Balık Burç Yorumları 29 Mayıs 2021

Balık burcunun 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Balık burcunu 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Balık burcunu 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 29 Mayıs 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Arkadaş kalmayı mı yoksa çizgiyi aşmayı mı tercih edersin Balık? Ay – beşinci aşk, tutku ve zevk evinizin göksel hükümdarı – deneysel on birinci dernekler, sosyal ağlar ve bireysel özgürlüğünüz aracılığıyla güç santrali Pluto ile çarpışır. Bay veya Bayan Doğru mu arıyorsunuz? Sosyal medyada birdenbire için için yanan bir bağlantıyla karşılaşabilirsiniz veya belki de genişletilmiş topluluğunuzdaki biriyle karmik bir çekiş yaşayabilirsiniz. Meydan okuma? Tutkulu beşinci zevk evinizde Luna’nın Mars’la karşıtlığı, sevgi arzularınız ile dünyaya ait olma duygunuz arasında gerilim yaratabilir. Faydalı arkadaşlar her zaman iyi bir fikir değildir … yoksa değil mi?

Balık Burcu 29 Mayıs 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Yeni bir şeyler yapmak için mükemmel bir gün. Yeni bir ilişki başlatın, yeni bir iş yapın, bir web sitesi kurun veya dünyaya damgasını vurmanın başka bir yolunu bulun.

Balık Burcu 29 Mayıs 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Balık, bugün yaratıcılığınız yüksek, bu yüzden ruhunuzu besleyen işinize dokunun. Yengeç’te sezgisel olarak sürülen Mars, beşinci kendini ifade etme evinizde ve Balık’taki gezegensel yöneticiniz Neptün ile uyumlu bir üçgen oluşturuyor. Bu, çalışmanızı farklı bir düzeye taşıyabilecek yeni fikirleri ortaya çıkarabilecek rüya gibi bir bağlantıdır. İlham almak için her zamanki iş istasyonunuzdan uzaklaşın. Hem vizyon panoları hem de fikirlerinizi yazmak idealdir.

Gül renkli gözlükler? Olabilir. Ama onları çıkardığınızda, işler hala çok güzel.

Balık Burcu 29 Mayıs 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Hayatınızın temelleri ince bir şekilde değişmeye başlıyor, Balık. Korku içinde donup kalmaktansa bu kritik değişikliklere yaslanın! Merkür’ün retrograd aşaması bugün başlıyor ve sizi evinizin, ailenizin ve erken yetişme tarzınızın derinlemesine yeniden değerlendirilmesi için kendi zihinsel derinliklerinize getiriyor. Bu, terapötik bir çıkış yapmak, aile tarihini ve ataları keşfetmek ve nerede yaşamak istediğinizi düşünmek için ideal bir zamandır – bugünden 22 Haziran’a kadar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.