Günlük Burç Yorumları 4 Mart 2021

4 Mart Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 4 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
4 Mart 2021 Perşembe Koç Burcu Yorumları

Perşembe’nin kozmik manzarası aksiyon dolu, Koç. Haber getiren Mercury, günü istek uyandıran Jüpiter ile yakın bir şekilde geçirerek potansiyel olarak çalışma koşullarınız veya hedeflerinizle ilgili büyük içgörüler veya önemli sohbetler sunar. Başka yerlerde, keskin Akrep ayı, iyimser, büyük resmi gören Yay’a geçmeden önce günün ilk yarısında dönüşüm ve samimi karşılaşmalar için ısrar ediyor.


Boğa Burcu
4 Mart 2021 Perşembe Boğa Burcu Yorumları

İşler yerine oturmaya başlıyor Boğa. Bilgi toplayan Merkür günü vizyoner Jüpiter’in yanında geçirdiği için bugün kariyer gidişatınızın büyük resmini görmeniz normalden daha kolay. Bu birlik, devam eden yeni kariyer projelerine iyimser, yaşamdan daha geniş bir yaklaşım getiriyor. Başka yerlerde, hassas Akrep ayı felsefi Yay’a geçerken ilişki enerjisi güne hakimdir.


İkizler Burcu
4 Mart 2021 Perşembe İkizler Burcu Yorumları

Bugün üzerinize yayılan iyimserliğin heyecanını kucaklayın, İkizler! Yönetici gezegeniniz, haberci Mercury, günü, istek uyandıran Jüpiter ile birlikte ruh halinizi yükseltici bir şekilde geçiriyor. Bu eşleştirme, olayları büyük resim perspektifinden görmeyi kolaylaştırır ve şimdi ortaya çıkan büyük resim vizyonuna inanmanızı sağlar. Ay keskin Akrep burcundan açık fikirli Yay’a doğru ilerlerken, günün kendisi iş odaklı olmaktan ilişki odaklılığa geçiş yapar.


Yengeç Burcu
4 Mart 2021 Perşembe Yengeç Burç Yorumları

Sessiz ama önemli bir vahiy, kendisini Perşembe gününün semalarında duyuruyor, Yengeç. Messenger Mercury, büyük planlı Jüpiter’le kucaklaşarak, samimiyet balonunun yüzeye çıkmasıyla ilgili bilinçaltındaki içgörülere yardımcı oluyor. Bu birliktelik, günün atmosferini hafifletmeye yardımcı olan olumlu, iyimser bir birlikteliktir. Başka yerlerde, ay, Akrep burcundan Yay burcuna hareket eder ve odağınızı yaratıcı çabalardan organize bir iş akışı geliştirmeye dönüştürür.


Aslan Burcu
4 Mart 2021 Perşembe Aslan Burç yorumları

Perşembe gününün kozmik manzarası, dünyanızdaki yardımcı müttefiklere odaklanır Aslan. Haber getiren Merkür bugün vizyon sahibi Jüpiter ile birleşerek geliştirmekte olduğunuz yakın ilişkilere olumlu haberler getiriyor. Uzun vadeli planları ve büyük eylem planlarını tartışmak kolay olduğundan, yönetim kurulu genelindeki ortaklıklar bu yönden yararlanır. Ay, Akrep’ten Yay’a sıçrarken, günün kendisi sizin içe dönüklükten dışa dönük olmaya geçişinizi görüyor.


Başak Burcu
4 Mart 2021 Perşembe Başak Burç yorumları

Bugün kozmik kıyılarda yıkanan pozitif enerji dalgasına binin, Başak. Hakim gezegeniniz, hızlı düşünen Merkür, öğleden sonrayı istek uyandıran Jüpiter ile ruh halinizi yükselten bir birlik içinde geçiriyor. Bu birlik, mevcut iş hedeflerinizin büyük resmi yörüngesini görmenizi kolaylaştırır. Ay, Akrep burcundan Yay burcuna geçerek günü dışa dönük ve akşamı içe dönük hale getirir.


Terazi Burcu
4 Mart 2021 Perşembe Terazi Burç yorumları

Perşembe gününün gökyüzü olumlu kozmik fırsatlara sahiptir, Terazi. Communicator Mercury, günü, yaratıcı projelere veya romantik girişimlere iyimserlik ve inanç aşılamaya yardımcı olarak, hayattan daha büyük bir Jüpiter’in hoş bir birlikteliğinde geçiriyor. Bu iki arenayla ilgili büyük haberlerin gelmesi muhtemel. Bu arada ay, Akrep burcundan Yay burcuna geçiş yaparak dikkatinizi hikayenizi paylaşmaya çevirmeden önce kaynaklarınıza odaklanmanıza yardımcı olur.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
4 Mart 2021 Perşembe Akrep Burç yorumları

Bugünkü düşüncenizin yüzeyinin hemen altında önemli kavrayışlar gerçekleşiyor, Akrep. Haberci Mercury, gökyüzünde birleştikleri sırada Jüpiter’in kulağına inanç aşılayan sırları fısıldıyor. Bu ikisi, ev ve aile cephesinde geçtiğiniz her kayalık araziye iyimserlik ve umut getiriyor. Başka yerlerde, ay burcunuzdan Yay burcuna geçer ve kişisel ihtiyaçlarınıza ve keşfedilmemiş yeteneklerinize odaklanmanıza yardımcı olur.


Yay Burcu
4 Mart 2021 Perşembe Yay Burcu yorumları

Bugün çevrenizde dönen mesajları yakından dinleyin, Yay. Yönetici gezegeniniz iyimser Jüpiter, haberci Mercury’den canlandırıcı bir ziyaret alıyor. Bu eşleştirme kesinlikle kimliğiniz, sesiniz ve köklerinizle ilgili haberler, konuşmalar veya farkındalıklar getirecektir. Ay, burcunuza girmeden önce günün yarısını özel Akrep’te geçirir ve gizli gerçekleri ışığa taşımanıza yardımcı olur.


Oğlak Burcu
4 Mart 2021 Perşembe Oğlak Burcu yorumları

Bugün önemli bir haber çıkıyor Oğlak burcu. Evren, kendi kişisel yeteneklerinize inanmaya başlamanızın zamanının geldiğini düşünüyor… öyleyse, neden bu riski almıyorsunuz? Bugünün gökyüzü, haber getiren Merkür ile vizyon sahibi Jüpiter’in hoş birleşimine sahiptir ve becerilerinize tazelenmiş ve olumlu bir inanç duygusu getirir. Ay, Akrep burcundan Yay burcuna dolaşır, günün bir bölümünü sosyal, ikincisini içe dönük hale getirir.


Kova Burcu
4 Mart 2021 Perşembe Kova Burcu yorumları

Kim olman gerektiğinin daha fazla farkına mı varıyorsun, Kova? Evren size mesaj üstüne mesaj gönderiyor ve bugünün gökyüzü farklı değil. Haber getiren Merkür, bugün burcunuzdaki istek uyandıran Jüpiter ile birleşiyor – kapınıza inanç, iyimserlik ve şans getiriyor. Ne istediğini sormaktan korkma. Ay, Akrep’ten Yay’a doğru ilerlerken, günün kendisi kariyer odaklı olmaktan toplum odaklılığa geçiyor.


Balık Burcu
4 Mart 2021 Perşembe Balık Burcu yorumları

Balık bugün eterden gizlice gelen ince mesajlara kulak verin. Haberci Mercury, Jüpiter’e iman aşılayarak, yönetici gezegeninizin yanında kucaklaşarak günü geçiriyor. Bu birlik, kimliğiniz ve kariyerinizle ilgili önemli ifşaatlar, sohbetler veya haberler getiriyor. Rüyalarda, vizyonlarda veya şiirsel saçmalıklarda ortaya çıkma olasılığı daha yüksek olduğu için bu haber aleni olmayabilir – bu yüzden, bugün kendinizi diğer dünyaya açmaya bırakın!

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.