Günlük Burç Yorumları 25 Nisan 2021

25 Nisan Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 25 Nisan 2021 Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
25 Nisan 2021 Pazar Koç Burcu Yorumları

Bu hafta sonu gerçeği sallamak zor, Koç. Elinizden geldiğince deneyin, hala yolunuza çıkmış gibi görünen bazı zihinsel engellerle uğraşmanız gerekir. Haberci Merkür, bu öğleden sonra eli kolu bağlı Satürn’e meydan okuyarak korkunç iletişim sorunları yaratıyor. Neyse ki, ilişki odaklı Terazi ayı, Satürn ile pürüzsüz bir bağlantı kurar ve istikrarlı bir planla işleri konuşmanıza yardımcı olur.


Boğa Burcu
25 Nisan 2021 Pazar Boğa Burcu Yorumları

Pazar gününün gökyüzünün altında yer alan Boğa mesajlarını takip etmeye devam edin. Yönetici gezegeniniz, bağ kuran Venüs, bugün haber getiren Merkür’den bir ziyaret alıyor. Bu eşleşme tipik olarak zihinsel olarak enerji verici ve canlandırıcı olsa da, Merkür’ün Satürn’ü boğan karesi, bireysel ihtiyaçlarınız ve kariyerinizin talepleri arasında daha fazla stres oluşturabilir. Neyse ki, Terazi ayının toplantısı, Satürn’ün çalışma cephesinde işleri dengede tutmasına yardımcı oluyor.


İkizler Burcu
25 Nisan 2021 Pazar İkizler Burcu Yorumları

İkizler, Pazar gününün semalarında çözülmesi gereken zihinsel düğümlerle doludur. Yönetici gezegeniniz, haberci Mercury, kötümser Satürn’le karşı karşıya geliyor. Bu bağlantı muhtemelen çeşitli özgüven sorunlarını harekete geçirerek sizi potansiyeliniz etrafında kendi sınırlayıcı inançlarınızla yüz yüze getirir. Neyse ki, Merkür bugün aynı zamanda sevgilisi Venüs ile de birleşiyor. Bu enerji, sevgiyi hissetmenize ve mevcut değerlerinize uyum sağlamanıza yardımcı olur.


Yengeç Burcu
25 Nisan 2021 Pazar Yengeç Burç Yorumları

Bir Yengeç olarak, kendinizi fazla uzatmamanız önemlidir. Başkalarına sağlamadan önce kendi temelinizin güvenli olduğundan emin olmanız istendiğinden, Pazar gününün gökyüzü size bu zor gerçeği hatırlatır. Haberci Mercury, ağır Satürn ile başa çıkarak zihinsel tıkanıklıklar ve çözülmesi zor konuşmalar yaratır. Neyse ki, Merkür’ün Venüs ile birleşmesi, arkadaşlıklardan tatlı destek almanıza yardımcı olur.


Aslan Burcu
25 Nisan 2021 Pazar Aslan Burç yorumları

Henüz ormandan çıkmadın Aslan. Haberci Merkür duvarlarla çevrili Satürn’e doğru ilerlerken, Pazar gününün gökyüzü çözülmesi gereken birkaç kozmik düğüm daha sunuyor. Bu yön, ağır bir zihinsel atmosfer yaratabilir, ancak hedeflerinize ulaşmak için daha pratik bir yaklaşım oluşturmak için kullanılabilir. Neyse ki, Merkür kısa bir süre sonra hediye veren Venüs ile birleşerek potansiyel olarak hırslarınıza haber getirebilir.


Başak Burcu
25 Nisan 2021 Pazar Başak Burç yorumları

Pazarın kozmik manzarası, yolunuza birkaç engel koyar, Başak. Yönetici gezegeniniz, iletişimci Mercury, temkinli Satürn ile karşı karşıya geliyor. Bu eşleşme zihinsel olarak yorucu hissedebilir ve özellikle kimliğiniz ve kariyer potansiyelinizle ilgili olarak yolunuza zorlu sohbetler veya gerçekleştirmeler yerleştirebilir. Neyse ki, Merkür kazanç potansiyeliniz hakkında yeni bir bakış açısı ve haberler getirerek faydalı Venüs ile birleşmeye devam ediyor.


Terazi Burcu
25 Nisan 2021 Pazar Terazi Burç yorumları

Evren bugün kendi ihtiyaçlarınıza dikkat etmenizi sağlıyor, Terazi. Ay’ın burcunuzdaki varlığı vücudunuza uyum sağlamanıza ve kişisel bakıma odaklanmanıza yardımcı olurken, Satürn’ü dengelemek için üçgenlemesi yaratıcı konularla veya romantik gümbürtülerle başa çıkmanıza yardımcı olur. Haberci Merkür ağır Satürn’e meydan okurken başka yerlerde küçük sorunlar baş gösterir. Bu özellik, zorlu zihinsel barikatlar yaratır ve sizi önemli konuşmalarla yüzleşmeye zorlar.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
25 Nisan 2021 Pazar Akrep Burç yorumları

Pazar günkü gökyüzü hayal kırıklıklarını bırakmaz, Akrep. Messenger Mercury, duvar inşa eden Satürn ile bir kareye kilitlenir ve çözülmesi gereken çeşitli zihinsel tıkanıklıkları ortaya çıkarır. Bu gerilimlerin ilişki konuları ve uzun vadeli hedefler etrafında ortaya çıkması muhtemeldir. Neyse ki, Merkür, romantik çabalara daha olumlu bir bakış açısı getirerek, faydalı Venüs ile birleşmeye başlar. Denge arayan Terazi ayı, düşük etkileşim gününün en iyisi olduğunu gösteriyor.


Yay Burcu
25 Nisan 2021 Pazar Yay Burcu yorumları

Kozmik aksiyon bu hafta sonu acımasız görünüyor, Yay! Pes etme. Pazar günü gökyüzü, iletişimci Merkür ile Satürn’ü sınırlayan zihinsel açıdan sinir bozucu kareye tanıklık ediyor. Bu eşleştirme, iş ve iletişim cephesindeki zihinsel gerilimleri daha da vurgulayabilir ve sizi zor konuşmalarla yüzleşmeye zorlayabilir. Neyse ki, Merkür’ün tatlı Venüs ile birleşmesi daha sonra iş cephesine olumlu, istikrar kazandıran haberler getiriyor.


Oğlak Burcu
25 Nisan 2021 Pazar Oğlak Burcu yorumları

Kulağını yere koy Oğlak. Haberci Merkür, egemen gezegeninizle karşı karşıya gelip Satürn’ü dengede tutarken, yaratıcı kişisel çabalarınız veya romantik dalgalanmalarınızla ilgili önemli haberler veya vahiyler alıyor olabilirsiniz. Neyse ki, Merkür sevgilisi Venüs ile birleşmeye devam ediyor ve sonunda aşk etrafında göz açıcı konuşmaları teşvik ediyor. Bu arada Terazi ayı, dikkatinizi çalışma dünyasındaki yörüngenize odaklıyor.


Kova Burcu
25 Nisan 2021 Pazar Kova Burcu yorumları

Kozmos sizi bilinen sınırlarınızın ötesine geçmeye zorluyor, Kova. Bugünün gökyüzü, haberci Merkür ile yönetici gezegeniniz, yapıcı Satürn arasındaki çatışan kareye tanıklık ediyor. Bu bağlantı, ev hayatınızın gerçekliği ile bir birey olarak hayatınızın kişisel, gelişimsel yönleri arasındaki ayrımı vurgulamaya devam ediyor. Neyse ki, Terazi ayının Satürn ile üçgen açıları, duygusal denge ve yeni bir bakış açısı bulmanıza yardımcı olur.


Balık Burcu
25 Nisan 2021 Pazar Balık Burcu yorumları

Bu hafta sonunun kozmik manzarası, önemli dersleri dağıtmak söz konusu olduğunda, görünüşe göre yorulmak bilmeyen Balık! İletişimci Merkür, uyarıcı Satürn ile karşı karşıya gelirken, Pazar gününün gökyüzü yine yüzleşilmesi gereken başka bir engel teşkil ediyor. Bu eşleşme zihinsel olarak yorucu olabilir ve masaya ciddi sohbetler getirebilir. Neyse ki, romantik Terazi ayı, seviye atlamanıza ve özel biriyle konuşmanıza yardımcı olur.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.