Boğa Burç Yorumları 28 Mayıs 2021

Boğa burcunun 28 Mayıs 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 28 Mayıs 2021 Cuma günü neler bekliyor? Boğa burcunu 28 Mayıs 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 28 Mayıs 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 28 Mayıs 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 28 Mayıs 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 28 Mayıs 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgilin senin çok para olduğunu düşünüyor ve bunu bilmiyorsun bile Boğa. Bugün, Merkür, tatlı gezegensel yöneticiniz Venüs ile güçlerini birleştirecek ve bu tatlı sinerji, istikrar arayan ikinci eviniz olan konfor, finansman ve değer sistemlerini aydınlatacak. Tek başına ya da alınmış, bu büyüleyici bağlantı, kalbinize çok değer verdiğiniz birinden nazik bir jest ve / veya mesajla sizi potansiyel olarak şaşırtabilir. Bununla birlikte, zorluk, bilinçsiz davranışlardan oluşan gizli on ikinci eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile ayın meydanından kaynaklanabilir. İnatçı enerjiniz çimle birlikte gelir, ancak kırılganlığınızda güç vardır.

Boğa Burcu 28 Mayıs 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

İyi bir arkadaş size olan sadakatini neredeyse delice bir dereceye kadar kanıtlar! Yine de, yardım edemezsiniz ama büyük hareketlerinden sonra onlar için baygın bir sevgi hissedersiniz, bu yüzden onları tekrar aramıza alın.

Boğa Burcu 28 Mayıs 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, yeni bir ürün lansmanını veya iletişim girişimini geciktirdiyseniz, bugün geri dönmek için harika bir zaman olurdu. Oğlak burcundaki ay, dokuzuncu yüksek mesaj evinizdir ve ağ sektörünüzde Balık’taki Jüpiter ile hayırlı bir bağlantı oluşturur. Sadece bu da değil, Merkür’ün İkizler’de geri hareket etmesinden önceki son gün. Ay zorlu bir konumda olmasına rağmen, destek alıyor ve dünya enerjinize bağlı. Fikirlerinize inanın!

Her yerde değilse, iltifat size pek çok yer kazandırır – deneyin.

Boğa Burcu 28 Mayıs 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Kulağını bugün yerde tut Boğa. Mali durumunuz, yetenekleriniz ve kaynaklarınızla ilgili mesajlar muhtemelen kapınıza geliyor – yönetici gezegeniniz, manyetik Venüs, haber getiren Merkür ile birleşirken. Başka yerlerde, ayın topraklanmış Oğlak burcundaki varlığı, duygusal olarak denge hissini yeniden kazanmanıza yardımcı olur. Rutininizi değiştirmeyi ve biraz macera aramayı hedefleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.