Boğa Burç Yorumları 29 Mayıs 2021

Boğa burcunun 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunu 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 29 Mayıs 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Yeni arkadaş yok mu, Boğa? Bekar veya alınmış, muhtemelen uzun vadeli hedeflerinize ulaşmak için yeterli güven ve netlik arıyorsunuz, ancak iyi haber şu ki, bunu tek başınıza yapmak zorunda değilsiniz. Elbette tutulma mevsimi kaotikten başka bir şey değil, ama çoğunuz önemli değişikliklerden geçiyorsunuz. Ve bu konuda benimle pek de aynı fikirde olmasanız da, deneyimlediğiniz dönüşüm eninde sonunda aşk hayatınıza yansıyacak – hepsi birbiriyle bağlantılı. Doğuştan gelen değişim korkunuza rağmen, bazılarınızın belirli bir ilişkiye bağlı bir ağı kaybetmekten korkabileceğini ve sınırlar koymanın zamanı geldiğini söylemiştik.

Boğa Burcu 29 Mayıs 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Çalışanlarınıza, kriz bu sefer nispeten küçük olsa bile, bir kriz anında size güvenebileceklerini gösterin. Yine de böyle çalışır. Tam güvene ulaşmak için kendi yolunuzda çalışmalısınız.

Boğa Burcu 29 Mayıs 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Boğa burcu, gizli bilgiler iş cephesinde size açıklanabilir. Bu, etkili bir değişimdir ve olumlu olsa da, oldukça sarsıcı gelebilir – özellikle değişimin hayranı olmayan sabit bir toprak burcu olarak. Nasıl ilerleyeceğinizi belirlemek ve aldığınız iletişime göre kararlar vermek için adımlar atın. Bu, yüksek mesaj sektörünüzdeki Oğlak ayının enerjisinden dolayı tezahür ediyor, üçüncü iletişim evinizde Yengeç’teki Mars ile aktif bir muhalefet oluşturuyor.

Akraba ruhlar şu anda etrafınızı sarıyor. Anlaşıldığını ve takdir edildiğini hissedeceksiniz.

Boğa Burcu 29 Mayıs 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Finansal ortamınızda işler değişmeye başlıyor, Boğa. Veri toplama Merkür bugün topuklarını çeviriyor ve geriye doğru gerileme aşamasına giriyor. Bu Mercury retrograd, finansal kazançlarınızın unsurlarını gözden geçirme konusunda güçlü bir ihtiyaç ortaya çıkarır – tasarruflarınızı, yatırımlarınızı ve harcama alışkanlıklarınızı gözden geçirmeyi düşünün. Bu dönem aynı zamanda, 22 Haziran’a kadar hareketsiz kalan eski beceri ve yetenekleri yeniden canlandırma ihtiyacının da altını çiziyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.