Günlük Burç Yorumları 8 Mart 2021

8 Mart Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 8 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
8 Mart 2021 Pazartesi Koç Burcu Yorumları

Bugün koşarak yere vurmaya hazırsın, Koç. Ay, hırslı Oğlak burcunun içinden geçerek odağınızı hedeflerinizin mevcut durumuna ve masadaki kariyer endişelerinize yönlendirir. Ay, mistik Neptün ile aynı hizaya gelirken, çalışmalarınıza bir dizi vizyoner sihir katabilirsiniz. Daha sonra ay, gerçeği arayan Plüton ile birleşerek hedeflerinize psikolojik bir derinlemesine dalmaya neden olur.


Boğa Burcu
8 Mart 2021 Pazartesi Boğa Burcu Yorumları

Hayata dair inançlarınız son yıllarda teste tabi tutuldu Boğa. Ay ciddi fikirli Oğlak burcunda ilerlerken, kendinizi bakış açınız etrafında meydana gelen ince değişiklikler üzerinde düşünürken bulabilirsiniz. Bugün konfor bölgenizden çıkmaya hazırsınız ve ayın akşam buluşması güçlü Pluto asistleri ile gerçekleşiyor – çünkü önünüzde duran engellerle yüzleşmenize yardımcı oluyor.


İkizler Burcu
8 Mart 2021 Pazartesi İkizler Burcu Yorumları

İkizler burcu olarak huzursuz duygular içinde oturmak sizin için zordur. Duygularınızı basitçe hissetmenize izin vermeden önce rasyonelleştirme eğilimindesiniz. Ay ağır Oğlak burcunun içinden geçerken Pazartesi gününün gökyüzü kendinize duygusal bir nezaket gerektirir. Özellikle samimiyet meseleleri söz konusu olduğunda, derinlemesine araştıran, psikolojik bir zihniyette yaşama ihtimaliniz vardır. Luna’nın Pluto ile buluştuğu akşam, herhangi bir ilişkide acı noktayı gözden geçirilmek üzere yüzeye çıkarır.


Yengeç Burcu
8 Mart 2021 Pazartesi Yengeç Burç Yorumları

İlişkiler, Pazartesi gününün gökyüzü altında en büyük önceliğinizdir, yengeç. Yönetici gezegeniniz, sürekli değişen ay, zıt Oğlak burcunuzdan geçer. Luna’nın buradaki varlığı, zamana, enerjiye adama ve en yakın ilişkilerinizin mevcut gerçeklerine odaklanmanız gerektiğine işaret ediyor. Ayın yoğun Plütonlu akşam tangosu, konuşulmayan hayal kırıklıklarının havasını temizlemeye yardımcı olan yoğun bir atmosfer yaratır.


Aslan Burcu
8 Mart 2021 Pazartesi Aslan Burç yorumları

Bugün işleri yoluna koymaya hazırsın Aslan. Ay, yetenekli Oğlak burcunda dolaşır, mevcut yapılacaklar listenize girmenize ve işleri kolaylıkla çizmenize yardımcı olur. Ay, yönetici gezegeniniz olan hayat veren güneş ile uyumlu bir şekilde hizalandığı için, duygusal bir denge hissini de yeniden kazanmanız muhtemeldir. Daha sonra, Luna’nın yoğun Plüton ile birleşmesi, işle ilgili ele alınmamış sorunları ortaya çıkarır.


Başak Burcu
8 Mart 2021 Pazartesi Başak Burç yorumları

Bir Başak olarak, verimli bir zaman geçirmektense iyi vakit geçirmeye öncelik vermek sizin için zordur. Pazartesi gününün gökyüzü, hayattan zevk alınmasının amaçlandığını ve kendinizi şımartmak için derin bir molaya ihtiyacınız olduğunu hatırlatır. Bugünün istikrarlı Oğlak ayı, odak noktanızı eğlenceye, yaratıcı tutku projelerine ve romantizme yönlendiriyor – bu nedenle, zorlu emeğinizi başka bir güne saklayın!


Terazi Burcu
8 Mart 2021 Pazartesi Terazi Burç yorumları

Teraziler her zaman sağlıklı bir denge kurmanın yollarını ararlar. Pazartesi gününün gökyüzü, birkaç gün boyunca sosyal olarak tüketen alışveriş ve hareketlerden sonra huzurunuzu bulmanız ve evinize yerleşmeniz için sizi cesaretlendiriyor. Ay, tüm gün ciddi Oğlak burcundan geçerek enerjinizi ev ve aile cephesindeki meselelere yönlendirir. Luna’nın güçlü Pluto ile akşam birlikteliği, halının altına süpürdüğünüz dağınık duyguları ortaya çıkarabilir.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
8 Mart 2021 Pazartesi Akrep Burç yorumları

Sesini bulmak Pazartesi gününün semalarında çok önemli, Akrep burcu. İnsanların sizin bakış açınızı meşgul etmek ve duymak istedikleri için size ulaşmasını bekleyin. Ay topraklanmış Oğlak burcundan geçerek dikkatinizi zihinsel sağlığınıza ve iletişim tarzınıza yönlendirir. Akşam olduğunda, ayın yoğun Plüton ile birleşmesi, uykuda olan hayal kırıklıklarını veya anlatılması gereken anlatılmamış hikayeleri ortaya çıkarabilir.


Yay Burcu
8 Mart 2021 Pazartesi Yay Burcu yorumları

Evren seni büyüklüğe hazırlıyor, Yay. Bu çok uzak gibi görünse bile, arka cebinizde fırlatılmayı bekleyen o özlem okunu unutmayın! Yetenekli Oğlak burcu ayı, bugün kaynaklarınızı ve yeteneklerinizi daha derinlemesine incelemenizi ve onlarla üretken olmanızı teşvik ediyor. Luna’nın derin duygu Pluto ile akşam birleşmesi, potansiyelinizin etrafında güvensizlik yaratabilir – onlarla yüzleşin ve buna göre onları ezin!


Oğlak Burcu
8 Mart 2021 Pazartesi Oğlak Burcu yorumları

Bir Oğlak burcu olarak, hayatınızdaki her şeyin üstünde kalmak için çok fazla enerji harcıyorsunuz. Öyle ki, kendinize çok ihtiyaç duyduğunuz nazik TLC’yi vermeyi unutabilirsiniz. Ay, tüm öğleden sonra burcunuzda süzülerek fiziksel sağlığınıza ve acil duygusal ihtiyaçlarınıza dikkat çeker. Ayın güçlü Pluto ile gece buluşması, salıverilmek üzere yüzeye güçlü, ifade edilmemiş hisler getirebilir.


Kova Burcu
8 Mart 2021 Pazartesi Kova Burcu yorumları

Sık sık kendinizi sosyal tükenmişlik içinde bulursunuz, Kova. Ay yalnız Oğlak burcunda ilerlerken, evren sizi bugün dünyanın taleplerini bir mola vermeye teşvik ediyor. Pazartesi için alışılmadık bir yaklaşım olsa bile haftanın yavaş başlamasına izin verin. Dinlenmenize ve zihinsel iyileşmenize şimdi öncelik vermelisiniz. Luna’nın güçlü Pluto ile akşam buluşması, uzun süredir gömülü olan düşünceleri gün ışığına çıkarır.


Balık Burcu
8 Mart 2021 Pazartesi Balık Burcu yorumları

Pazartesi gününün gökyüzü, çevrenizdeki önemli insanlarla yeniden bağlantı kurmanızı hatırlatıyor, Balık. Ay hırslı Oğlak burcunda dolanarak, dikkatinizi ağınıza ve uzun vadeli hedeflerinize odaklıyor. Bu özlemlere doğru ilerlemek ve müttefiklerinizi sürece dahil etmek için güzel bir gün. Daha sonra ay, güçlü Pluto ile birleşir ve sizden başarınızın önünde kendi kendinize koyduğunuz engellerle yüzleşmenizi ister.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.