Günlük Burç Yorumları 13 Mart 2021

13 Mart Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 13 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
13 Mart 2021 Cumartesi Koç Burcu Yorumları

Büyük bir atılımın uçurumundasın, Koç. Yine de, bu yeni bölgeyi fethetmeden önce, artık sizin çıkarlarınıza hizmet etmeyen kendinize ait unsurları serbest bırakmalısınız. Balık burcunda duygusal açıdan zengin yeni ay bu sabah çiçek açarken, bugünün gökyüzü bu hikayenin önemini vurguluyor. Bu ay, önümüzdeki ay maneviyat, iyileşme ve salıverme etrafında gelişen yepyeni bir anlatının sinyallerini veriyor.


Boğa Burcu
13 Mart 2021 Cumartesi Boğa Burcu Yorumları

Büyük hayaller kurmaktan korkma Boğa. Hedeflerinizi gerçeğe dönüştürmek için pratik ve istikrarlı bir yaklaşım benimseme eğilimindesiniz. Cumartesi gününün gökyüzü, kendinize daha da büyük bir bahis oynama şansı verir. Diğer dünyevi Balık burcundaki yeni ay, bu sabah ortaya çıkıyor ve önümüzdeki ay, arzularınıza inanmak ve onları yeni bir kapasitede görmekle ilgili yeni bir hikayeye işaret ediyor.


İkizler Burcu
13 Mart 2021 Cumartesi İkizler Burcu Yorumları

Yılın en önemli fırsatlarından biri bu sabah geliyor İkizler burcu. Çok uzaklardaki Balık burcundaki yeni ay erken saatlerde çiçek açar ve kariyerinizin ve hırslarınızın daha önce hiç hayal etmediğiniz şekillerde genişlediğini görme fırsatı sunar. Şimdi yapmak istediğiniz işin etrafına niyetlerinizi yerleştirmenin ve dünya üzerinde bırakmak istediğiniz izlenimi ifade etme zamanı.


Yengeç Burcu
13 Mart 2021 Cumartesi Yengeç Burç Yorumları

Geçmişteki rahat bölgenizi geride bırakmanın zamanı, Yengeç. Evren sizi şu anda yaşamakta olduğunuz hayata karşı yeni bir felsefe geliştirmeye çağırıyor. Söylemesi yapmaktan daha kolay gibi görünse de, benlik kavramınızı yaratan küçük şeylerle başlamaya çalışın. Bugünün derin duyguları olan Balık’taki yeni ayı, potansiyelinizi yeniden hayal etmeniz ve mümkün olduğunu asla hayal etmediğiniz şekillerde genişlemenize yardımcı olmanız için size yapı taşları veriyor.


Aslan Burcu
13 Mart 2021 Cumartesi Aslan Burç yorumları

Aşka yaklaşımını değiştirmenin eşiğindesin Leo. Derin hisli Balık’ta bugünün yeni ayı, yakınlık, bağlılık ve cinsellik etrafındaki yeni gelişmeleri önümüzdeki ay farkındalığınızın ön saflarına itiyor. İlişkilerinizle yeni bir alana ilerlemek için kendinize ve başkalarına derin bir psikolojik yaklaşım benimsemelisiniz. Bir sonraki adıma hazırsınız!


Başak Burcu
13 Mart 2021 Cumartesi Başak Burç yorumları

Bir Başak olarak, sevginin yürümesi için gerekenlerin gerçeklerini biliyorsunuz. Teslimiyet, uzlaşma ve şefkat temalarını keşfederken, yılın bu zamanı size kalp meseleleri etrafında farklı bir bakış açısı gösterme eğilimindedir. Eterik Balık burcunuzun zıt burcundaki yeni ay bugün ortaya çıkıyor ve önümüzdeki ay keşfedilecek ilişkiler hakkında yepyeni bir anlatı getiriyor.


Terazi Burcu
13 Mart 2021 Cumartesi Terazi Burç yorumları

Harika şeyler başarma yolundasın, Terazi. Balık burcundaki yeni ay bu sabah ortaya çıkarken, evren bugün birkaç adım daha yaklaşmanıza yardımcı olmak istiyor. Bu yeni ay, önümüzdeki ay iş koşulları, iş akışı verimliliği ve iş / yaşam dengenizde denge bulma konusunda yepyeni anlatılar getirdiği için yılın en yararlı aylarından biridir.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
13 Mart 2021 Cumartesi Akrep Burç yorumları

Yılın en tatlı aylarından biri bugün kapınızın önünde, Akrep. Zengin yaratıcı Balık burcundaki yeni ay bu sabah ortaya çıkıyor ve beraberinde gelecek ay içinde kendini ifade etme temelli yeni gelişmeler vaadini getiriyor. Şimdi yaratıcı tutku projelerini hayata geçirmenin ve kim olduğunuzu ve ne getireceğinizi cesurca açıklamak için kendi sahnenize çıkmanın tam zamanı.


Yay Burcu
13 Mart 2021 Cumartesi Yay Burcu yorumları

Sen dünyanın tanınmış bir gezginisin Yay. Yine de, yeni maceralara atılmadan önce, köklerinizin nerede olduğuna dair sağlam bir fikrinizin olması önemlidir. Bugünün Balık’ta yeni ayı, önümüzdeki ay bu arenada yeni gelişmeler sunuyor. Odağınızı evinize, ailenize ve erken vakıflarınızın psikolojik kalıntılarına yönlendirin. Önümüzdeki haftalarda hepsi etkinleştirilecek.


Oğlak Burcu
13 Mart 2021 Cumartesi Oğlak Burcu yorumları

Oğlak burcu, hayat hakkında her zaman öğrenilecek daha çok şey vardır. Son haftalarda yeni çalışma konularına ilgi duyuyorsunuz ve zihninizi meşgul etmenize yardımcı oldu. Balık burcundaki yeni ay bu sabah çiçek açıyor ve beraberinde önümüzdeki ay eğitimsel gelişmeler ve kendini ifade etme aktiviteleri için daha fazla fırsat getiriyor. Profesyonel İpucu: Bu, proje yazmaya başlamak için yılın en iyi ayıydı!


Kova Burcu
13 Mart 2021 Cumartesi Kova Burcu yorumları

Potansiyeline inanmanın zamanı geldi Kova. Evren, sizi son haftalarda yeteneklerinizi ve kişisel kaynaklarınızı tanımak için fazla mesai yapıyor ve şimdi işleri bir sonraki seviyeye taşıyor. Balık burcundaki yeni ay bu sabah geliyor, beceri setleriniz etrafında yepyeni gelişmeler getiriyor, güç kazanıyor ve önümüzdeki ay kendinize inanma yeteneğinizi artırıyor.


Balık Burcu
13 Mart 2021 Cumartesi Balık Burcu yorumları

Yılın en önemli aylarından biri burası, Balık. Yeni ay bu sabah burcunuzda beliriyor ve size önümüzdeki yıl kim olmak istediğinize dair büyük niyetler belirleme şansı sunuyor. Kendi içinizde neleri geliştirmek ve geliştirmek istediğinizle ilgili birkaç not almak için bugün bir dakikanızı ayırın. Önümüzdeki ay bu dileklerin meyve vermesini izleyin.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.