Boğa Burç Yorumları 26 Mayıs 2021

Boğa burcunun 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Boğa burcunu 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 26 Mayıs 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Ne istediğini biliyorsun, öyleyse neden oyalanıyorsun Boğa? Tanrıça hükümdarınız istikrar arayan ikinci rahatlık ve değerler evinizi aydınlatırken, bugünün tutulması boğucu sekizinci borç evinizi, yakın birlikteliklerinizi, paylaşılan kaynaklarınızı ve enerjik alışverişlerinizi ateşleyecek – sizi duygusal olarak cinsel bağlantılarınızı ve ruhsal ilişkilerinizi çevreleyen temalara bağlayacaktır. . Yeni bir sevgiliye yatırım yapmak mı istiyorsunuz? Luna’nın yaralı şifacı Chiron ile bağlantısı, özellikle başka bir zihin, beden ve ruhla birleşmek konusunda isteksizseniz, sizi teslim olmaya zorluyor. Her şey devam eden bir iştir ve kalbinizi ne kadar çok açarsanız, o kadar çok iyileşirsiniz.

Boğa Burcu 26 Mayıs 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

Gün tam önünüzden geçiyor ve işlerin ne kadar çılgınlaştığına inanamıyorsunuz ama acele etmenize gerek yok! Sakinleşin ve başkalarının kendilerini ölümüne strese sokmasına izin verin.

Boğa Burcu 26 Mayıs 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Boğa, büyük bir gün yaşanıyor. Yay burcundaki ay tutulması, kazandığınız gelir ve mali durumu güçlendiriyor. Yay ayı sekizinci yatırım evinizde ve ikinci para evinizde İkizler güneşiyle bir karşıtlık oluşturuyor. Tutulmalar daha güçlüdür ve yeni başlangıçlara ve değişime işaret eder. Çalışmanız karşılığında kazandığınız parayı değiştirmek için bir fırsat ortaya çıkabilir. Dizginleri ele al, Bull.

Acele etmeyin, araştırmanızı yapın ve etrafta alışveriş yapın. Büyük bir satın alma gerçekten gerekli mi?

Boğa Burcu 26 Mayıs 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Duygular Çarşamba’nın kozmik manzarası Boğa’nın altında şişiyor. Dolunay ay tutulması bugün büyük yürekli Yay burcunda ortaya çıkıyor ve beraberinde yakın ilişkilere şu anki yaklaşımınıza dair dolu bir fikir veriyor. Tutulmalar işleri bir döngü için atma eğiliminde olduğundan, hafif bir program tutun. Bir terapistle bağlantı kurmak, bir sevgiliye güvenmek veya bastırılmış duyguları serbest bırakmaya yardımcı olacak bir çıkış yolu bulmak için ideal bir gün.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.