Haftalık Burç Yorumları (22 Şubat – 28 Şubat Haftası)

Haftalık burç yorumları ve KoçBoğaYengeçİkizlerAslanBaşakTeraziKovaAkrepYayOğlakBalık burçlarının burç yorumları yazımızda.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
Koç Burcu 18 Ocak – 24 Ocak Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, ait olduğunuz bir grubun yapısı bozuluyor. Koç, artık herkes için yeni roller var.

Hafta, Kova burcundaki Satürn’ün artık enerjisi ile başlar ve para evinizde Uranüs’e bir kare oluşturur. 21 Şubat Pazar ve belki de Pazartesi, arkadaşlıklar etrafında değişen enerjiyle renkleniyor. Bir arkadaş uzaklaşıyor olabilir veya diğer arkadaşlarla çok meşgul ve sizi daha az görüyor olabilir. Bu, çevrenizdeki kilit bir kişi olabilir ve bu nedenle değişim, sahip olduğunuz birçok ilişkide dalgalanabilir. Sabit olan bir şey, her zaman değişim olmasıdır.

Hafta devam ediyor ve 24 Şubat Çarşamba günü Boğa burcundaki Mars, kariyer evinizdeki Pluto ile üçgen açı yapıyor. Bugün, geçmişte yaptığınızdan çok daha büyük bir şey yapma cesaretine sahipsiniz. Şirket toplantısında patronun önünde duruyor veya mikrofonu alıyor olabilirsiniz. Hayatınızda daha büyük bir şeyi kucaklamaya hazırsınız. Koç, bir çatışmadan nadiren uzak durursun, ama bugün, görünüşe göre seyirciden gladyatöre geçiyorsun.


Boğa Burcu Simgesi
Boğa Burcu
Boğa Burcu 22 Şubat – 28 Şubat Haftalık Burç Yorumları

Boğa burcu, sizi finansal bir hedefe doğru itmek için bu hafta işler bir araya geliyor.

Bu hafta 21 Şubat Pazar ve belki de Pazartesi günü, Kova burcunda hala kendi Boğa burcunuzda Uranüs’e bir kare yaparak Kova burcundaki Satürn’ün enerjisini hissediyorsunuz. Şirketinizdeki değişiklikler sizi kişisel olarak etkileyebilir. Yeni bir yönetim olabilir veya belki bir birleşme duyurulur. Yeni kurallar yüksekten geliyor. Ancak bu hafta bir ilerleme kaydedebilirsiniz. Patronunuzla farklı bir departmana transfer, bir ekibe liderlik etme hakkında konuşun veya patronu atlayın ve daha iyi bir şey bulmak için özgeçmişinizi güncelleyin.

Hafta devam ediyor ve 24 Şubat Çarşamba günü Boğa burcundaki Mars, bilgi ve inanç evinizdeki Pluto ile üçgen açı yapıyor. Bu kombinasyon size bir nedene sarsılmaz bağlılık verebilir. Bu, hayatınızdaki mutlak öncelik haline getirmek için arzularınızdan birini yükseltmekle ilgilidir. Finansal özgürlük veya hayalinizdeki yere kesinlikle taşınacağınız bilgisi olabilir. Hayat arkadaşınızı bulmak için ne gerekiyorsa yapacaksınız veya belki de sağlığınızı dönüştürmekle ilgili olabilir. Bu özellik, peşinde olduğunuz Olimpik boyutta bir hedef olsa bile, korkusuzca ilerlemenizi sağlar.


İkizler Burcu Simgesi
İkizler Burcu
İkizler Burcu 22 Şubat – 28 Şubat Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta bir farkındalık, olayları daha net görmenize neden olur. İkizler için bayat inançlar paramparça oldu.

Bu hafta 21 Şubat Pazar ve belki de Pazartesi günü eğitim evinizde Kova burcundaki Satürn’ün, perde arkasında çalışan evinizde Toros’taki Uranüs’e kare oluşturan yıkıcı enerjisi var. Okula geri dönmeyi düşünüyorsanız, bu özellik hızlandırılmış programlara bakmanıza neden olabilir. Dört yıllık bir derece yerine, belki de profesyonel bir sertifika eğitim programına katılırsınız ve her şeyi altı ayda tamamlarsınız. Ya da belki geleneğe uyuyorsunuz ve çevrimiçi çalışıyorsunuz. Bir yıllık geleneksel okulda öğrenebileceğinizden birkaç günde daha fazlasını öğrenebilirsiniz.

Hafta devam ediyor ve 24 Şubat Çarşamba günü Boğa burcundaki Mars, maddi ve maddi olmayan zenginlikler evinizdeki Pluto ile üçgen açı yapıyor. Mars doğal olarak sabırsız ve Pluto her şeyi yukarıdan aşağıya dönüştürmek istiyor. Bu kombinasyon İkizler, her zamankinden daha bölünmüş hissetmenize neden olabilir. Gerçek servet oluşturmak zaman alır. Kendi motivasyonlarınızı ve çalışma alışkanlıklarınızı inceleyin. Bugün, TV’nizin fişini çekerek, telefonunuzu bloke ederek veya bir arkadaşınıza karşı sorumlu olarak dikkat dağıtıcı unsurları ortadan kaldırın.


Yengeç Burcu Simgesi
Yengeç Burcu
Yengeç Burcu 22 Şubat – 28 Şubat Haftalık Burç Yorumları

Yengeçler için finansal bir atılım mümkündür. Bu hafta, bir kaynak kullanıma sunuldu.

Bu hafta 21 Şubat Pazar ve belki de Pazartesi günü, Kova burcunda, kaynaklar evinizde, Toros’taki Uranüs ile teknoloji evinizde ayrılan bir meydanda, Satürn’ün artık enerjisini hissediyor olabilirsiniz. Bu enerji geçen hafta başladı ve bu gezegenler yavaş hareket ettikleri için, hala sonrasını hissediyor olabilirsiniz. Bu enerjinin en iyi kullanımı, finansal hedeflerinizi ilerletmek için teknolojiyi uygulamaktır. Bu, paranın tasarruf hesaplarına veya aracılık hesabınıza akabilmesi için otomatik mevduat kurmak anlamına gelebilir. Bir para izleme uygulamasını deneyebilirsiniz (ancak bunlar için genellikle aylık bir ücret alınır ve bir Excel elektronik tablosuyla daha iyi durumda olabilirsiniz).

Hafta devam ediyor ve 24 Şubat Çarşamba günü Boğa burcundaki Mars, ilişkiler ve ortaklık evinizde Pluto ile üçgen açı yapıyor. Bu yön, bir arkadaşlığı sevgili yapabilir ya da bir sevgiliyi bir tanıdık yapabilir. Bu enerji bir ilişkiyi dönüştürür. Hayatınızdaki hangi bağlantının değiştirilmesi gerektiğini zaten biliyorsunuzdur. Artık bunu gerçekleştirecek güce ve odaklanmaya sahipsiniz.


Aslan Burcu Simgesi
Aslan Burcu
Aslan Burcu 22 Şubat – 28 Şubat Haftalık Burç Yorumları

Leo, başka birinin inatçılığı seni şaşırtıyor. Bu hafta birisi yolunuza çıkmaya çalışıyor.

Bu hafta 21 Şubat Pazar ve belki de Pazartesi günü, soyunuzdaki Kova burcundaki Satürn ile Boğa burcundaki Uranüs arasındaki ayırıcı kareden haritanızın tepesinde enerji var. Bu birkaç gün içinde, yavaş hareket ve sıkı çalışmanızın getirdiği küçük sonuçlar karşısında biraz umutsuz hissedebilirsiniz. Ama Uranüs burada, engelleri aşıyor, blokları kırıyor. Gerçekten biraz ilerleme görebilirsiniz ve yakında saçınızda rüzgarı hissedeceksiniz.

Hafta devam ediyor ve 24 Şubat Çarşamba günü Boğa burcundaki Mars, rutinler ve günlük alışkanlıklardan oluşan evinizde Pluto ile üçgen açı yapıyor. Bu kombinasyon size günlük eylemlerinizin hayatınızı nasıl şekillendirdiğine dair derin bir anlayış sağlar. Artık rutinlerinizi size önemli fayda sağlayacak bir şeye dönüştürebilirsiniz. Bu, büyümenin, olgun sorumluluklar üstlenmenin bir yönüdür. Kendini bu duruma soktuğuna sahipsin ve cennetten kendini kurtaracaksın. Önümüzdeki yolu yük olarak görmek yerine bugün bir macera gibi görünüyor. Bugün playofflardasınız ve kazanmayı tercih ediyorsunuz.


Başak Burcu Simgesi
Başak Burcu
Başak Burcu 22 Şubat – 28 Şubat Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta bir şeyler yapmanın eski bir yolu pencereden dışarı çıkıyor. Ve yeni yol hayatınızı iyileştirebilir Başak.

Bu hafta 21 Şubat Pazar ve belki de Pazartesi günü, değişim ve aynı kalan şeyler arasındaki savaş, rutin evinizdeki Kova burcundaki Satürn ile özlem evinizdeki Boğa burcundaki Uranüs arasındaki ayırıcı kare ile devam ediyor. En yüce hedeflerinize ulaşmak için, Satürn tarafından inşa edilen rahat, yapılandırılmış rutinleri vurmalısınız. Farklı bir şey yapmak, telefonunuzda kıyamet kaydırmak yerine hedeflerinize odaklanmak neredeyse riskli olabilir. Bu birkaç gün boyunca, sahip olduğunuz her rutine bakın ve yararlı olup olmadığına veya yıkılıp yeniden inşa edilmesi gerekip gerekmediğine bakın.

Hafta devam ediyor ve 24 Şubat Çarşamba günü Boğa burcundaki Mars, risk alma ve romantizm evinizde Pluto ile üçgen açı yapıyor. Amacınız gerçekten harika bir ilişkiyse, ilişkiler üzerine kitaplar okumanız veya sevgilinizle nasıl iletişim kuracağınıza dair psikologların videolarını izlemeniz gerekebilir. Bazı çiftler için danışmanlık almak anlamına gelebilir. Bekarsanız ve aşkı arıyorsanız, bir çöpçatan bulmayı düşünün.


Terazi Burcu Simgesi
Terazi Burcu
Terazi Burcu 22 Şubat – 28 Şubat Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, yolunuzdaki bir engeli kaldırmanın gücünüz dahilinde olduğu ortaya çıkabilir. Terazi, bir korkuyu serbest bırakabilirsin.

Bu hafta 21 Şubat Pazar ve belki de Pazartesi günü, Kova burcundaki Satürn ile risk alma evinizdeki Satürn ile Boğa burcundaki Uranüs arasındaki azalan karenin güçlü enerjisi, başkalarından gelen kaynaklar evinizde hala düşüyor. senin grafiğinde dışarı. Harekete geçmenin risklerini ve ödüllerini tartarken, Terazi ölçekleri ileri geri hareket ediyor. Ancak Uranüs, ani, beklenmedik bir değişiklik gerektiriyor. Yapılacak en iyi şey, kimsenin sizden yapmanızı beklemediği şeydir.

Hafta devam ediyor ve 24 Şubat Çarşamba günü Boğa burcundaki Mars, evinizdeki ve ailenizdeki Pluto ile üçgen açı yapıyor. Bugün, bir aile üyesini savunmak söz konusu olduğunda kesinlikle korkusuzsunuz. Onları eşinden, ebeveynlerinden ve hatta dış güçlerden koruyor olabilirsiniz. Sen onların fırtınasında yaslanacak bir omuz, sığınaksın. Bu veçheyle olgunlaştığınız ve güçlendiğiniz açıktır. Çevrenizdeki dünyayı daha iyi anlıyorsunuz ve yardım eli uzatmaktan korkmuyorsunuz. Kendinize olduğu kadar başkalarına da bakabileceğinizi biliyorsunuz.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
Akrep Burcu 22 Şubat – 28 Şubat Haftalık Burç Yorumları

Akrep, bir arkadaşınızdan veya bir yabancıdan gelen rastgele bir yorum, bu hafta dünyaya farklı bakmanıza neden oldu.

Bu hafta 21 Şubat Pazar ve belki de Pazartesi, Kova burcundaki Satürn, ilişkiler evinizde Uranüs ile küçülmekte olan bir meydanda. Bir ilişki ev hayatınızı değiştiriyor. Belki de ailenize yakın yaşamaya mı yoksa sevgilinizi büyük şehre kadar takip etmeye mi karar veriyorsunuz. Ya da siz ve sevgiliniz birlikte bir ev alıyor olabilirsiniz. Ya da birlikte, karlı bir dağın tepesindeki bir yurtta yaşamayı seçmek gibi çok radikal bir şey yapıyor olabilirsiniz. Uranüs, kargaşa gezegenidir. Gelenekler bu zamanda bozulabilir.

Hafta devam ediyor ve 24 Şubat Çarşamba günü Boğa burcundaki Mars, iletişim evinizdeki Pluto ile üçgen açı yapıyor. Bugün hiçbir şey önemsiz görünmüyor ve özlediğiniz hiçbir ayrıntı yok. Başkalarının motivasyonlarının yanı sıra kendi ihtiyaçlarınız ve arzularınız hakkında çok net bir anlayışa sahipsiniz. Bu, bir iş ortağı ya da yakın arkadaşla derin ve anlamlı bir tartışma yapmak için güzel bir gün. Etkileyiciler veya ortak çalışanlarla sözleşmelerde de görüşebilirsiniz. Bir işletmeniz varsa, bugün bazı dış kaynak seçeneklerine bakabilirsiniz. Akrep yerlisi, çünkü bunlar sizin iki gezegen yöneticiniz. Bu enerjiyi patronla iş görüşmeleri veya toplantılar için kullanabilirsiniz.


Yay Burcu Simgesi
Yay Burcu
Yay Burcu 22 Şubat – 28 Şubat Haftalık Burç Yorumları

Yay, dinleyiciyi şok eden bir şeyi açığa çıkarabilirsin. Bu hafta herkesin ilgisini çekiyorsunuz.

Bu hafta 21 Şubat Pazar ve belki de Pazartesi günü, iletişim evinizdeki Kova burcundaki Satürn ile iş evinizdeki Boğa burcundaki Uranüs arasındaki azalan kare hala oyunda. Rutininizde değişiklikler uygulayarak bugün olumsuz düşünce kalıplarını bozabilirsiniz. Evdeki tüm şekeri atın. Pilleri uzaktan kumandalardan çıkarın. Kahvaltı yapmadan önce yürüyüşe çıkın. Rutininizde bazı radikal değişiklikler yapın, düşünceniz değişecek ve sonra her şey değişecek.

Hafta devam ediyor ve 24 Şubat Çarşamba günü Boğa burcundaki Mars, para evinizdeki Pluto ile üçgen açı yapıyor. Hedefinize ulaşma yeteneğiniz, bu hedefin ne kadar zorlayıcı olduğuna bağlıdır. Bugün mümkün olan en zorlayıcı yönlerden biri, Mars (aksiyon) ve Pluto (dönüşüm) bir araya geliyor. Bu kombinasyon, heyecanı için çok büyük olasılıklarla yüzleşmenizi sağlar. Hayatınızın izleyicisi olmaktan gerçek bir oyuncuya geçebilirsiniz. Bugün yapmaktan korktuğunuz bir şey yapın. Duygu canlandırıcı olacak.


Oğlak Burcu Simgesi
Oğlak Burcu
Oğlak Burcu 22 Şubat – 28 Şubat Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta bütçeyi aşan bir cazibe var. Oğlak burcu, finansal hedeflerinize bağlı kalmak zor olacak.

Bu hafta 21 Şubat Pazar ve belki de Pazartesi, hala Kova burcundaki Satürn enerjisinde, para evinizde, risk alma ve yaratıcılık evinizde Boğa’daki Uranüs’e bir kare kazanıyorsunuz. İkinci evinizden geçen Satürn, yavaş büyüyen bir zenginlik yönüdür ve yapmak istediğiniz şeyi yapmak için yeterli kaynağa sahip olmadığınızı hissettirebilir. Ancak yaratıcı olmak ve istediğiniz ve ihtiyacınız olanı elde etmenin alternatif yollarını düşünmek için Uranüs geliyor. Bu konu geçen haftadan itibaren devam ediyor ve size 9’dan 5’e işten kurtulmanıza yardımcı olacak yeni yaratıcı fikirler getirebilir. Para için zaman ticaretini durdurabilirsiniz. Uranüs sizi refaha doğru rahat bölgenizden çıkarmak istiyor.

Hafta devam ediyor ve 24 Şubat Çarşamba günü uyumlu Boğa burcundaki Mars, güven evinizde kendi Oğlak burcunuzda Plüton ile üçgen açı yapıyor. Bugün, sorunların çözücüsüsünüz. Ortaya çıkan herhangi bir engel, çözüm de orada görünüyor. Durdurulmuş yaratıcı projeleri kaldırabilirsiniz. Bir arkadaşın aşk hayatı sorunu için cevaplarınız var. Çocuklarınız size okul sorunları veya flört sorunları için gelirse, puf! Tam olarak ne yapmaları gerektiğini biliyorsun. Bugün, en zor sorunlarınızın peşinden gidin çünkü çözümler ortaya çıkacaktır.


Kova Burcu Simgesi
Kova Burcu
Kova Burcu 11 Ocak – 17 Ocak Haftalık Burç Yorumları

Kova burcu, aileyi şok etseniz bile bir aile geleneğini bozarak bu hafta kazançlı çıkıyorsunuz.

Bu hafta 21 Şubat Pazar ve belki de Pazartesi günü, kendi evinizde Toros’taki Uranüs ile ayrı bir meydanda kendi Kova burcunuzda Satürn’ün artık enerjisini hissediyor olabilirsiniz. Daha fazla ev yemeği yapabilmek için bir ev spor salonu inşa ediyor veya mutfağınızı yeniden yapıyor olabilirsiniz. Burada olumsuz bir aile kalıbını kırmak ve sağlıklı yaşama doğru ilerlemek için enerji var. Bu, gönül rahatlığınıza ve kişisel mutluluğunuza daha elverişli bir yere taşınmaya karar vermenize neden olabilecek yavaş ve güçlü bir yöndür.

Hafta devam ediyor ve 24 Şubat Çarşamba günü, Boğa burcundaki Mars, haritanızda yükselen Plüton ile üçgen açı yapıyor. Bugün durdurulamazsın. Bugün ünlülerle, etkileyicilerle ve akıl hocalarıyla iletişim kurmak ve kimin sizinle çalışmak isteyeceğini görmek için bir gün. Bugün, bir ürünü piyasaya sürmek, şarkınızı yayınlamak, podcast’inizi başlatmak için gün. Hedeflerinize odaklanmak için muazzam bir güce sahipsiniz ve bu enerjiyi bugün başlatarak tüm proje boyunca taşıyabilirsiniz.


Balık Burcu Simgesi
Balık Burcu
Balık Burcu 22 Şubat – 28 Şubat Haftalık Burç Yorumları

Balık, bu hafta yanlışlıkla birinin sırrını öğrenebilirsiniz. Sükut altındır.

Bu hafta 21 Şubat Pazar ve belki de Pazartesi de, değişim ve aynı kalan şeyler arasındaki savaş, gizli şeyler evinizde Kova burcundaki Satürn ile iç diyalog evinizdeki Boğa burcundaki Uranüs arasındaki azalan kare ile devam ediyor. Bu birkaç gün size korktuğunuz bir şeye bakma ve onunla yüz yüze gelme şansı verir (ki bu arada, canlandırıcıdır). Yazar Martha Beck, “engellere değil, yola dikkat edin” dedi. Bunun işe yaradığını biliyorsun, ama unutması kolay. Dik bir dağ yolunda sürerken, aşağıdaki vadiye bakmaktansa yolu izlemek daha iyidir.

Hafta devam ediyor ve 24 Şubat Çarşamba günü Boğa burcundaki Mars, topluluk evinizdeki ve dünyadaki Pluto ile üçgen açı yapıyor. Bu, dünyada bir fark yaratmanıza yardımcı olmak için sıralanmış son derece güçlü bir özelliktir. Ve dünyanın öbür ucunda çiftlik hayvanı satın almak için ihtiyacı olan birine birkaç dolar bağışta bulunabilirsiniz. Bir icatla oynuyor olabilirsiniz. Veya sosyal medya aracılığıyla bir arkadaşınıza söylenen sevgi dolu sözleriniz dünyaya yayılabilir ve birçok kişiye iyi hisler verebilir. Tek bir günde, yapabileceğinizi düşündüğünüzden daha fazlasını yapabilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.