Günlük Aşk Burç Yorumları 01 Haziran 2021

1 Haziran Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 1 Haziran Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
1 Haziran 2021 Salı Koç Burcu Aşk Yorumları

Enerjinizi geri çekme veya en azından pillerinizi yeniden şarj etmek için geri çekilme ihtiyacı duyuyorsunuz Koç. Elbette, bekar ya da kapılmış olsanız da, güneş enerjik üçüncü iletişim evinize, düşünce sürecinize ve yakın çevrenize enerji veriyor ve canlandırıyor. Bu yüzden, şu anda aklınızda çok şey olduğundan emin olabilirsiniz. Raincheck? Bae ile randevu gecesini yeniden planlamaya karar verirseniz, bugünün rüya gibi ay-Jüpiter birleşimi, iç gözlemli on ikinci kapanış evinize, karmaya ve sahne arkasındaki her şeye değecek ve sizi tatlı yalnızlığınızı şımartmaya teşvik edecek. Dinlenmeye yetişmek uzun bir yol kat eder.


Boğa Burcu
1 Haziran 2021 Salı Boğa Burcu Aşk Yorumları

Bu romantik kaçamağın fantezisi, bir bağlantının kurulmasını riske atmaya değer mi, Boğa? Bugünün ayı, deneysel on birinci eviniz, genişletilmiş topluluk, bireysel özgürlük ve dünyaya ait olma duygunuzla dans edecek – sizi duygusal olarak arkadaşlık çevreleriniz ve gelecek idealleriniz etrafında dönen temalara bağlayacak… ama dahası var. Luna, şanslı Jüpiter ile güçlerini birleştirecek – ateşli yakınlık, cinsel ilişkiler ve enerjik alışverişlerinizin sekizinci evinizin göksel yöneticisi – özellikle aşk hayatınızla ilgili olarak size bir umut, idealizm ve iyimserlik duygusu verecek. Yine, geri çekilmek isteyebilirsiniz. Ama kalbinizdeki aşk taşmak zorunda.


İkizler Burcu
1 Haziran 2021 Salı İkizler Burcu Aşk Yorumları

Çantada olduğunu biliyorsun, öyleyse neden kendini ikinci tahmin et, İkizler? Güneş, Merkür geri hareketi ve Venüs burcunuzda dolaşmaya devam ediyor, aurik alanınızdan canlı ruhunuza kadar her şeyi canlandırıyor ve canlandırıyor ve diyelim ki, bu süreçte oldukça etkileyici bir izlenim bırakıyorsunuz. Çeneni kaldır ve ışığını parlat. Unutmayın, ay, konfor arayan ikinci eviniz olan finans, istikrar ve değer sistemlerini yönetir ve bugün kamuya açık onuncu otorite eviniz aracılığıyla, ilişki sektörünüzün yöneticisi olan şanslı Jüpiter ile güçlerini birleştirecektir. Aşk hayatınızda inisiyatif almaktan korkuyor musunuz? Kontrolü ele alma zamanı.


Yengeç Burcu
1 Haziran 2021 Salı Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Mistik hükümdarınız olan ay, bugün şanslı Jüpiter ile çarpışacak ve size güven ve netlik içinde bir durumda ilerlemeniz için size bir umut, idealizm ve iyimserlik katmanı verecek. Ve bekar olmanıza veya çoktan kapılmış olmanıza rağmen, muhtemelen geleceğe tutku ve merakla bakıyorsunuz. Bunu söyledikten sonra, en azından şimdilik, sonraki adımları kendinize saklamaya karar verebilirsiniz. Yine de, bugünkü Ay ve Kuzey Düğümü arasındaki kare potansiyel olarak yön duygunuza meydan okuyabilir, bu yüzden sezgilerinizi takip etmeyi unutmayın. Yerinizi koruyun, Yengeç.


Aslan Burcu
1 Haziran 2021 Salı Aslan Burcu Aşk Yorumları

Havada aşk var ve onu kemiklerinde hissedebilirsin Leo. Bekar veya ciddi bir ilişki içinde olmanıza rağmen, bugünün astro havası size bir ruh eşine daha derin aşık olma fırsatı sunuyor. Örneğin, sekizinci samimiyet evinizden, enerjik alışverişlerinizden, ruhsal ilişkilerinizden geçen ayın yanı sıra, romantik beşinci tutku ve zevk evinizin yöneticisi olan şanslı Jüpiter ile çarpışacak. Bir sevgiliyle birleşme fırsatı – finansal, zihinsel, ruhsal ve / veya fiziksel olarak – şimdi bir seçenek, ancak bu süreçte teslim olmak size kalmış.


Başak Burcu
1 Haziran 2021 Salı Başak Burcu Aşk Yorumları

Güneş, on ikinci kapanış evinizi, gizli gündemlerinizi ve perde arkasındaki her şeyi yönetir ve şu anda kariyer sektörünüzden geçerek sahne arkasında profesyonel bir hedefe doğru gayretle çalışabileceğinizi düşündürür. Her iki durumda da, bu süre zarfında yıldızlarda aşk potansiyelini inkar etmek mümkün değildir, bu yüzden açık fikirli olduğunuzdan emin olun. Bu, özellikle yedinci evinizi birebir ilişkilerinizi ve önemli diğerlerini harekete geçiren bugünün ay-Jüpiter birleşimi için geçerlidir. Kabul edelim ki, ayın Kuzey Düğümü ile olan karesi güvensizliklerinizi tetikleyebilir, ancak bu sizin için doğru kişiyse, sezginiz bunu bilecek Başak.


Terazi Burcu
1 Haziran 2021 Salı Terazi Burcu Aşk Yorumları

Cüretkar Mars, önemli diğerlerinin ve bire bir ilişkilerin kararlı yedinci evini yönetir ve dünyadaki hırslı onuncu kariyer, miras ve itibar evinizi ateşleyerek sizi geleceğe duygusal olarak yönlendirir. Bununla birlikte, bekar ya da kapılmış olsanız da, bugünün astro hava durumu sizi bir adım geri atmaya ve sonuca atlamadan önce ayrıntılara yakından bakmaya teşvik ediyor. Kendine karşı nazik ol Terazi. Ay, altıncı sağlık eviniz, günlük ritüelleriniz ve durum tespiti yoluyla şanslı Jüpiter ile çarpışacak – sizi iyileştirecek ve ezici sorumluluklardan kurtaracak. Belki de bu, sevgilinle oynaşmak için bir fırsattır.


Akrep Burcu
1 Haziran 2021 Salı Akrep Burcu Aşk Yorumları

Güneş boğucu yakınlık, paylaşılan kaynaklar ve enerjik alışverişlerden oluşan sekizinci evinizi sarsarken, temellere geri döndünüz, Akrep. Bedeniyle ve ruhuyla tam olarak birleşmek için sevgilinizin zihnine ve yüreğine dokunmanın yeni yollarını arıyorsunuz. Bekar veya önceden bağlanmış, cinsel libido ve ışıltılı karizmanız çatıdan geçiyor ve henüz hiçbir şey görmediniz. Bugünün Balık ayı, romantik beşinci sevgi, sevgi, tutku ve zevk eviniz aracılığıyla cömert Jüpiter ile güçlerini birleştirecek ve aşk hayatınıza büyüleyici bir umut ve iyimserlik katmanı getirecek. Küçük bir rüya gör; arzuladığınız sihir sizinle başlar.


Yay Burcu
1 Haziran 2021 Salı Yay Burcu Aşk Yorumları

Atalarınız Yay’dan aldığınız destek miktarı sizi şaşırtacak. İster romantizmde ister gerçek dünyada olsun, rehberlik ve açıklık için onları çağırmakta tereddüt etmeyin. Ay, sekizinci samimiyet, birleşmeler, enerjik alışverişler, ruhsal ilişkiler ve paylaşılan kaynaklar evinizi yönetir ve bugün sihirli bir kavuşumda şanslı gezegen hükümdarınız Jüpiter ile buluşacak. Evinizdeki dördüncü evinizin, ailenizin ve duygusal temellerinizin üzerinde gezindiğinizde, hak ettiğiniz dozda umut, idealizm ve iyimserlikle kutsanmış oluyorsunuz, özellikle de istikrar duygunuz söz konusu olduğunda. Aşk hikayenizi tezahür ettirmenin zamanı geldi.


Oğlak Burcu
1 Haziran 2021 Salı Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Gerçeğini söyle ve onlara gerçekte nasıl hissettiğini söyle Oğlak. Ay, uyum arayan yedinci sözleşmeler, taahhütler, müzakereler ve diğer önemli evinizi yönetir ve bugünün mercurial üçüncü eviniz, düşünce süreciniz ve yakın çevreniz aracılığıyla şanslı Jüpiter ile güçlerini birleştirecektir. Ay, İkizler’deki Kuzey Düğümü ile çarpışacak, bu yüzden tüm “gerçeklere” sahip olmayabilirsiniz – ve sorun değil. Bugünün astrolojisi, gerçek bir plan üzerinde strateji oluşturabilmenize rağmen sizi sürece güvenmeye teşvik ediyor. Kalbinizin içindeki pusulayı takip etmek fazlasıyla yeterli olacaktır.


Kova Burcu
1 Haziran 2021 Salı Kova Burcu Aşk Yorumları

Manyetiksin ve yardım edemezsin ama hayranlarından Aquarius’tan aldığın ilgiyi şımartabilirsin. Tek veya zaten bağlı, güneş İkizler’de olduğunda aşk hayatınızda başarılı olmanıza şaşmamalı. Romantik beşinci aşk, tutku ve zevk evinizi aydınlatır. Sonuçta, yedinci ilişki evinize ve bire bir bağlantılarınıza güneş hükmeder. Öyleyse, bu enerjinin boşa gitmesine izin vermeyin. Ay aynı zamanda rahatlık arayan ikinci istikrar ve değerler evinizi aydınlatacak ve bu süreçte şanslı Jüpiter ile güçlerini birleştirecektir. Kendinizi hissediyorsunuz ve Büyük Rahip size daha da fazla bolluk bahşediyor.


Balık Burcu
1 Haziran 2021 Salı Balık Burcu Aşk Yorumları

Kalbin kendi adına konuşsun Balık. Bugün bir şekilde hissediyorsun ve bu tesadüf değil. Mars’ın romantik beşinci aşk, tutku ve zevk evinizdeki ateşli yolculuğunun ortasında, doğal olarak cinsel içgüdülerinizi, yaratıcı düşüncelerinizi ve şefkat arzularınızı çevreleyen temalarla meşgulsünüz. Ve burcunuzdaki bugünün ayı sizi duygularınıza yaklaştırmayacak. Romantik doğrulama için gerçeklere güvenmeyin; Sezginizin sizi en yüksek gerçeğinize doğru yönlendirmesine izin verin. Jüpiter dokunduğu her şeyi büyütür ve üçüncü gözünüz bir istisna değildir. Çok dikkat.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.