Başak Burç Yorumları 31 Mayıs 2021

Başak burcunun 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Başak burcunu 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 31 Mayıs 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Her şey başarısız olduğunda, ihtiyacınız olan destek için ruh kabilenize yaslanın Başak. Ateşli sekizinci samimiyet evinizin yöneticisi Mars ile rüya gibi Neptün arasındaki bugünkü tatlı üçlü anlaşmalar, uzlaşmalar ve önemli diğerleri aracılığıyla sizi gizlice özlem duyduğunuz birliğe doğru harekete geçmeye teşvik ediyor. Yakalayış? Kendi başına tüm “gerçeklere” sahip olmanız gerekmeyebilir, ancak aynı nedenle sezginiz kelimelerden daha yüksek sesle konuşacaktır. Gezegensel yöneticiniz Merkür de geri gidiyor – bu nedenle, elinizdeki durumu gözlemlemek, analiz etmek ve üzerinde düşünmek için bunu ipucunuz olarak düşünün.

Başak Burcu 31 Mayıs 2021 Pazartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Mantık size bundan sonra ne yapmanız gerektiğini söyler, ancak bundan o kadar da mutlu olmayabilirsiniz. Muhtemelen hayatınızdaki başka birinin bundan daha az mutlu olması, ancak bu sadece daha da önemli olduğu anlamına gelir.

Başak Burcu 31 Mayıs 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Bugün kariyer değişiklikleri olabilir Başak. Potansiyel bir işverenden gelecek haberleri veya sözlerini beklemiş olabilirsiniz ve şimdi kozmos size hareket sağlıyor. Sabır şu anda anahtardır. Bu ileriye doğru ivme, İkizler güneşinin kariyerinizin onuncu evinizde karmik Kuzey Düğümü ile birleşme oluşturması nedeniyledir. Bu aynı zamanda, Kova burcunda bulunan ve altıncı iş evinizde geriye giden uzun ömür gezegeni Satürn’e pozitif enerji gönderiyor. Belki de bu yeni fırsat size istediğiniz liderlik rolünü verebilir?

Ortaya çıkan her küçük şeyi gözden geçirin, yoksa bir ayrıntıyla zor anlar yaşayabilirsiniz.

Başak Burcu 31 Mayıs 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Yeni arayışının hayata geçmesi için ihtiyacın olan tüm desteğe sahipsin Başak. Enerjik Mars, bugün rüya gibi Neptün ile uyumlu bir bağlantıya kilitlenir ve topluluğunuzla ve sosyal ağınızla ilham verici, teşvik edici bir şekilde etkileşime girmenize yardımcı olur. Başka yerlerde, aydınlatıcı güneş, kaderin Kuzey Düğümü ile birleşir. Bu toplantı, kendi kendini sabote eden cihazlarınızın ileriye doğru hareketinize tam olarak nasıl engel olduğunu gösterir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.