Akrep Burç Yorumları 30 Mayıs 2021

Akrep burcunun 30 Mayıs 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 30 Mayıs 2021 Pazar günü neler bekliyor? Akrep burcunu 30 Mayıs 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 30 Mayıs 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 30 Mayıs 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 30 Mayıs 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 30 Mayıs 2021 Pazar Günlük ilişki Burç Yorumu

Her zamankinden biraz daha temkinli hissediyorsun, bu tam da o zamanlar için doğru. Pek çok soru sormanız ve gerçekte kiminle uğraştığınızı bildiğinizden emin olmanız için güzel bir gün.

Akrep Burcu 30 Mayıs 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bugün İkizler’de Merkür gerilemesi başlıyor. Bu, iletişim gezegeninin geriye doğru hareket ettiği ve diğer insanların paralarından, borçlarından ve kredilerinden oluşan sekizinci evinizde gerçekleştiği zamandır. Belki de özellikle işle ilgili bu yaşam alanlarını yeniden ziyaret etmelisiniz. Eski bütçeleri revize etme ihtiyacı veya bazı yanlış hesaplamaları nerede yapmış olabileceğinize bir göz atma ihtiyacı ortaya çıkabilir. Yatırımcılarla ilişkilerde bazı karışıklıklar olabilir, bu nedenle yeni belge veya anlaşmalar imzalamaktan kaçınmak da önemlidir.

“Uzlaşmayı” “uzlaşmaya” koyun. Olduğu gibi, bu konuda özgürce yol verin.

Akrep Burcu 30 Mayıs 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Ara vermelisin, Akrep. Telefonunuzu gizleyin ve yakın çevrenizde sizi yükselten ve ilham veren insanlara odaklanın. Ay’ın yansıtıcı Kova burcundaki varlığı, dinlenmeye olan ihtiyacınızı ve yavaşlayan temponuzu vurgularken, evinizin önündeki projelere odaklanmanızı gösterir. Daha sonra, ayın duvarlarla çevrili Satürn ve asi Uranüs ile zor karşılaşması, ortaklık ve aile meseleleri arasındaki gerilimleri vurgulayabilir.

Akrep Burcu 30 Mayıs 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Saklanırken ne kadar rahat hissettiğinize rağmen, bugünün astrolojisi sizi, özellikle de kararlı ilişkilerinizle ilgili olarak konfor alanınızın dışına çıkmaya zorlayabilir. Yine de, bazılarınız için bu, size işleri düzeltmek ve birkaç ayrıntıyı çözmek için bir fırsat sunuyor. Meydan okuma? Luna, Satürn’ü evinizdeki dördüncü eviniz, aileniz ve duygusal temelleriniz aracılığıyla birleştirerek bir kısıtlama ve / veya sınırlama hissi yaratacak. Belki de bu, başka birinin zihni, bedeni ve ruhuyla tamamen birleşmeden önce kendinize bir göz atmanız için sizi cesaretlendiriyor. Seninle başlar, Akrep.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.