Günlük Burç Yorumları 11 Mart 2021

11 Mart Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 11 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
11 Mart 2021 Perşembe Koç Burcu Yorumları

Bugün enerji seviyen azalıyor Koç. Bu öğleden sonra ay, baş döndürücü Kova burcundan derin duyguları olan Balıklara doğru sürükleniyor – dinlenmeye, iyileşmeye ve salıverilmeye güçlü bir ihtiyaç olduğunu gösteriyor. Luna, günün ikinci yarısını yönetici gezegeniniz, kendi kendini motive eden Mars’ınızla gergin bir şekilde geçiriyor. Bu eşleştirme, ileriye gitme arzunuz ile rahatlama ihtiyacınız arasındaki her türlü gerilimi vurgulayabilir.


Boğa Burcu
11 Mart 2021 Perşembe Boğa Burcu Yorumları

İşleri tamamlamaya başlama zamanı, Boğa. Ay, ruhani Balık’a doğru ilerlerken, bugün zayıflama evresinin derinliklerinde. Çabalarınızı, son haftalarda keşfettiğiniz kariyer projelerini belirli bir seviyeye getirmeye odaklayın. Bugün odak noktanız öncelikle arkadaşlarınıza, topluluğunuza ve kendiniz için belirlediğiniz uzun vadeli hedeflere bağlıdır. Luna’nın Mars’la akşam çekişmesi finansal gerilimleri vurgulayabilir.


İkizler Burcu
11 Mart 2021 Perşembe İkizler Burcu Yorumları

Bugün hâlâ zihinsel bir sisin içindeymiş gibi hissedebilirsiniz, İkizler. Ay bugün derin bir Balık burcuna kayıyor ve dikkatinizi kariyer kaygılarına ve hırslarına yönlendiriyor. Yeni vizyonlarla ilerlemek yerine, bir sonraki adımınızda ortaya çıkan ince mesajlara dikkat edin. Luna’nın Mars’la akşam tartışması, çıkış için can atan sinir bozucu, agresif bir enerji yaratabilir.


Yengeç Burcu
11 Mart 2021 Perşembe Yengeç Burç Yorumları

Bir Yengeç olarak, geçmişte bir ayağınız olma eğilimindesiniz. Nostalji ve uzun vadeli etkileri hakkındaki bu hikaye, bugün büyük olasılıkla ay derin duygu Balıklarına doğru ilerlerken gündemde olacak. Luna’nın sinir bozucu Mars karesi, potansiyeliniz hakkında her zaman inandığınız şeye bağlı kalmak yerine, konfor alanınızdan çıkıp kişisel gerçeğinizin güncellenmiş bir versiyonunu keşfetmeye davet ediyor.


Aslan Burcu
11 Mart 2021 Perşembe Aslan Burç yorumları

Şu anda derin, karanlık sularda yüzüyorsun Leo. Korkmayın… Henüz otlamamış olsanız bile, güvenilen okyanus tabanı tam altınızda size destek sunuyor. Ay bugün eterik Balıkların içinde süzülüyor ve zayıflama evresinin derinlerinde, yavaşlama, içe doğru hareket etme ve ilişkinin sessizce düşünülmesi gerektiğine işaret ediyor. Luna’nın alıngan Mars ile akşam tartışması, uzun vadeli hedeflerinize enerji veya rahatsızlık katabilir.


Başak Burcu
11 Mart 2021 Perşembe Başak Burç yorumları

Perşembe gününün kozmik manzarası tamamen tamamlanma ve kapanma ile ilgilidir, Başak. Ay, zayıflama evresinin derinliklerinde, yeni projelere başlamak yerine işleri tamamlama ihtiyacına işaret ediyor. Luna, rüya gibi Balık burcunun zıt burcuna dalar ve gün boyunca ortaklık konularına dikkatinizi verir. Ayın şiddetli Mars’la olan akşam kavgası, kariyer hedefleri ve ilişki ihtiyaçları arasındaki gerilimi tetikleyebilir.


Terazi Burcu
11 Mart 2021 Perşembe Terazi Burç yorumları

Bir Terazi olarak, hayatınızın farklı alanlarında sürekli olarak denge sağlamaya çalışıyorsunuz. Son haftalarda iş ve zevk arasındaki dengeyi bulmaya çalışıyorsunuz. Yavaşlayan ay rüya gibi Balık burcuna dalarken, Perşembe gününün gökyüzü herhangi bir yaratıcı projeyi tamamlamanın veya bir şeyleri kapanma noktasına getirmenin zamanının geldiğini gösteriyor. Luna’nın buradaki varlığı, enerjinizi mevcut iş koşullarınıza odaklıyor.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
11 Mart 2021 Perşembe Akrep Burç yorumları

Haftada demeye hazırsın ve sadece Perşembe, Akrep! Ay bu sabah fanteziye yatkın Balıklara doğru kayarken, kozmos hafta sonu özleminize teslim oluyor. Luna’nın buradaki varlığı, sıkı çalışmak yerine iyi günlere ihtiyaç duyulduğuna işaret eder, bu nedenle zor ve hızlı düşünmeyi gerektiren tüm emeği başka bir zaman için saklayın. Ayın, agresif Mars’a uzanan akşam meydanı, samimiyet cephesinde gerilimleri tetikleyebilir.


Yay Burcu
11 Mart 2021 Perşembe Yay Burcu yorumları

Bugün evinizin cephesinde bir sessizlik hissi var, Yay. Yavaşlığı kucaklamanıza izin verin, ancak sizin için ne kadar yabancı bir kavram olursa olsun. Ay, bu sabah rüya gibi Balıklara doğru ilerliyor ve zayıflama evresinde kendini cezalandırıyor – sonuçta enerji seviyelerini düşürüyor ve inisiyatif yerine kapanmayı teşvik ediyor. Luna’nın Mars’taki akşam meydanı, konuşulmayan ilişki konularına kıvılcımlar katabilir.


Oğlak Burcu
11 Mart 2021 Perşembe Oğlak Burcu yorumları

Bugün zihinsel bir dinlenmeye ihtiyacın var Oğlak. Dünün sisleri tam olarak temizlenmedi ve düşüncelerinizi duyurmadan önce bunları gözden geçirmek için daha fazla zamana ihtiyacınız var. Ay bu sabah şiirsel Balıkların içine kayıyor ve kendini zayıflama evresinin derinliklerinde buluyor, düşük enerji seviyeleri yaratıyor ve yapılacaklar listenizde kalan her şeyi tamamlama ihtiyacını vurguluyor. Daha sonra, ayın Mars’a olan karesi iş cephesinde gerginliği artırabilir.


Kova Burcu
11 Mart 2021 Perşembe Kova Burcu yorumları

Kova, bazen kendi ihtiyaçlarınızı başkalarına göre önceliklendirmek sizin için zordur. Perşembe gününün gökyüzü bu süregiden ikilemi vurgulayarak kendinizle senkronize olmanıza yardımcı olur. Ay, derin duygu Balıklarına geçmeden önce burcunuzdaki erken saatleri geçirir. Luna, zayıflama aşamasının derinlerinde ve yepyeni bir şeye başlamak yerine projelerin tamamlanmasına öncelik vermenin en iyisi olduğunu öne sürüyor. Daha sonra, ayın huzursuz Mars’a olan karesi romantik hayal kırıklıklarına yol açabilir.


Balık Burcu
11 Mart 2021 Perşembe Balık Burcu yorumları

Bugün vücudunuzun ihtiyaçlarına çok dikkat edin, Balık. Ay, artık yorgun düşme evresinin derinliklerinde, bu sabah burcunuza kayıyor. Bu geçiş, duygusal tepkilerinizi yoğunlaştırır ve bir birey olarak kendi ihtiyaçlarınızla bağlantınızı derinleştirir. Luna, günün ikinci yarısını, ev ve aile cephesinde etkisiz hale getirilmesi gereken gerilimleri vurgulayabilen, huzursuz Mars’la çekişmeli bir meydanda geçirir.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.