Günlük Aşk Burç Yorumları 30 Mayıs 2021

30 Mayıs Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 30 Mayıs Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
30 Mayıs 2021 Pazar Koç Burcu Aşk Yorumları

Aşık seçeneklerinizin çok iyi farkındasınız ama değişim düşüncesiyle mücadele ediyorsunuz Koç. Neredeyse tam olarak ne istediğinizi biliyorsunuz ve onu elde etmek için ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz, ancak herhangi bir hamle yapmıyorsunuz. Belki geri giden Merkür’ü suçlarsınız, ancak her zaman özgür iradeniz vardır. Ancak bu arada, on birinci toplum evinizdeki ay ile burcunuzdaki yaralı şifacı Chiron arasındaki tatlı bir seks, destek için kabilenize yaslanmanızı hatırlatıyor. Bu, özellikle mevcut “durumunuz” konusunda kararsız hissedenleriniz için geçerlidir.


Boğa Burcu
30 Mayıs 2021 Pazar Boğa Burcu Aşk Yorumları

Parçalanmışsın Boğa. Son zamanlarda, özellikle mirasınız ve onu paylaşmayı planladığınız kişi hakkında çok fazla düşünüyorsunuz. Bekar ya da halihazırda ciddi bir ilişki içinde olsanız da, gerekli gölge çalışmasını yapmadıysanız bugünün astrolojisi tetikleyici olabilir. Örneğin, halka açık onuncu evinizdeki ay ile burcunuzdaki özgürlüğü seven Uranüs arasındaki kare, korumaya çalıştığınız itibar ile salıvermenin ortasında olduğunuz modası geçmiş versiyonunuz arasında sürtüşme yaratır. Gerçeğinizi biliyorsunuz ve buna bağlı kalmanız önemlidir.


İkizler Burcu
30 Mayıs 2021 Pazar İkizler Burcu Aşk Yorumları

Sonuçta bir umut ışığı var, İkizler. Tabii ki kendi yolunuza çıkmazsanız. Auranızı süsleyen ve ışıltılı karizmanızı mıknatıslayan tatlı Venüs’e ek olarak, bugünün ayı burcunuzdaki güneş ile uyum içinde olacak ve iradeniz ile duygusal dünyanız arasında tatlı bir sinerji yaratacak. Şanslı dokuzuncu macera, genişleme ve bilinmeyen bölge evinizi vurgulayan ay, Satürn ile bağlantı kuracak ve karşılığında duygusal dünyanıza netlik ve yapı getirecek. Öyleyse, doğru olan için bir inanç sıçraması gerekip gerekmediğini düşünüyorsanız, dikkat edin.


Yengeç Burcu
30 Mayıs 2021 Pazar Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Bir durum gemisi için özgürlüğünden ödün mü veriyorsun, Yengeç? Ay sekizinci seks evinizde, enerjik alışverişlerde, paylaşılan kaynaklarda ve ruh eşi bağlantılarınızda dolaşırken, manevi ilişkilerinizden yakın bağlantılarınıza kadar her şeyi çevreleyen temalarla muhtemelen duygusal olarak meşgulsünüz. Luna ayrıca görev yöneticisi Satürn ile güçlerini birleştirecek ve bu da kısıtlama veya şüphe duyguları yaratabilir. Ancak aynı nedenle, bu, eldeki durumu düşünmek için bir fırsattır. Luna aynı zamanda on birinci bireysel özgürlük eviniz aracılığıyla asi Uranüs ile çarpışacak, bu yüzden yatırımlarınızı akıllıca seçin. Olduğun yerde kal.


Aslan Burcu
30 Mayıs 2021 Pazar Aslan Burcu Aşk Yorumları

Çimenle birlikte geliyor Leo. Sevgilinizin inanç sistemleri için yer ayırmak, onlarla yarı yolda tanışmanın bir parçasıdır. Ve bekar ya da çoktan alınmış olsanız da, bugünün ilişki sektörünüzdeki ay ile yaralı şifacı Chiron arasında felsefi dokuzuncu eviniz aracılığıyla şifa veren sekstili, hem duygusal hem de ruhsal olarak genişlemenizi sağlar. Size farklı bir bakış açısı sunuluyor, ancak bu süreçte rahat bölgenizin dışına çıkmanızı gerektirebilir. İyi haber şu ki, Luna kişisel özgürlüğünüzün on birinci eviniz aracılığıyla görkemli yöneticiniz olan güneş ile uyum içinde olacak. Bütün, parçalarının toplamından daha büyüktür.


Başak Burcu
30 Mayıs 2021 Pazar Başak Burcu Aşk Yorumları

Daha yakından bak Başak. Tek veya önceden alınmış, bugünün astro hava durumu sizi mevcut durumunuz için gereken işi yapmaya davet ediyor. Bu, özellikle siz ve / veya sevgiliniz belirli bir durum hakkında yakın fikirli hissediyorsanız geçerlidir. Örneğin, ay, sıralı altıncı gerçekler, günlük ritüeller ve ilahi görevler evinize girecek ve aynı zamanda yaralı şifacı Chiron’u sekizinci yakınlık eviniz aracılığıyla sekize edecektir. Burada iyileştirilmesi gereken bir şey var ve bu sizin bilinçli farkındalığınıza getiriliyor. Unutmayın, bu aynı zamanda ilişkinizle ilgili içinizdeki korkuları da vurgulayabilir.


Terazi Burcu
30 Mayıs 2021 Pazar Terazi Burcu Aşk Yorumları

Bir birlik içinde duygusal doyumu gerçekten deneyimlemek başka bir şey ve başka bir şey. Ve bekar ya da bağlı olmanıza rağmen, bugünün astro hava durumu sizi taahhüt etmeyi kabul ettiğiniz şey ile gerçekte size neşe getiren şeyler arasında ayrım yapmaya davet ediyor. Şöyle bir bakın, Terazi: Ay, romantik beşinci ev sevginizi, tutkunuzu, zevkinizi ve kendini ifade etmeyi harekete geçirecek – sizi duygusal olarak sevinç ve şefkat arzularınız etrafında dönen temalara bağlayacak. Bununla birlikte Luna, ilişki sektörünüzdeki yaralı şifacı Chiron’u alt üst edecek ve ruh bağlarınızın sekizinci eviniz aracılığıyla aynı anda özgürlüğü seven Uranüs ile çarpışacak. Kendinizi zehirli karışıklıklardan kurtarmanın zamanı geldi.


Akrep Burcu
30 Mayıs 2021 Pazar Akrep Burcu Aşk Yorumları

Saklanırken ne kadar rahat hissettiğinize rağmen, bugünün astrolojisi sizi, özellikle de kararlı ilişkilerinizle ilgili olarak konfor alanınızın dışına çıkmaya zorlayabilir. Yine de, bazılarınız için bu, size işleri düzeltmek ve birkaç ayrıntıyı çözmek için bir fırsat sunuyor. Meydan okuma? Luna, Satürn’ü evinizdeki dördüncü eviniz, aileniz ve duygusal temelleriniz aracılığıyla birleştirerek bir kısıtlama ve / veya sınırlama hissi yaratacak. Belki de bu, başka birinin zihni, bedeni ve ruhuyla tamamen birleşmeden önce kendinize bir göz atmanız için sizi cesaretlendiriyor. Seninle başlar, Akrep.


Yay Burcu
30 Mayıs 2021 Pazar Yay Burcu Aşk Yorumları

Sormaktan zarar gelmez Yay. Kişisel ve / veya romantik konuşursak, bugünün astro hava durumu, duruma daha pragmatik bir şekilde yaklaşmanızı gerektirse bile, sizi en çok arzuladığınız şey için konuşmaya davet ediyor. Unutmayın, ay sekizinci samimiyet evinizi, paylaşılan kaynakları, enerjik alışverişleri ve ruhsal ilişkileri yönetir ve bugün üçüncü iletişim evinizi aydınlatacaktır. Aklını ağırlayan bir şey mi var? Söylemesi yapmaktan daha kolay, ancak Luna’nın Satürn ile birleşimi, yaklaşımınızı yeniden düzenlemeniz ve bütünlük içinde iletişim kurmanız için sizi zorluyor. Yaralı şifacı Chiron’a bir sekstil, sizi duygusal olarak tetikleyebilir; topraklı kalın.


Oğlak Burcu
30 Mayıs 2021 Pazar Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Kendini ciddiye aldığın zaman, diğer herkes de öyle Oğlak burcu. Ay, taahhüt ettiğiniz yedinci bire bir ilişkiler evinizi yönetir ve bugünkü ikinci rahatlık, istikrar ve değer sistemleri evinizi aydınlatacaktır. Mevcut durum geminizin temeline daha yakından bakabilir veya belki de kendi değerinize göre ölçülüp ölçülmediğini anlayabilirsiniz. Bu arada, asi Uranüs’le ayın meydanı – romantik beşinci aşk, tutku ve zevk eviniz aracılığıyla – güvenlik ihtiyacınız ile şefkat arzularınız arasında gerilim yaratır. Neyse ki, güneş ve ay arasında meydana gelen uyumlu sinerji, önceliğiniz konusunda netlik getiriyor.


Kova Burcu
30 Mayıs 2021 Pazar Kova Burcu Aşk Yorumları

Bugünün ayı, duygusal dünyanıza bir mantık ve netlik katmanı ekleyerek burcunuzda dolaşacak. Bununla birlikte, Luna’nın yaralı şifacı Chiron’a sekstili – on birinci dernek eviniz, bireysel özgürlüğünüz ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla – belirli bir duruma daha yakından bakmanız için sizi zorlayacaktır, özellikle de hissediyorsanız ufkunuzu keşfetme düşüncesine karşı isteksiz. Örneğin, ortak bir arkadaş veya belki de geniş ağınız arasında olan biriyle ilgileniyorsanız, bu, seçeneklerinizi tartmanız ve sizin için en iyisini, Kova burcunu ayırt etmeniz için bir fırsattır.


Balık Burcu
30 Mayıs 2021 Pazar Balık Burcu Aşk Yorumları

Bir adım geri at. Geri çekilin ve enerjinizi yeniden doldurun Balık. Ay, beşinci aşk, tutku ve zevk evinizi yönetir ve bugün gizli on ikinci kapanış evinize, rüyalara, gizli gündemlere ve bilinçsiz kalıplara kayacaktır. Ve belirli bir aşk durumunda ilerlemek için ihtiyaç duyduğunuz tüm netliğe sahip olmanız gerekmese de, Luna’nın yaralı şifacı Chiron’a sekstili, bu süreçteki değer sistemlerinize öncelik vermenizi hatırlatır. Unutmayın, ay Satürn ile güçlerini birleştirerek bir izolasyon ve / veya kısıtlama hissi yaratacaktır, ancak yardım ederseniz değil. Tercih ettiğiniz frekanstan yararlanın; içeri girin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.