Günlük Burç Yorumları 26 Mart 2021

26 Mart Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 26 Mart 2021 Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
26 Mart 2021 Cuma Koç Burcu Yorumları

Bir Koç olarak, korkusuzca öncülük etmek ve benlik duygunuzla kırılmaz bir bağ kurmak için bur temiz. Bu misyon, yakın ilişkilere ilişkin ile çelişiyor gibi görünüyor. Bağ kurma Venüs aydınlatıcı güneşle birleşirken, Cuma gününün gökyüzü bu hikayeyi aşk hayatınızın önüne ve merkezine yerleştirir. Kişisel ihtiyaçlarınız ve ortaklığınızın karşınızda ortaya çıkan hikayelere dikkat edin.


Boğa Burcu
26 Mart 2021 Cuma Boğa Burcu Yorumları

Ateşin içinden geçiyorsun, Boğa. Yönetici gezegeniniz, ilişki odaklı Venüs, bugün kendini tamamen aydınlatan güneşle birleşmiş halde buluyor. Kendi kendini sabote eden ilişki kalıplarınızla kafa kafaya mücadele etmeye zorlandığınız için bu eşleşme hem zorlu hem de ödüllendirici. Nihayetinde, bu engellerle yüzleştikten sonra, kendinizi ihtiyaçlarınızla daha da derinlemesine senkronize bulacaksınız.


İkizler Burcu
26 Mart 2021 Cuma İkizler Burcu Yorumları

Sessiz İkiziniz bugün liderliği ele geçiriyor, İkizler. Ay, yansıtıcı Başak’a doğru ilerliyor ve sizi eviniz ve en yakın akrabanızla yeniden bağlantı kurmaya yönlendiriyor. Bugün yapabiliyorsanız, sosyal olarak yorucu durumlardan kaçınmak en iyisidir, çünkü içe doğru hareket etme ihtiyacı hissediyorsunuz. Gökyüzünün başka bir yerinde, parlak güneş ve manyetik Venüs birleşerek arkadaşlıklarınızda dikkat etmeye değer değişen dinamikleri vurguluyor.


Yengeç Burcu
26 Mart 2021 Cuma Yengeç Burç Yorumları

Yengeç, hırsların etrafında önemli hikayeler ilerliyor. Bugünün gökyüzü, en değerli hedeflerinizi ve hayallerinizi ön plana çıkaran, aydınlatıcı güneş ve çekici Venüs’ün birleşimini görüyor. Neyin peşinden gitmeye değer olduğunu görmek için iyice bir bakın ve olmayanı ayıklayın. Ay, başka yerlerde size güçlü ve net bir iletişim tarzı sağlayan verimli Başak burcuna doğru ilerler.


Aslan Burcu
26 Mart 2021 Cuma Aslan Burç yorumları

Bugün için inkar edilemez bir çekiciliğin var Aslan. Yararlanın! Yöneten gezegeniniz, hayat veren güneş, günü cazibe merkezi Venüs ile birleşmiş olarak geçiriyor. Bu eşleştirme, iki yönlü çalışan bir eşleştirmedir. Bir yandan, insanları size alevdeki bir güve gibi çeker, ki bu da gözünüzün önünde olmasını istediğiniz bir şeyi fırlatıyorsanız harikadır. Öte yandan, iletişim tarzınızın ve kariyer çabalarınızın daha önce görülmemiş unsurlarını aydınlatır.


Başak Burcu
26 Mart 2021 Cuma Başak Burç yorumları

Cuma gününün gökyüzü, bazı uzun zamandır gömülü duyguları ortaya çıkarmaya mahkumdur Başak. Aydınlatıcı güneş, günü bağ kuran Venüs ile birleşerek geçirir ve sizi ilişki meseleleri etrafında dolaşan herhangi bir duygusal tıkanıklığa daha yakından bakmaya yönlendirir. Bu arada, ay burcunuza kayarak mevcut duygularınıza uyum sağlamanıza yardımcı olur. Oyunda bu güçlü duygular için kendinize bir tahliye vanası bulun.


Terazi Burcu
26 Mart 2021 Cuma Terazi Burç yorumları

Terazi’de Cuma gününün semalarında dönen ilişki hikayelerine çok dikkat edin. Yönetici gezegeniniz, sevgiliniz Venüs, kendisini bugün aydınlatıcı güneşe çok yakın bir şekilde birleşmiş halde buluyor. Bu enerjik eşleşme, mevcut ilişki dinamiklerinizin ihtiyaçlarına ve bir birey olarak ihtiyaçlarınıza açıklayıcı bir ışık tutuyor. Kalp ile ilgili konularda önemli ifşalar ve çarpıcı netlik muhtemeldir, bu nedenle nasıl hissettiğinizi söylemekten korkmayın.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
26 Mart 2021 Cuma Akrep Burç yorumları

Cuma günü gökyüzü seni iki farklı yöne çekiyor, Akrep. Yeryüzündeki Başak ayı, dikkatinizi hayatınızdaki önemli insanlara (anlık temasınızı kaybetmiş olabileceğiniz arkadaşlarınız veya müttefikleriniz) çekmeye çalışır. Madalyonun diğer tarafı, aydınlatıcı güneş ve değer tanımlayan Venüs’ün birleşimi ile temsil edilir ve işinizde tezahür ettirmek istediğiniz arzuları ince ayarlamanıza yardımcı olur.


Yay Burcu
26 Mart 2021 Cuma Yay Burcu yorumları

Önemli ifşaatlar bugün kalbinizin kalbinde, Yay burcunda kendini gösteriyor. Hayat veren güneş sevgili Venüs ile birleşirken, duyulmak için yalvaran yaratıcı aksiyon, romantizm ve oyun etrafında ortaya çıkan anlatıları yakından dinleyin. Bu birlik, ilişki ihtiyaçlarınız konusunda nadir bir netlik anı verir. Başka yerlerde, işkolik Başak ayı dikkatinizi özlemlerinize gönderir.


Oğlak Burcu
26 Mart 2021 Cuma Oğlak Burcu yorumları

Bugün yüzeyin altında derinlerde bir şey kıpırdıyor Oğlak burcu. Kulağınızı kalbinize koyun ve dikkatlice dinleyin. Aydınlatıcı güneş, günü bağ kurma Venüs’le birleşerek, ışığını en derin değerlerinize ve aile bağlantılarınızın mevcut durumuna parlatarak geçirir. Netlik ve iyileştirmenin, onarılması gereken herhangi bir yaralı aile bağına uygulanması kolaydır.


Kova Burcu
26 Mart 2021 Cuma Kova Burcu yorumları

Bugün kafanda kalp meseleleri var Aquarius. Ay, yansıtıcı Başak’a kayarak sizi ilişkilerde bağlılık, samimiyet veya paylaşılan finans ile ilgili söylenmemiş, iltihaplı duyguları keşfetmeye teşvik eder. Başka yerlerde, aydınlatıcı güneş sevgili Venüs ile birleşirken bu hikaye derinleşir. Bu tatlı birlik, sevmenin ve sevilmenin ne anlama geldiğine dair mevcut inançlarınızı yeniden şekillendirmenize ve güncellemenize yardımcı olur.


Balık Burcu
26 Mart 2021 Cuma Balık Burcu yorumları

Evren sana potansiyelin hakkında yeni şeyler göstermeye çalışıyor, Balık. Cuma gününün gökyüzü, aydınlatıcı güneşin ve bağ kuran Venüs’ün güzel birlikteliğini içerir ve hafife alınan becerilerinizin yanı sıra daha fazla araştırılması gereken yakınlık konularına ışık tutar. Ay, topraklanmış Başak burcunun karşıt burcuna kayar ve odak noktanızı aşk hayatınızın mevcut gerçekliğine gönderir.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.