Haftalık Burç Yorumları (1 Mart-7Mart Haftası)

Haftalık burç yorumları ve KoçBoğaYengeçİkizlerAslanBaşakTeraziKovaAkrepYayOğlakBalık burçlarının burç yorumları yazımızda.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
Koç Burcu 1 Mart – 7 Mart Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta Koç, başarı pratik eylemlerle gelir. Bu, bir trene yetişmek için çaba sarf etmek ve sonra bedavaya binmek gibi.

Hafta, 1 Mart Pazartesi günü Balık burcundaki güneşin kariyer evinizdeki Pluto’ya yarım kare oluşturmasıyla başlıyor. Bugün, işleri bitirmenizi engelleyen bazı küçük rahatsızlıklar var. Yardımcı olmayan bir müşteri hizmetleri çalışanı gibi küçük bir rahatsızlığın gününüzü mahvetmesine izin vermeyin.

2 Mart Salı günü, Kova burcundaki Merkür, iletişim evinizdeki İkizler’deki Kuzey Düğümü ile üçgen açı yapıyor. Konuşmanız gereken kişiye ulaşmak bugün çok daha kolay. Bu, ulaşılması zor insanlara ulaşmak için güzel bir gün. Bu aynı zamanda belgeleri doğru kişiye ulaştırmak için faks göndermek için de iyi bir gün.


Boğa Burcu Simgesi
Boğa Burcu
Boğa Burcu 1 Mart – 7 Mart Haftalık Burç Yorumları

Boğa burcu, başarı bir projeyi tamamlamaktan gelir. Bu hafta, siz başladığınızda, diğerleri size yardım etmek için devreye giriyor.

Hafta, 1 Mart Pazartesi günü, Balık burcunda, topluluğunuzun evinde, Oğlak burcundaki Plüton’a yarım kare yaparak başlıyor. Kendinize her zamankinden biraz daha az güvendiğiniz için bu hafta kapıdan biraz dışarı çıkabilirsiniz. Yazılı olması gereken bir sunum veya bir şey yapmanız gerekebilir. Bunu ertelemekten kaçının, yoksa gerçek bir canavara dönüşebilir.

2 Mart Salı günü, Kova burcundaki Merkür, kariyer evinizde, para evinizde İkizler’deki Kuzey Düğümü ile üçgen açı yapar. Bugün iş aramak için mükemmel bir gün. Özgeçmişinizi gönderin veya bir röportaj planlayın ve harika bir pozisyon elde edebilirsiniz. Zaten bir işiniz varsa, maaş artışı istemek için patronla görüşmeyi düşünün.


İkizler Burcu Simgesi
İkizler Burcu
İkizler Burcu 1 Mart – 7 Mart Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, bulutları kovalayan yaklaşan bir fırtınaya hazırlanıyor. İkizler, anahtar ona ihtimale karşı hazır olmaktır.

Hafta, 1 Mart Pazartesi günü başlıyor, Balık burcundaki güneş, kaynak evinizdeki Plüton’a yarım kare oluşturuyor. Bugün, krediler veya kredi kartlarıyla ilgili küçük rahatsızlıklar var. Ayak parmağınızı vurmak gibi, kalıcı bir hasar yoktur, ancak çok acıtabilir. Ve bir süre müşteri hizmetlerinde beklemede olabilirsiniz.

2 Mart Salı günü, gezegensel yöneticiniz Merkür, kendi İkizler burcunuzda Kuzey Düğümü ile üçgen açı yapıyor. Şimdi işler akıp gidiyor, bir telefon görüşmesi doğru kişiye ulaşıyor ve bir istek yerine getiriliyor. Ne istediğinizi sorun ve Evren onu getirir (bir dersle birlikte – Evrenin işi bu olduğu için). Ama bununla bile mutlu bir gün.


Yengeç Burcu Simgesi
Yengeç Burcu
Yengeç Burcu 1 Mart – 7 Mart Haftalık Burç Yorumları

Yengeç, bu hafta küçük bir eylem birçok olumlu sonuç getiriyor. Sanki küçük bir seyyar satıcılık size yokuş aşağı kayma yeteneği veriyor.

Hafta, 1 Mart Pazartesi günü, Balık burcundaki güneşin ilişkiler evinizdeki Plüton’a yarım kare oluşturmasıyla başlıyor. Bugün işler ters gidebilir. Anıtsal olarak yanlış değil, ama size biraz baş ağrısı verecek kadar sorunlu. Devam etmeden önce derin bir nefes alın. Başkalarıyla, özellikle de sevgilinle tartışırken dikkatli ol.

2 Mart Salı günü, kaynak evinizdeki Merkür İkizler’deki Kuzey Düğümü ile üçgen açı yapıyor. Bugün, genel olarak sayılar ve finans konusunda becerileriniz arttı. Bugün vergileriniz üzerinde çalışmak, kredi istemek veya kendinize bir bütçe ayırmak için güzel bir gün. Bir organizasyonun parçası olmak istiyorsanız, bu gün sayman olmak için başvurmak için iyi bir gün.


Aslan Burcu Simgesi
Aslan Burcu
Aslan Burcu 1 Mart – 7 Mart Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta kapıyı çalın ve sadece kapı açılmıyor Aslanlar, kırmızı halı da senin için açılıyor.

Hafta, 1 Mart Pazartesi günü, güneşin, kaynak evinizde, iş evinizde Plüton’a yarım kare yaparak başlıyor. Bugün, bir ödeme yetersiz kalırsa canınız sıkılabilir. Belki de çalıştığınız bazı saatler sayılmadı veya alınan para beklenenden daha az. Eksik fonların peşinde ya da hatanın düzeltilmesini istiyor olabilirsiniz.

2 Mart Salı günü, ilişkiler evinizdeki Merkür, arkadaşlık evinizdeki Kuzey Düğümü ile üçgen açı yapıyor. Bu, sevgilinizle birlikte olmak, kanepede oturmak ve geleceğe yönelik olasılıklar hakkında konuşmak için harika bir gün. Mum ışığında akşam yemeği yiyebilir veya verandanızda dans edebilirsiniz. Aşkı arıyorsanız, çekici bulduğunuz birine ulaşın ve ondan bir kahve randevusu isteyin.


Başak Burcu Simgesi
Başak Burcu
Başak Burcu 1 Mart – 7 Mart Haftalık Burç Yorumları

Başak, bu hafta fermuarlı astar gibi; kısa bir tırmanış ve yolun geri kalanında süzülüyorsun.

Hafta, 1 Mart Pazartesi günü, ilişki alanınızda güneşle başlar ve risk alma evinizde Pluto’ya yarım kare yapar. Bugün, bir aşk ilişkisi söz konusu olduğunda aşmak kolaydır (bu, metaforik olarak kasların çekilmesine yol açabilir). Bugün varsayımlarda bulunmayın.

2 Mart Salı günü, Merkür, iş ve rutin evinizde, kariyer evinizdeki Kuzey Düğümü ile üçgen açı yapıyor. Bugün, dahil olduğunuz projeler söz konusu olduğunda harikulade sınırlar içinde ve dahiyle flört ediyorsunuz. İlham vericisiniz ve bu nedenle toplantının sorumluluğunu üstlenmek veya fikirleriniz hakkında yöneticinizle görüşmek sorun değil.


Terazi Burcu Simgesi
Terazi Burcu
Terazi Burcu 1 Mart – 7 Mart Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta diğerleri size yardım etmek için bir araya geliyor. Terazi, ne başlarsanız başlayın, diğerleri bitirmenize yardımcı olmak için atlar.

Hafta, 1 Mart Pazartesi günü, Balık burcundaki güneşin rutin evinizde, konutlarınızdaki Plüton’a yarım kare oluşturmasıyla başlıyor. Bugün, iyi düşünülmüş planlarınız çöpe gidiyor. Bugün esnek olmak ve muhtemelen programınıza esneklik kazandırmak gerekiyor.

2 Mart Salı günü, Kova burcundaki Merkür, eğlence evinizde, bilgi evinizdeki Kuzey Düğümü ile üçgen açı yapıyor. Bugün eğitimin için olanaklar var. Bu, burs veya hibelere başvurmak için güzel bir gün. Bir okul projesi üzerinde çalışmak isteyebilirsiniz.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
Akrep Burcu 1 Mart – 7 Mart Haftalık Burç Yorumları

Akrep yerlisi, neredeyse tepenin zirvesindesin. Birkaç adım sonra harika bir manzara ve kolay bir yolla ödüllendirileceksiniz.

Hafta, 1 Mart Pazartesi günü, güneşle, romantizm evinizde, iletişim evinizde Plüton’a yarım kare yaparak başlıyor. Bugün planlar bozuldu ya da aşırı durumlarda ayağa kalkabilirsiniz. Zamanlama romantizm için doğru değil, bu yüzden bir şans verin. Ayrıca, sanat projelerinde dikkatli olun. Bir sızıntı ve baştan başlayacaksın.

2 Mart Salı günü, Kova burcundaki Merkür, atalardan kalma güç evinizde İkizler’deki Kuzey Düğümü ile üçgen açı yapar. Bugün, bilinçli bilginin ötesine geçerek daha içgüdüsel bir şeye geçebilirsiniz. Geçmiş yaşamlardan gelen yeteneklerden ve yeteneklerden yararlanabilirsiniz. Bugün bir geçmiş yaşam gerilemesi yapmayı düşünün veya soy ağacı üzerinde çalışın.


Yay Burcu Simgesi
Yay Burcu
Yay Burcu 1 Mart – 7 Mart Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta fırlatmaya hazırsınız. Duyuru yap, Yay ve hayranların toplansın.

Hafta, 1 Mart Pazartesi günü, Balık burcunda, konutlarınızdaki evinizde, paranızın olduğu evinizde Plüton’a yarım kare yaparak başlıyor. Bugün, bütçeniz evde kırılan bir şeyden darbe alıyor. Çılgınca pahalı olmayan, ancak çok da ucuz olmayan bir yedek gerekli olabilir. Mali harcamayı en aza indirmek için daha az parayla onarım yapılıp yapılamayacağını görün.

2 Mart Salı günü, iletişim evinizdeki Merkür, ortaklık evinizdeki Kuzey Düğümü ile üçgen açı yapıyor. Etki sahibi veya gücü olan bir kişiyle bağlantı kurabilirsiniz. Mesajınızı dünyaya göndermek isteyen bir akıl hocası veya ortak çalışan bulabilirsiniz. Bu özellik, yeni bir iş bulmanıza veya işinizi büyütmenize yardımcı olabilir.


Oğlak Burcu Simgesi
Oğlak Burcu
Oğlak Burcu 1 Mart – 7 Mart Haftalık Burç Yorumları

Oğlak burcu, eylem büyük sonuçlar verir. Bir dilim kek isteyin ve tüm tatlı tepsisini alabilirsiniz.

Hafta, 1 Mart Pazartesi günü, iletişim alanınızda güneş ile başlar ve kendi Oğlak burcunuzdaki Pluto’ya yarı altılık yapar. Bugün, klasik bir yanlış adım, ağızda ayak hatası olabilir. Görüşme bittiğinde telefonunuzun kapalı olduğundan emin olun. Yanlışlıkla “tümünü yanıtla” ya basmamaya dikkat edin. Metninizin doğru kişiye gittiğine dikkat edin. Bugün kazalar olabilir.

2 Mart Salı günü, para evinizde Merkür, iş evinizdeki Kuzey Düğümü ile üçgen açı yapıyor. Bugün, daha iyi bir gelir kaynağı elde etmek için mükemmel bir fırsata sahipsiniz. Bu daha fazla saat, daha iyi bir pozisyon veya terfi almakla olabilir.


Kova Burcu Simgesi
Kova Burcu
Kova Burcu 11 Ocak – 17 Ocak Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta servet bulunabilir. Kova, gömülü hazineyi bulmak için çok uzağa kazmanıza gerek yok.

Hafta, 1 Mart Pazartesi günü, Balık burcunda, para evinizde güneşin haritanızda yükselen Plüton’a yarım kare yapması ile başlıyor. Bugün, bazı ani alışverişlerden dolayı kendinizden rahatsız olabilirsiniz. En iyi çözüm, elinizden geleni yapmak ve ara sıra ortaya çıkan bu zayıflık anlarını tanımaktır. Oldukça kolay bir şekilde yolunuza geri dönebilirsiniz.

2 Mart Salı günü, kendi Kova burcunuzdaki Merkür, risk alma evinizdeki Kuzey Düğümü ile üçgen açı yapar. Bugün oldukça zekisiniz ve vizyonunuzu başkalarına iletebiliyorsunuz. Öğretiyor, yönetiyor, icat ediyor veya icra ediyor olabilirsiniz. Seçilmeyi beklemeyi bırak. Kendinize bir sahne verin ve dünyaya neler yapabileceğinizi gösterin.


Balık Burcu Simgesi
Balık Burcu
Balık Burcu 1 Mart – 7 Mart Haftalık Burç Yorumları

Balık, başarı küçük eylemlerden gelir. İpini suya at ve bu hafta dev bir av yakalayabilirsin.

Hafta, 1 Mart Pazartesi günü Balık burcundaki güneşin (doğum günün kutlu olsun!) Kariyerden elde ettiğiniz paranın evinizde Pluto’ya yarım kare yapması ile başlıyor. Bugün, ödediğiniz miktar sizi endişelendiriyor, düşük maaş aldığınızın kesin bir işareti. Artık gelecekte bazı değişikliklerin gerekli olduğunu anlıyorsunuz. Özgeçmişinizin tozunu alın ve güncelleme sürecini başlatın.

2 Mart Salı günü, Merkür, psişik bağlantıların olduğu evinizde, iletişim işareti olan İkizler’deki Kuzey Düğümü ile üçgen açı yapıyor. Bugün, probleminizin çözümlerini görselleştirin ve Evren bunun üzerinde çalışmaya başlayacaktır. Geçmiş yaşamlardan ve ruhsal ailenizden ruhlarla bağlantı kurabileceğiniz akaşik alanla aranızda sınır yoktur. Bugün, ihtiyacınız olan her konuda yardım çağrısı yapabilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.