Boğa Burç Yorumları 31 Mayıs 2021

Boğa burcunun 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunu 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 31 Mayıs 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu sadece başlangıç, Boğa. Cilveli gezegensel yöneticiniz Venüs, rahatlık arayan ikinci değer sistemleri evinizi aydınlatmaya devam ediyor, sizi gücünüze adım atmanız ve bu süreçte kendi değerinize sahip çıkmanız için cesaretlendiriyor. Unutmayın, güneş, doğum haritanızın bu alanı aracılığıyla Kuzey Düğümü ile güçlerini birleştirecek ve istikrar arzunuzdan eşsiz mülklerinize kadar her şeyi vurgulayacaktır. Sonuç olarak, gerçek anlaşmadan daha azına razı olmak üzere değilsiniz. Bu arada, bugünün tatlı Mars-Neptün üçlüsü iletişim sektörünüzü ve özgürlüğü seven on birinci toplum evinizi harekete geçirecek. Öyleyse, başka ufuklar keşfetmekte tereddüt etmeyin.

Boğa Burcu 31 Mayıs 2021 Pazartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Bu, bir kira sözleşmesi veya başka bir sözleşme imzalamanın zamanı değil. Acı çekmeyeceksiniz, ancak ihtiyacınız olan tüm ayrıntıları almanız çok zor.

Boğa Burcu 31 Mayıs 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Boğa, şu anda para veya iş bütçeniz konusunda kafa karışıklığının farkında olun. Yanlış adımlar veya yanlış hesaplamalar meydana gelebilir, bu nedenle bunlardan kaçınmak için ayrıntılara dikkat edin. İletişim gezegeni Merkür İkizler’de. Ama kazandığınız ikinci eviniz geriliyor. Aynı zamanda Balık burcundaki Neptün’e de kötü bir görünüm kazandırır. Bu, çevrimiçi bankacılık veya dijital ödemeler söz konusu olduğunda sis yaratıyor. Projenizin bütçesini iki kez kontrol edin ve gerektiğinde hesapları güvence altına aldığınızdan emin olun.

Şimdi net görünen bazı şeyler daha sonra farklı görünecek. Uzun vadeli planlardan uzak durun.

Boğa Burcu 31 Mayıs 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Bir Boğa olarak, ince ayarlanmış içgüdülerle donatılmışsınızdır. Aydınlatıcı güneş kaderin Kuzey Düğümü ile birleşirken, bugün onları yüksek sesle ve net bir şekilde dinlediğinizden emin olun. Bu özellik, finansal konular ve aile bağlantıları hakkında aydınlatıcı açıklamalar sunar. Başka yerlerde, go-getter Mars’ın rüya gibi Neptün ile tatlı uyumu, ağınızın dikkatini çekebilecek manyetik bir karizma sağlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.