Günlük Burç Yorumları 7 Mart 2021

7 Mart Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 7 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
7 Mart 2021 Pazar Koç Burcu Yorumları

Bir Koç olarak, hareket halindeyken ve bir proje başlarken en mutlu olursunuz. Ay, yetenekli Oğlak burcunun içinden süzülürken, Pazar gününün gökyüzü “aksiyon moduna” atladığınızı görüyor. Luna günü Uranüs ile elektrik bağlantısı içinde geçirerek, hedeflerinize uygun yeni fikirler geliştirmenize yardımcı olur. Akşamleyin, ayın yatıştırıcı Venüs ile partisi, çevreye bir barış ve uyum duygusu kazandırır.


Boğa Burcu
7 Mart 2021 Pazar Boğa Burcu Yorumları

Pazar gününün göğü Boğa’nın altında bir manzara değişikliğine can atıyorsun. Dünün tembel, aksiyonun olmadığı manzaradan sonra biraz heyecan ve tempo değişikliği yaşamaya hazırsınız. Ay dağ tırmanışı Oğlak burcunun içinden süzülürken Pazar gününün gökyüzü tam da bunu sağlıyor. Luna’nın yenilikçi Uranüs ile olan bağı, konfor alanınızdan çıkma fırsatları sağlarken, Venüs ile akşam buluşması arkadaşlarla tatlı bağlar kurmanıza olanak tanır.


İkizler Burcu
7 Mart 2021 Pazar İkizler Burcu Yorumları

Pazar günkü gökyüzü tembel bir nehir gibidir, Terazi. Kendinizi sürükleyin! Ay, tüm gün büyük resmi gören Yay burcunun içinden geçerek, yürüyüşündeki diğer gezegenlerle kozmik bağlantı kurmaz. Böylece, bu eylem eksikliği dünyaya damlar ve mükemmel bir şekilde yavaş ve basit bir gün sunar. Bu hızdan bağımsız olarak harekete ve kendini ifade etmeye ihtiyacınız var, ancak akıntıya karşı yüzerek enerjinizi boşa harcamamaya çalışın.


Yengeç Burcu
7 Mart 2021 Pazar Yengeç Burç Yorumları

Bugünün kozmik manzarası, tüm çabalarınızı ortaklık sanatı olan Yengeç’e odaklıyor. Ay, tam tersi Oğlak burcunuzdan süzülerek tam anlamıyla emilmemiş ilişki gerçeklerine işaret eder. Luna’nın elektrikli Uranüs ile olan bağı heyecan verici sosyal etkileşimler veya plan değişiklikleri ile günü renklendirirken, tatlı Venüs ile gece buluşması kucaklamak için son derece romantik ve rahat bir alan sunuyor.


Aslan Burcu
7 Mart 2021 Pazar Aslan Burç yorumları

Hafta sonu çalışmak herkese göre değil Leo. Yine de, hırs arenasında başarılara ve zorluklara doğru çekilmiş görünüyorsunuz. Sorumlu Oğlak burcu ayı, durgunluğu kıran Uranüs ile aynı hizaya geldiğinden, Pazar gününün gökyüzü size iş akışınıza yeni içgörüler ve fikirler getirme şansı sunar. Akşamleyin, ay ve romantik Venüs hizalandığında atmosfer önemli ölçüde yumuşar ve odağınızı samimiyete çevirir.


Başak Burcu
7 Mart 2021 Pazar Başak Burç yorumları

Hayata geçirmeye hazır olduğun bir vizyonun var Başak. Ay, yetenekli Oğlak burcunun içinden geçerken, Pazar gününün gökyüzü sizi yaratıcı eyleme çağırır. Luna’nın elektrik içgörü Uranüs ile destekleyici bağlantısı, yeni fikirleri aşağı çekmenize ve bunları yaratıcı tutku projelerine uygulamanıza yardımcı olur. Akşamüstü Luna, boğucu Venüs ile aynı hizaya geldiğinde, kendinizi şımartmak için son derece romantik, cinsel bir atmosfer yarattığında, ruh hali önemli ölçüde değişir.


Terazi Burcu
7 Mart 2021 Pazar Terazi Burç yorumları

Pazar günkü gökyüzü tembel bir nehir gibidir, Terazi. Kendinizi sürükleyin! Ay, tüm gün büyük resmi gören Yay burcunun içinden geçerek, yürüyüşündeki diğer gezegenlerle kozmik bağlantı kurmaz. Böylece, bu eylem eksikliği dünyaya damlar ve mükemmel bir şekilde yavaş ve basit bir gün sunar. Bu hızdan bağımsız olarak harekete ve kendini ifade etmeye ihtiyacınız var, ancak akıntıya karşı yüzerek enerjinizi boşa harcamamaya çalışın.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
7 Mart 2021 Pazar Akrep Burç yorumları

Bugünün kozmik yapılacaklar listesi alışılmadık derecede boş, Akrep. Ay, tüm gün rüyadan ilham alan Yay’da dolaşır ve onun yolunda hiçbir kozmik bağlantı kurmaz. Bu eylem eksikliği, her yerde düşük enerjili, düşük etkili bir güne neden olur – bu nedenle, üretken olma arzunuza rağmen, projeleri hayata geçirmenin zor olduğunu bilin. Yepyeni girişimler başlatmak yerine dikkatinizi güncel tutmaya odaklayın.


Yay Burcu
7 Mart 2021 Pazar Yay Burcu yorumları

Yay burcu olarak özgürlüğünüze her şeyden çok değer veriyorsunuz. Ay, herhangi bir etkileşim veya kesinti olmadan burcunuzda dolaşırken, Pazar gününün gökyüzü tam da bunun tadını çıkarmanıza izin verir. Luna’nın burcunuzdaki varlığı, fiziksel bedeninize uyum sağlama ve adreslenmemiş ihtiyaçları kabul etme ihtiyacını gösterir. Kozmik kaostan uzak bir günün tadını çıkarın ve onu çekirdeğinizle yeniden bağlantı kurarak geçirin.


Oğlak Burcu
7 Mart 2021 Pazar Oğlak Burcu yorumları

Oğlaklar, kimse onları yavaşlatmak için adım atmazsa kemiğe kadar çalışabilirler. Ay felsefi Yay burcundan geçerken kozmos hızınızı yavaşlatıyor ve sizi bugün dinlenmeye odaklanmaya çağırıyor. Luna bugün kendisini herhangi bir kozmik bağlantıdan yoksun buluyor, bu da düşük anahtarlı, düşük etkinlikli bir gün geçiriyor. Molanın tadını çıkarın ve herhangi bir büyük çabayı ileriye taşımaktan kaçının.


Kova Burcu
7 Mart 2021 Pazar Kova Burcu yorumları

Kova burcu olarak, zamana ve sosyal etkileşime yalnızca eşit parçalara ihtiyacınız var. Bugünün gökyüzü, ay coşkulu Yay burcunda süzülürken, dikkatinizi arkadaşlıklarınızın mevcut durumuna ve topluluğunuzla olan ilişkinize odaklamak için çalışıyor. Ayın bağlantı eksikliği her yerde olaysız ve mütevazı bir gün geçirdiğinden, toz toplayan herhangi bir ilişkiye yeniden bağlanın ve daha büyük projeleri başka bir güne erteleyin.


Balık Burcu
7 Mart 2021 Pazar Balık Burcu yorumları

Pazar gününün gökyüzü size karışık mesajlar veriyor Balık. Bir yandan, heyecan verici Yay ayı, sizi büyük kariyer planlarıyla ilerlemeye ve hedeflerinizi harekete geçirmeye odakladı. Öte yandan, ay bugün kendisini herhangi bir kozmik destekten yoksun buluyor ve bu da yerden herhangi bir şey almayı zorlaştırıyor. Yeni bir şeye başlamaktansa, enerjinizi halihazırda devam eden projelerin bakımına ayırmak en iyisidir.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.