Günlük Burç Yorumları 14 Mayıs 2021

14 Mayıs Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 14 Mayıs 2021 Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
14 Mayıs 2021 Cuma Koç Burcu Yorumları

Aklınızı Cuma’nın kozmik manzarası Koç burcunda bulmak zor. Ay, düşünceli İkizler burcunun içinden süzülerek sizi çeşitli bitmemiş konuşmalara ve zihinsel döngülere çeker. Luna’nın baş döndürücü meydanı Neptün’ü büyük olasılıkla sizi ılımlı bir şekilde eğilmenin zararsız olan fantastik ve kaçış arzular dünyasına çekecektir. Daha sonra, ayın ev sahibi Kanser’e girişi, ev ve aile ile ilgili devam eden hikayelerin altını çiziyor.


Boğa Burcu
14 Mayıs 2021 Cuma Boğa Burcu Yorumları

Cuma günkü gökyüzü gerçeğe konsantre olmayı zorlaştırıyor Boğa. Ay, eğlenceli İkizler burcunda dolanarak sizi odaklanmanızı sağlayacak üretken çıkışlar bulmaya teşvik eder. Yine de, Luna’nın gerçeği esneten Neptün ile kafa karıştırıcı çatışması, odaklanmayı zorlaştırabilir. Boşluğu doldurmak için para harcamaya özellikle dikkat edin! Daha sonra ay hassas Yengeç burcuna dalar ve sizi çeşitli duygusal konuşmalara sürükler.


İkizler Burcu
14 Mayıs 2021 Cuma İkizler Burcu Yorumları

Vücudunun, olduğundan daha fazla ilgiye ihtiyacı var, İkizler. Bugün burcunuzdaki ayın varlığı, yalnızca zihinsel dünyanızda var olmayı sürdürmek yerine, fiziksel benliğinizle yeniden sağlıklı bir bağlantı kurmanıza yardımcı olmaya çalışır! Luna’nın gerçeği çözen Neptün Meydanı, kendinizi şımartmak ve eğlenceye dalmak için ideal bir gündür. Daha sonra, Ay’ın Yengeç’e girişi mevcut mali durumunuzu vurgular.


Yengeç Burcu
14 Mayıs 2021 Cuma Yengeç Burç Yorumları

Bir Yengeç olarak, kabuğunuzun güvenliği için bolca zamana ihtiyacınız var. Ay, düşünceli İkizler burcunda dolaşırken, bugün sosyal taleplerden rahatsız olmamanıza izin verin. Luna’nın baş döndürücü meydanı Neptün’e enerji seviyelerini ve kaçma arzusunu düşürebilir, bu yüzden gevşemeyi seçtiğiniz bir trans halinde kaybolun. Daha sonra ay burcunuza doğru hareket ederek tekrar sahneye çıkmanıza yardımcı olur.


Aslan Burcu
14 Mayıs 2021 Cuma Aslan Burç yorumları

Cuma gününün kozmik manzarası, kaçışçı enerjiyle dolu Leo. Ay, tüm gün sosyal olarak usta İkizler burcunda kayarak dikkatinizi grup meselelerine ve uzun vadeli hedeflerinizin taleplerine çevirir. Yine de, Luna’nın Neptün ile gerçekliği eriten dansı düşüncelerinizi bulanıklaştırabilir ve sizi samimi ortaklıklar etrafındaki duygusal alt akıntıya sürükleyebilir. Daha sonra, ayın nazik Yengeç burcuna girişi yalnızlığı, mahremiyeti ve dinlenmeyi teşvik eder.


Başak Burcu
14 Mayıs 2021 Cuma Başak Burç yorumları

Gerçek Başak tarzında, üretken olma ve işleri kapıdan çıkarma havasındasın. Ay, tüm gün düşünceli İkizler’de kayarak enerjinizi kariyer hedeflerinizin önüne geçmeye itiyor. Yine de, kafa karıştırıcı Neptün’le Ay’ın karesi, bu süreçte fantezinin ve yanılgının kurbanı olmayı kolaylaştırabilir. Daha sonra ay, Yengeç burcuna girer ve arkadaş grubunuzla olan bağlantınızı derinleştirir.


Terazi Burcu
14 Mayıs 2021 Cuma Terazi Burç yorumları

Bugün ayaklarını yere sağlam bir şekilde basmak zor, Terazi. Aldatıcı, fantastik ve idealist düşünce, cuma günü gökyüzünün altında oyunda – baş döndürücü İkizler ayı, gerçeği büken Neptün’le çarpışırken. Muhtemelen bir kaçış hayal ediyor olacaksınız ve bunu başarmanıza yardımcı olacak planlar yapmanın hiçbir zararı yoktur. Daha sonra, Ay’ın Yengeç’e girişi, odak noktanızı kariyer ve itibar kaygılarına işaret eder.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
14 Mayıs 2021 Cuma Akrep Burç yorumları

Bugün duygularının temeline kapılmak çok kolay, Akrep. Ay, düşünceli İkizler burcundan geçerken, evren sizi bugün yakın ortaklığınızla ilgili bazı yan basamaklı psikolojik materyallerle oturmaya teşvik ediyor. Luna’nın meydanı uykulu Neptün’e kaçış fantezilerini ve yaratıcı ilhamları harekete geçirebilir. Daha sonra, ayın Yengeç burcuna girişi, bulgularınızı daha sağlam bir yerden sindirmenize yardımcı olur.


Yay Burcu
14 Mayıs 2021 Cuma Yay Burcu yorumları

İlişkiler dünyasında neler oluyor Yay? Ay, iletişime aç İkizler burcunda süzülürken, bugün hayatınızın bu çok önemli alanını incelemek için biraz daha zaman ayırın. Luna’nın gerçeği çözen Neptün’le olan baş döndürücü karesi, paylaşılması gereken derinlerden bazı hisler uyandırabilir. Daha sonra, ayın Yengeç burcuna girişi, iyileşmeyi amaçlayan samimi sohbetler gerektirir.


Oğlak Burcu
14 Mayıs 2021 Cuma Oğlak Burcu yorumları

Karışık mesajlar Cuma gününün gökyüzünün altında hareket ediyor Oğlak burcu. Hiperaktif İkizler ayı, iş cephesinde üretken çabalar için enerji harcamanızı teşvik eder, ancak Luna’nın kafa karıştırıcı Neptün’e sahip meydanı odaklanmayı zorlaştırabilir. Bu, kendinize daha fazlasını yapmaya zorlamak yerine, bedeninize dokunmak ve bir farkındalık pratiği ile yeniden bağlantı kurmak için ideal bir gün. Daha sonra, Ay’ın Yengeç’e girişi, dikkatinizi ortaklık konularına yöneltir.


Kova Burcu
14 Mayıs 2021 Cuma Kova Burcu yorumları

Cuma gününün rüya gibi kozmik manzarası Kova burcunda sürüklenmekte sorun yok. Üretkenlik yerine keyif alma havasındasınız ve yaratıcı kişisel projelerinize zaman ayırmak için pratik şeylerden ayrılmanızda bir sorun yok. Rüya gibi Neptün’lü eğlenceli İkizler ayının meydanı, düşük enerji seviyeleri ve kaçış fantezileri yaratabilir. Daha sonra, Ay’ın Yengeç burcuna girişi, odaklanmanızı işe ve zanaatınıza yönlendirir.


Balık Burcu
14 Mayıs 2021 Cuma Balık Burcu yorumları

Cuma gününün gökyüzünün altında kendinizden çok fazla şey beklemeyin, Balık. Ayın yansıtıcı İkizler burcundaki varlığı, mahremiyete, aileye ve evinizin cephesiyle yeniden bağlantı kurmaya odaklanmanızı gösterir. Luna’nın kafa karıştırıcı Neptün’le dolu meydanı, beklenmedik duygusal salıvermelere neden olabilir ve sınırlarınızın nerede yardıma ihtiyacı olduğunu size göstermeye yardımcı olabilir. Daha sonra, tatlı Yengeç burcuna ayın girişi sizi herhangi bir korkudan kurtarmaya yardımcı olur ve cinsel yaşamınızı ısıtır.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.