Akrep Burç Yorumları 29 Mayıs 2021

Akrep burcunun 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Akrep burcunu 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 29 Mayıs 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Seçeneklerini düşün, Akrep. Ay, şanslı dokuzuncu macera, inanç ve genişleme evinizi yönetiyor ve bugün iletişim sektörünüz aracılığıyla gezegensel yöneticiniz Pluto’ya katılacak. Bekar veya zaten bağlı, aşk hayatınızda çok ihtiyaç duyulan bir riski almayı düşünüyor olabilirsiniz, ancak bugünün astrolojisinden sonra, çok iyi bir şekilde farklı olmak için yalvarabilirsiniz. Bunun potansiyel olarak getirebileceği duygusal ve entelektüel netliğe ek olarak, Luna’nın seksüel beşinci aşk eviniz aracılığıyla Neptün’e evrensel aşk adına teslim olmanızı hatırlatır. Sonuçta kalp istediğini ister. Öyleyse, mutluluğunuzu takip edin.

Akrep Burcu 29 Mayıs 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Planlarınıza veya eşyalarınıza çok bağlıysanız, bugün gerçekten dikkatiniz dağılabilir. Gevşemeye çalışın ve başkalarının yapmak istediklerini yapmalarına izin verin (tabi ki mantık çerçevesinde). Daha iyisi için işler değişebilir.

Akrep Burcu 29 Mayıs 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Bugün iletişim çok önemlidir, Akrep. Gezegenler, iş yerinde sabırlı olmanızı gerektirecek zor senaryolar ortaya koyuyor. Oğlak burcunun kıç ayı üçüncü iletişim evinizde ve altıncı iş ve görev evinizde Koç’ta yaralı Chiron ile bir kare oluşturuyor. Bu, profesyonel olarak kalmanın anahtarı olduğu için, iğneyi uzak tutmak için iyi bir gün olacaktır. Sorular sorun, durumu değerlendirin ve tepki vermeden önce dikkatlice gezinin.

Karşı konulamaz bir kuvvet, hareket ettirilemez bir nesneyle karşılaştığında, bir şey vermelidir.

Akrep Burcu 29 Mayıs 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Kemerini bağla, Akrep. Merkür gerileme evresine girerken, şu andan itibaren 22 Haziran’a kadar zihinsel bir derin dalışa başlamak üzeresiniz. Uzun süredir gömülü olan yakınlık sorunlarını ve kararlı ortaklıklar etrafında psikolojik takılmaları keşfetmeye çalıştığınız için, bu zihinsel olarak en kolay zaman değildir. Neyse ki, bu içe dönük dönemin armağanı, daha sonra kendinizle ve ilişki hikayenizle daha güçlü, daha otantik bir yerde olacağınızdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.