamanı sana neşe getiren şeylere geri dönmekle ilgili, Oğlak burcu. Bu süreçte, cinsel yaşamınız ve romantizm ihtiyacınızla yeniden bağlantı kurmanın yeni yollarını buldunuz. Bugünün kalp merkezli Aslan’daki ilk çeyrek ayı, taahhütlerinizi derinleştirmek için samimi yaşamınızda yapılması gereken ayarlamalara işaret ediyor. Romantik Venüs, yöneticiniz Satürn ile aynı hizaya gelir ve ilişkilerinizde tazelenmiş ve destekleyici bir yol açmanıza yardımcı olur.


Kova Burcu
19 Mayıs 2021 Çarşamba Kova Burcu yorumları

Son haftalarda güvenli bir temel oluşturmak sizin için en önemli önceliklerden biri oldu Kova. Ev, aile ve nostalji genellikle en büyük endişeniz olmasa da geçmişinize dalmanız sizin için önemliydi. Bugünün aşka aç Aslan’daki ilk çeyrek ayı, geçmiş ve şimdiki ilişki hikayeleri arasında yapılması gereken ayarlamalara işaret ediyor. Başka yerlerde, Venüs’ün yöneticiniz Satürn ile olan tatlı bağlantısı, sizi romantik bir mıknatıs gibi yapar.


Balık Burcu
19 Mayıs 2021 Çarşamba Balık Burcu yorumları

Balık burcu olarak dilinizi tutma ve gözlem yapma eğilimindesiniz. Yılın bu zamanı size gerçeğinizi söylemenizi ve hikayenizi anlatmanızı hatırlatır. Ateşli Leo’da bugünün ilk çeyrek ayı, zihinsel dünyanız ve çalışma dünyanız arasında yapılması gereken ayarlamaları vurguluyor. Kendinizi savunmaya nasıl devam edebilirsiniz? Bu arada, Venüs’ün Satürn ile bağ kuran destekleyici bağlantısı, ev cephesindeki herhangi bir huzursuz hikayeye topraklanmış, sevgi dolu bir enerji getiriyor.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.