Günlük Aşk Burç Yorumları 28 Mayıs 2021

28 Mayıs Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 28 Mayıs Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
28 Mayıs 2021 Cuma Koç Burcu Aşk Yorumları

Birkaç gün zor oldu, ama tam hızda ilerliyorsun, Koç. Tek? Bugünün astrolojisi oldukça tatlıdır, ancak uzaktan egolu hiçbir şeye yer olmayacak. Yani, ya onu kazanmak için içindesiniz ya da biraz iyileşmek için geri adım atıyorsunuz. Unutmayın, Merkür zaten gerileme öncesi gölge aşamasındadır, ancak meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreci ve yakın çevreniz aracılığıyla Venüs ile güçlerini birleştirecek. Yani, flört etme havasındaysanız, şimdi nedenini biliyorsunuz. Her iki durumda da, ani bir mesaj akışı olabilir, bu yüzden uyanık olun.



Boğa Burcu
28 Mayıs 2021 Cuma Boğa Burcu Aşk Yorumları

Sevgilin senin çok para olduğunu düşünüyor ve bunu bilmiyorsun bile Boğa. Bugün, Merkür, tatlı gezegensel yöneticiniz Venüs ile güçlerini birleştirecek ve bu tatlı sinerji, istikrar arayan ikinci eviniz olan konfor, finansman ve değer sistemlerini aydınlatacak. Tek başına ya da alınmış, bu büyüleyici bağlantı, kalbinize çok değer verdiğiniz birinden nazik bir jest ve / veya mesajla sizi potansiyel olarak şaşırtabilir. Bununla birlikte, zorluk, bilinçsiz davranışlardan oluşan gizli on ikinci eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile ayın meydanından kaynaklanabilir. İnatçı enerjiniz çimle birlikte gelir, ancak kırılganlığınızda güç vardır.



İkizler Burcu
28 Mayıs 2021 Cuma İkizler Burcu Aşk Yorumları

Bu evrende hayırlı bir gün, İkizler burcu. Ay, sizi ruhsal birleşmelerinizi çevreleyen temalara ve önemli bir birliğin temeline duygusal olarak bağlayan boğucu sekizinci borç evinize, samimi birlikteliklere, enerjik değiş tokuşlara ve ruh eşi bağlantılarına kayar. Ve belki de hiç beklemediğinizde, burcunuzdaki bugünün tatlı Merkür-Venüs birleşiminin parıldayan özü, sevgilinizden çok beklenen bir mesaj getirecektir. Belki de tam tersi olabilir, ancak asıl mesele, bu değişim ne kadar zor ve / veya değişken olsa da durumu aşırı düşünmemek. Unutmayın, ay Uranüs ile uyumlu olacak, bu yüzden sezgilerinizi göz ardı etmeyin.



Yengeç Burcu
28 Mayıs 2021 Cuma Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Bu hassas bir denge, Yengeç. Bugünün ayı, kararlı yedinci anlaşmalar evinize kayacak, uzlaşacak ve önemli diğerleri sizi duygusal olarak bire bir ortaklıklarınız ve potansiyel beklentileriniz etrafında dönen temalara bağlayacak, ancak daha fazlası var. Luna, yaralı şifacı Chiron ile eşzamanlı olarak çatışacak ve belirli bir birliğin bütünlüğüne veya belki de sizin veya partnerinizin kontrol arzusuna meydan okuyacak. Unutmayın, Merkür bugün karmik on ikinci kapanış eviniz, hayalleriniz ve karmanız aracılığıyla cilveli Venüs ile güçlerini birleştirecek ve bazılarınızın hak ettiğiniz netliği elde edebileceğini öne sürüyor, özellikle de bir “durum gemisi . “



Aslan Burcu
28 Mayıs 2021 Cuma Aslan Burcu Aşk Yorumları

Topluluğun olmadığı birey diye bir şey yok ama iyi haber şu ki, sonunda kendini ortaya koyacak kadar kendinden emin hissediyorsun Leo. Bugünün mücadelesi? Ayın sorumlu altıncı gerçekler ve gerekli özen evinizden geçişinin ortasında, yaralı şifacı Chiron ile aynı anda çatışacaktır. Bu nedenle, bekar ya da tutulmuş olmanıza rağmen, gelecek için planlarınız şu anda ulaşılamaz görünebilir. Bununla birlikte, bugünün Merkür-Venüs birleşimi, on birinci teknoloji evinizi, bireysel özgürlüğünüzü ve sosyal çevrelerinizi harekete geçireceği için aşk hayatınıza tatlı bir şeyler getirebilir. Susuzluk tuzağını Instagram’da yayınlayın ve bir gün arayın.



Başak Burcu
28 Mayıs 2021 Cuma Başak Burcu Aşk Yorumları

Sonunda aşk hayatında inisiyatif almaya hazırsın Başak. Örneğin, kalp çakranızı açan ve cinsel içgüdülerinizi tetikleyen tutkulu beşinci aşk, tutku, zevk ve sevdalı evinizden ayın geçişine ek olarak, Venüs meraklı gezegen hükümdarınız Merkür ile çarpışacak. Bununla birlikte, meydan okumanız, sekizinci seks eviniz, enerjik alışverişler ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a ayın karesiyle geliyor. Tutkularınız taahhütlerinizle uyumlu mu? Serbest bırakılması gereken bir şey var mı? Bugünün Merkür-Venüs birleşimi, değişimlerinize ve düşünce sürecinize uyum ve denge getirebilir, bu yüzden onu akıllıca kullanın.



Terazi Burcu
28 Mayıs 2021 Cuma Terazi Burcu Aşk Yorumları

Yapacak çok düşünmen var, o yüzden gerekirse geri adım at, Terazi. Bugünün ayı, rahat dördüncü evinize, ailenize ve duygusal temelinize inecek, sizi duygusal olarak güvenlik duygunuzu çevreleyen temalara bağlayacak ve diğerleriniz için bunun gerçek yaşam alanınızla bir ilgisi olabilir. Ve bekar ya da zaten bağlı olsanız da, yer değiştirme ve / veya aşk için hareket etme düşüncesi bu süre zarfında aklınızdan geçebilir. Luna’nın düzensiz Uranüs’le özgürleştirici üçgen açıları kesinlikle işe yarayabilir, ancak bugünün Merkür-Venüs birleşimi, hayallerinize biraz fazladan bir şey katıyor.



Akrep Burcu
28 Mayıs 2021 Cuma Akrep Burcu Aşk Yorumları

Tabu benzeri meraklarınızla kendinizi şımartın ve bu süreçte sevgi dilinizi yeniden keşfedin, Akrep. Bugünün tatlı Merkür-Venüs birleşimi, cinselliğiniz ve ruhsal alışverişleriniz etrafında dönen temalara entelektüel ve romantik bir netlik getirerek, ateşli sekizinci samimiyet evinizi, enerjik alışverişlerinizi ve ruh eşi bağlantılarınızı aydınlatacak. Bazılarınız için, bu ilginç yön size aşk hayatınızda özlem duyduğunuz doğrulamayı sunabilir, bu yüzden uyanık olun. Bununla birlikte, bu arada, bugünün ayı, mercurial üçüncü iletişim evinizi, düşünce sürecinizi ve anlık alışverişleri harekete geçirecek. Aşırı duygusalsanız, bu duygularınızın temelini oluşturmanıza yardımcı olabilir ve size daha fazla netlik sunabilir.



Yay Burcu
28 Mayıs 2021 Cuma Yay Burcu Aşk Yorumları

Ne istediğini biliyorsun, ama mesele işe koyma meselesi, Yay. İyi haber şu ki, meraklı Merkür, yedinci anlaşmalarınız, müzakereleriniz ve bugün önemli başkaları aracılığıyla tatlı Venüs ile çarpışacak ve uzlaşma yeteneğinizden romantik bir bağlantı potansiyeline kadar her şeye mantıklı ve romantik bir netlik getirecek. Bu arada, bugünün ayı, istikrar arayan ikinci konfor, finansman ve değer sistemleri evinizi ateşleyecek ve bu, ister duygusal ister ruhsal olarak olsun, yatırımlarınızla ilgili olarak size sezgisel olarak rehberlik ediyor. Bunu söyledikten sonra, bugünün astrolojisi sizi romantik durumlarınızın değeri üzerine düşünmeye teşvik ediyor.



Oğlak Burcu
28 Mayıs 2021 Cuma Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Sevgilin Oğlak burcuna açılmakta kendini rahat hissediyor musun? Ay, önemli başkalarının taahhüt ettiği yedinci evinizi yönetir, ancak şu anda burcunuzdan geçmektedir. Unutmayın, ay, kardinal dünyanızı tutuştururken olabileceği kadar etkileyici değildir, ancak yine de yapı getirir. Luna ayrıca, en içteki dördüncü eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile anlaşmazlığa düşecek, böylece duygusal gerçeğinizle ilgili olarak biraz sürtüşme hissedebileceksiniz. Gümüş kaplama? Luna, beşinci aşk, tutku ve zevk eviniz aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs ile uyum içinde olacak ve kalp çakranızın engelini kaldırırken sizi özgürleştirecek.



Kova Burcu
28 Mayıs 2021 Cuma Kova Burcu Aşk Yorumları

İstediğiniz sevgiyi tezahür ettiriyorsunuz ve yine de önünüzde ne olduğunu ikinci kez tahmin ediyorsunuz, Kova. Bu arada, bugünün ayı karmik on ikinci kapanış evinize, sırlara, gizli gündemlere ve perde arkasındaki her şeye dokunuyor, bu yüzden geri çekilmenize ve / veya belirli durumlardan geri çekilmeye çalışmanıza şaşmamalı. Bununla birlikte, iyi haber şu ki, bugünün Merkür-Venüs birleşimi, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinizi harekete geçirecek ve cinsel içgüdülerinizden şefkat arzularınıza kadar her şeye entelektüel ve romantik vurgu getirecek. Kendinizi çelişkili hissediyorsanız, sizi engelleyen şeyi düşünmek için bir dakikanızı ayırın.



Balık Burcu
28 Mayıs 2021 Cuma Balık Burcu Aşk Yorumları

Merkür ve Venüs, dördüncü eviniz, aileniz ve duygusal temelleriniz aracılığıyla birlikte oturuyor, en içteki duygularınız ve genel istikrar duygunuz etrafında dönen temalara entelektüel ve değerli bir netlik getiriyor. Sen ve sevgilin işleri resmileştiriyor musunuz, Balık? Sizden uzakta olan biriyle bekar, alınan veya aşık olan bu yön, ev cephesinde bir şeyi sağlamlaştırma fırsatını ortaya çıkarır. Bu arada, bugünün ayı toplumdaki on birinci evinizi harekete geçirecek, bu yüzden destek için kabilenize yaslanmakta tereddüt etmeyin.



Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.