Haftalık Burç Yorumları (22 Mart – 28 Mart Haftası)

Haftalık burç yorumları ve KoçBoğaYengeçİkizlerAslanBaşakTeraziKovaAkrepYayOğlakBalık burçlarının burç yorumları yazımızda.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
Koç Burcu 22 Mart – 28 Mart Haftalık Burç Yorumları

Koç, bu hafta “İstediğimi istiyorum!” Ve sürpriz, aslında istediğiniz şeylerin bir kısmı ortaya çıkıyor.

Hafta 21 Mart Pazar günü, Mars’ın İkizler burcunda, iletişim evinizde, arkadaşlık evinizde Kova burcundaki Satürn ile üçgen açı yaparak başlıyor. Bugün birisi sizin için gelir. Ne istediğinizi bu kişiye (size yardımcı olabilecek bir konumda olan) net bir şekilde iletmeniz gerekir. Ve bir kez ifade edildiğinde, dileğiniz beklediğinizden daha hızlı karşılanabilir.

23 Mart Salı günü, Balık burcundaki Merkür, İkizler’deki aynı Mars’a kare yapar. Birkaç gün öncesinin mutluluğu soldu ve. Koç, bugün düpedüz huysuz olabilirsin. Öfkenizi kime doğrultduğunuza dikkat edin, çünkü burunları zedeleyebilir ve hatta size dava açabilir. Bu enerjinin daha iyi bir kullanımı, yüksek aksiyonlu bir video oyunu oynamak veya yokuş aşağı kayak yapmaktır.


Boğa Burcu Simgesi
Boğa Burcu
Boğa Burcu 22 Mart – 28 Mart Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta aradığınızda destek geliyor. Boğa, şu anda birine yaslanmak sorun değil.

Hafta, 21 Mart Pazar günü, Mars’ın İkizler burcunda, finans evinizde başlıyor ve kariyer evinizde saygın Satürn ile üçgen açı yapıyor. Bu, özgeçmişinizi göndermek veya amirinize bir yönetim pozisyonuna bakışınızı belirleme konusunda bir not yazmak için mükemmel bir gün. Web sitenizi veya yeni bir ürün kataloğu başlatmayı düşünün. Bugün harekete geçin. Bu enerji kaçırılamayacak kadar iyi.

23 Mart Salı günü, Balık burcundaki Merkür, birlikte çalıştığınız evinizde, maddi eşyalarınızın olduğu evinizde Mars’a bir kare çiziyor. Bugün komşunuzun çim biçme makinesini ödünç alabilirken, bu özellik çok daha büyük bir şey için kullanılabilir. Finansal olarak kazanmanıza yardımcı olacak insanlar bulabilirsiniz. Bir akıl hocası veya öğretmen (büyük olasılıkla çevrimiçi bulduğunuz biri) para kazanma şeklinizi değiştirmek için size ilham verebilir.


İkizler Burcu Simgesi
İkizler Burcu
İkizler Burcu 22 Mart – 28 Mart Haftalık Burç Yorumları

İkizler, bu hafta sizin için bir arkadaşınız geliyor. Tek gereken tek şey bir telefon görüşmesidir.

Hafta 21 Mart Pazartesi günü, kendi İkizler burcunuzda Mars ile başlıyor, keşif ve bilgi evinizde Satürn ile üçgen açı yapıyor. Bu özellik size dikkatinizi daha büyük bir şeye odaklama fırsatı verir. Bugün, hayatınız için istediğiniz daha büyük macerada net olmak önemlidir.

23 Mart Salı günü, kariyer evinizdeki Merkür, aynı Mars’a bir kare çiziyor. Bugün patronla olasılıklar hakkında bir tartışma yapabilirsiniz. Ya da kariyerinizdeki tüm yollar tıkalıysa, özgeçmişinizi çıkarma, güncelleme ve göndermeye başlama zamanı. İleriye doğru eğildikçe kapılar açılacak.


Yengeç Burcu Simgesi
Yengeç Burcu
Yengeç Burcu 22 Mart – 28 Mart Haftalık Burç Yorumları

Hafta 21 Mart Pazar günü, Mars’ın İkizler burcunda, gizli yetenekler evinizde, kaynak evinizde Satürn ile üçgen açı yaparak başlıyor. Bugün, uzun zamandır istediğin bir şey için fon bulabilirsin. Bu muhtemelen sanat, müzik veya tasarım gibi bazı yaratıcı çalışmalarla bağlantılıdır. Gizli bir hobiyi bir gelir kaynağına dönüştürebilirsiniz. Bugün, ekipmanı perakende fiyatının çok altında satın alabilirsiniz.

23 Mart Salı günü, eğitim evinizdeki Merkür, hayaliniz ve hayalleriniz olan evinizde Mars’a bir kare çiziyor. Bugün, bir adım daha ileri gidebilir ve sanat eserlerinizi veya müziğinizi tanıtmak için çevrimiçi bir kurs arayabilirsiniz. Bu aynı zamanda hayal kırıklığının bir yönüdür. Bilgisayarınız yavaş olabilir veya internet bağlantınız kararlı değildir. Bazen sadece nefes almanız ve dünyanın size yetişmesine izin vermeniz gerekir.


Aslan Burcu Simgesi
Aslan Burcu
Aslan Burcu 22 Mart – 28 Mart Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta bir dua cevaplanabilir. Aslan, Evrenin sevgi dolu ellerindesin.

Hafta, 21 Mart Pazar günü, Mars’ın İkizler’de, topluluk evinizde, ilişkiler evinizde Satürn ile üçgen açı yaparak başlıyor. Artık bir aşk ilişkisi için çok fazla potansiyelin var. Aşkı arıyorsanız, sosyal medyada bir duyuru yapın ve gerçek eşinizi bulmanıza yardımcı olacak arkadaş grubunuzu harekete geçirin.

23 Mart Salı günü, kaynak evinizdeki Merkür, aynı Mars’a bir kare çiziyor. İnsanların sana yardım etmesinde bir zorluk var Aslan, çünkü sen çok fazla kontrol istiyorsun. Bu, bırakmanın senin için zor olduğu anlamına gelir. Sadece bu seferlik, kendinizi başkasının ellerine teslim edin ve güvenin. Olağanüstü şeyler olabilir.


Başak Burcu Simgesi
Başak Burcu
Başak Burcu 22 Mart – 28 Mart Haftalık Burç Yorumları

Başak, bu hafta kasanın anahtarları sende. İhtiyacın olanı alabilirsin.

Hafta, 21 Mart Pazar günü, Mars’ın İkizler burcunda, kariyer evinizde, iş evinizde Satürn ile üçgen açı yapması ile başlıyor. Ve çok çalışıyorsun. Belki kendi projenizde ya da bir yan işle fazladan para getiriyorsunuz. Tüm bunları neden yaptığınızı hatırlamak önemlidir. Belki borcunuzu ödüyorsunuz veya işinizi inşa ediyorsunuz. Devam etmeni sağlayan eylemlerinizin ardındaki sebepler.

23 Mart Salı günü, Balık burcundaki Merkür, ortaklığınızın olduğu evinizde, haritanızda yükselen Mars’a bir kare çiziyor. İlişkiniz öncelikler listenizde bir çentik yükseldi. Hayatınızdaki insanlar her şeyin arkasındaki nedendir ve onlara sizin için ne kadar önemli olduklarını göstermek istersiniz. Aşkı arıyorsanız, bunu da bir öncelik haline getirin. Diğer şeyler kadar zaman ve çaba harcayın.


Terazi Burcu Simgesi
Terazi Burcu
Terazi Burcu 22 Mart – 28 Mart Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, hayatınızdaki bir kişi uzlaşmacı olmaktan daha fazlasıdır. Terazi, yardım eli alabilirsin.

Hafta 21 Mart Pazar günü, büyük düşünen evinizde, risk alma evinizde Satürn ile üçgen açı yapan Mars ile başlıyor. Satürn her zaman halat köprüyü geçmeden önce test etmek isterken, Mars sizi ileri doğru dürtüyor. Bugün, bir ip kapma ve cesur bir macera filmi hareketinde sallanma arzunuz var.

23 Mart Salı günü, alışkanlık evinizdeki Merkür, İkizler’de Mars’la bir kare oluşturur. Bugün başkalarıyla yüzleşiyorsunuz. Dilek ve hislerinizi duyurmak için birini kenara çekebilirsiniz. Rüzgara dikkat edip onlara nasıl hissettiğinizi anlatabilirsiniz. Bugün işleri farklı yapmak için güzel bir gün.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
Akrep Burcu 22 Mart – 28 Mart Haftalık Burç Yorumları

Akrep, yaptığınız sıkı çalışma şimdi ödüllendirildi. Birisi size yardımcı olmak için bu hafta öne çıkıyor.

Hafta 21 Mart Pazartesi günü, Mars’ın İkizler burcunda, kaynak evinizde başlıyor ve haritanızın tabanında Kova burcundaki Satürn ile üçgen açı yapıyor. Bugün, evinizin finansal faydalarına bakıyor olabilirsiniz. Yeniden finansman yapmayı, ev öz sermaye kredisi almayı, bir oda kiralamayı veya belki taşınmayı düşünüyor olabilirsiniz. Kiralarsanız, evinizde bir iş yeri de dahil olmak üzere seçeneklerinizi de düşünüyor olabilirsiniz. Aile üyeleri ve yaşam düzenlemeleri ile bağlantılı mali faydalar vardır.

23 Mart Salı günü, eğlenceli ve romantizm dolu evinizde Balık burcundaki Merkür, samimiyet evinizde Mars’a bir kare çiziyor. Biri çok sertleşene kadar hepsi eğlence ve oyun. Bugün tatlı, romantik bir karşılaşma bir tartışmaya dönüşebilir. Bir durumda kendinizi sinirli veya kapana kısılmış hissediyorsanız, en iyisi meşgul olmamaktır. Aynı şekilde, sevgilinizin huysuz olduğunu hissederseniz, uzak durmak isteyebilirsiniz.


Yay Burcu Simgesi
Yay Burcu
Yay Burcu 22 Mart – 28 Mart Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta gerçek bir eğlence fırsatı var. Yay, macera ara.

Hafta, 21 Mart Pazar günü, ilişkiler evinizde İkizler’deki Mars ile başlar ve iletişim evinizde Kova burcundaki Satürn ile üçgen açı yapar. Bugün harekete geçmek ve bir ilişkiyi resmileştirmek için mükemmel bir gün. Bu, sevgilini ailenle tanıştırdığın, evlilik hakkında konuştuğun veya en azından birlikte yaşadığın anlamına gelebilir. Mali durumunuzu birleştirebilir veya hatta eşinizin çocuklarını evlat edinmeyi düşünebilirsiniz.

23 Mart Salı günü, Merkür, evinizin ve ailenizin evinde, aynı Mars’a bir kare çiziyor. Birlikte yaşamaya karar verdiyseniz, bugün taşınıyor olabilirsiniz (en az bir veya iki kutu). Ayrıca daha önce hiç orada bulunmamış birini evinize davet etmek için de güzel bir gün. Bu yepyeni bir ilişki veya yeni bir arkadaş olabilir.


Oğlak Burcu Simgesi
Oğlak Burcu
Oğlak Burcu 22 Mart – 28 Mart Haftalık Burç Yorumları

Oğlak burcu, bu hafta senin için güçlü bir güvenlik duygusu var. İşler bir araya geliyor.

Hafta 21 Mart Pazar günü, Mars’ın İkizler burcunda, iş evinizde, Kova burcundaki para evinizde Satürn ile üçgen açı yaparak başlıyor. Oğlak burcu, çok çalışıyorsun ve büyük ihtimalle az maaş alıyorsun. Şimdi, zamanınızdan yararlanabilmek için çalışmalarınızın bir kısmını düzene sokmanın veya yetkilendirmenin bir yolu olup olmadığına bakın. Bugün daha fazla para kazanmanın bir yolunu bulabilirsiniz.

23 Mart Salı günü, iletişim evinizdeki Balık burcundaki Merkür, aynı Mars’a bir kare çiziyor. Yapmanız gereken çok sayıda evrak işiniz olduğu için bugün biraz gergin olabilirsiniz. Ancak bu, kişisel asistan rolüne sahip birini bulmak veya evde yardımcı olmak için iyi bir gün. Stresliysen, işleri halletmene yardımcı olabileceğinden, bir kardeş çağırmayı düşün.


Kova Burcu Simgesi
Kova Burcu
Kova Burcu 11 Ocak – 17 Ocak Haftalık Burç Yorumları

İyi haber kova, bu hafta istediğin bir şey sana geliyor.

Hafta, 21 Mart Pazar günü, Mars’ın İkizler burcunda, romantizm ve macera evinizde başlıyor ve kendi Kova burcunuzda Satürn ile üçgen açı yapıyor. Programınıza uydurabilirseniz, oldukça baharatlı bir ilişki için fırsatınız var. Belki de son zamanlarda aşırı disiplinlisiniz ve birçok şeyi halletmeye çalışıyorsunuz. Ve şimdi programınızı pencereden atacak biri geliyor. Bugün eğlenmek sorun değil.

23 Mart Salı günü, Balık burcundaki Merkür, para evinizde, aynı Mars’a bir kare yapar. Bugün bir satın alma işlemi yapmaya çalışıyorsanız, şirkete oldukça üzüldüğünüzü fark edebilirsiniz. Belki de aradığınız şeye sahip değiller veya nakliye için sizden ücret alıyorlar veya başka bir teslimat sorunu var. Bu durum geçicidir. Satın alma işleminizi başka bir gün yapmayı düşünün.


Balık Burcu Simgesi
Balık Burcu
Balık Burcu 22 Mart – 28 Mart Haftalık Burç Yorumları

Balık, bu hafta sizin için bol enerji var. Ve kutlamak için her neden.

Hafta 21 Mart Pazar günü, atalarınızın evinde İkizler’de Mars ile başlar ve sezgi evinizde Satürn ile üçgen açı yapar. Bugün, bazı yetenekleri uzak bir akrabadan miras aldığınızı fark edebilirsiniz. Boyayabileceğinizi veya çizebileceğinizi keşfedebilirsiniz. Bitkiler konusunda doğal bir yeteneğiniz olabilir veya atların yanında kendinizi rahat hissedebilirsiniz. Balık, bugün geçmiş yaşamlarınızdan yararlanabilirsiniz.

23 Mart Salı günü, kendi Balık burcunuzdaki Merkür, aynı Mars’a bir kare çiziyor. Bugün, özellikle evde olup bitenlerden dolayı kolayca rahatsız oluyorsunuz. Çok fazla gürültü olabilir veya bir şeyler kırılabilir. Sabrınız zayıflıyor. Mümkünse, evde biraz huzur bulabileceğiniz bir yürüyüşe çıkıp çıkamayacağınıza bakın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.