Günlük Burç Yorumları 9 Şubat 2021

9 Şubat Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 9 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
9 Şubat 2021 Salı Koç Burcu Yorumları

Şu anda kendini çok yıpratmamaya dikkat et. Son zamanlarda olağanüstü hızlı bir tempoda çalışıyorsunuz ve bu şekilde koşmaya devam etmeniz için gerçek bir neden yok. Son tarihler ne olursa olsun işlerinizi yine de yapabilirsiniz. Yavaşlama zamanı. Koşu ayakkabılarınızı çıkarın ve terlikler giyin. Biraz rahatlamayı hak ediyorsun. Sadece zihinsel durumunuz için değil, cüzdanınız için de iyi olacak.


Boğa Burcu Simgesi
Boğa Burcu
9 Şubat 2021 Salı Boğa Burcu Yorumları

Bugün planlarınızda herhangi bir belirsizlik varsa, bilinçli olarak farkında olsanız da olmasanız da, sizi sadece gergin veya karamsar olmaya teşvik edecektir. İlerleme konusunda rahat hissetmek için gerçekten sağlam bir yol haritasına ihtiyacınız var. Öyleyse sabahınızı işleri yoluna koymak için kullanın. Bu telefon görüşmelerini ve e-postaları geri verin ve herkesin planlara dahil olduğundan emin olun. İhtiyaç duyduğunuz istikrarı anında elde edebilir ve günün geri kalanında kendinize daha fazla güvenmenin tadını çıkarabilirsiniz.


İkizler Burcu Simgesi
İkizler Burcu
9 Şubat 2021 Salı İkizler Burcu Yorumları

Sizin yetkiniz altındaki biri isteyerek itaatsizlik ediyor ve kesinlikle onlara yerlerini hatırlatmanız gerekiyor. Bunu özel olarak mı yoksa toplum içinde mi yapmayı seçeceğiniz size kalmış, ancak başkalarının bir örneğini yapmanın, diğer insanların aynı hataları yapmasını önlemek için genellikle son derece yararlı olabileceğini unutmayın. Şu anda hayatınızın çok güçlü bir aşamasındasınız ve bundan en iyi şekilde yararlanabilmek için kendinizi liderlik pozisyonlarına koymaya devam etmeniz gerekiyor.


Yengeç Burcu Simgesi
Yengeç Burcu
9 Şubat 2021 Salı Yengeç Burcu Yorumları

Tıpkı bir yo-yo gibi, bir seçim hakkında ileri geri hareket ediyorsunuz. Her iki tarafta da artıları ve eksileri görüyorsunuz, ancak hiçbir şey sizi bir seçeneğe veya diğerine yönlendirmiyor. Kararsız olma konusunda kendinize sert davranmayın. Olayları olumlu bir ışık altında görmekte o kadar iyisin ki, olayları net olarak görmüyorsun! Daha fazla zaman verin. Bu seçime bu kadar odaklanmayı bırakın ve bırakın bilinçaltınız bununla ilgilensin. Doğru zaman geldiğinde, doğru seçimin ne olduğunu bileceksin. Merak etmeyin.


Aslan Burcu Simgesi
Aslan Burcu
9 Şubat 2021 Salı Aslan Burcu Yorumları

En az bir kez aşırı tepki vermeniz kaçınılmaz çünkü duygularınız yüzeyin hemen altında. Omzunuzda küçük bir çip var ve sadece birisinin yanlış bir şey söylemesini bekliyorsunuz, böylece onlara zihninizden bir parça verebilirsiniz. Bu arkadaş edinmek için harika bir yol değil, bu yüzden sosyal ortamlardan uzak durun. Zihninizi temizlemenin ve tamamen rahatlamanın bir yolunu bulamadığınız sürece, öfkeniz bir tetikte olacak ve buna güvenemezsiniz.


Başak Burcu Simgesi
Başak Burcu
9 Şubat 2021 Salı Başak Burcu Yorumları

Şu anda biri sizi bir şey hakkında karar vermeye zorluyor mu? Sonra sağa geri itin! Baskı altında olmayı kibarca kabul etmezsiniz ve bu baskıya karşı duygusal tepkiniz, itici güç olarak kullanabileceğiniz bir şeydir. Öfkenizin veya hayal kırıklığınızın kendiniz için ayağa kalkmanıza yardımcı olmasına izin verin. Çok sinirlenmemeye çalışın ama zorlayıcı olun. Bu kişiye bir itme ile uğraşmadığını bildirin. Sen sert bir kurabiyesin, bu yüzden göstermekten korkma.


Terazi Burcu Simgesi
Terazi Burcu
9 Şubat 2021 Salı Terazi Burcu Yorumları

Hayatınızdaki son değişikliklere alışmanız zor oldu, ama bugün sonunda kendinizi daha çok oyuna girdiğinizi hissetmeye başlamalısınız. Bu iyi bir duygu ve günün sonunda sizi gülümsetmeli. İnsanlar sizi daha çok fark etmeye başlıyor. Bu değişiklikleri nasıl ele aldığınızı kesinlikle seviyorlar ve sırrınızın ne olduğunu bilmek isteyebilirler. İsterseniz paylaşın, ancak küçük bir gizemin çok daha fazla dikkat yaratabileceğini unutmayın.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
9 Şubat 2021 Salı Akrep Burcu Yorumları

En yeni ilişkilerinizden biri aniden çok yoğunlaşıyor. Siz ikiniz kalçaya bağlanmış gibi görünmeye başlıyorsunuz! Bu çok önemli bir zamandır. Bu kişiyle ivmeyi sürdürmek istiyorsun, ancak kendi kimliğini ve hedeflerini gözden kaçırma tehlikesiyle karşı karşıya olabilirsin. Bu yüzden onlardan tatil olarak birkaç gün ayırın. Birlikte daha az zaman geçirmeniz gerektiğinden değil, sadece kendinizle biraz daha yalnız zaman geçirmeniz gerekiyor.


Yay Burcu Simgesi
Yay Burcu
9 Şubat 2021 Salı Yay Burcu Yorumları

Bu sizin için esnek bir gün olacak. Etrafınızdaki enerji, içinde bulunduğunuz ruh haline adapte olacaktır. Dolayısıyla, bazı karmaşık şeylerle uğraşıyorsanız, size yavaş ve sakin hisler göndermesi için evrene güvenebilirsiniz. Ve gelecekte bir şey için heyecanlanıyorsanız, evren size dakikaların, saatlerin ve günlerin hızlı ve hoş bir şekilde geçmesine yardımcı olabilecek tonlarca hafif ve esintili enerji gönderecektir. Bu şekilde iyi şeylere daha hızlı ulaşabilirsiniz!


Oğlak Burcu Simgesi
Oğlak Burcu
9 Şubat 2021 Salı Oğlak Burcu Yorumları

Hayatınız zaman zaman bir tahterevalli gibi dalgalanabilir, ama neyse ki şu anda sabit bir noktadasınız. İşler tekrar dengeden çıkmadan önce (ve olacaklar), tartışmakta olduğunuz bir konu hakkında nihai bir karara varmak için bu fırsatı değerlendirmelisiniz. Bu, her türden karar vermek için, özellikle de banka hesabınızı etkileyenler için iyi bir gün. Her şeyi net bir şekilde görebilir ve hiçbir soru sormadan doğru yolu bileceksiniz.


Kova Burcu Simgesi
Kova Burcu
9 Şubat 2021 Salı Kova Burcu Yorumları

Kendinizi işe yarar hissetme ihtiyacınızı tatmin etmek önemlidir, ancak sadece eğlence uğruna eğlenme hakkınız vardır. Boş zamanlarınızda yaptığınız her şey başkalarına yardım etmekle ilgili olamaz. Yaptığınız tek şey arkadaşlarınızın veya aile üyelerinizin ihtiyaçlarını düşünmekse, kendi kişisel gelişiminizi gözden kaybedersiniz. Bugün kendinizden çok şey vermeyin. Kendinize biraz zaman ayırdığınızdan emin olun. İstediğin şeyi yapmak için en azından akşam saatlerini, sırf istediğin için bırak.


Balık Burcu Simgesi
Balık Burcu
9 Şubat 2021 Salı Balık Burcu Yorumları

Bugün yeni bir kişiden emin değilseniz, kesinlikle onlarla ilgilenmeyin. Etkili olsalar ve sizin için bazı kapılar açsalar bile, şu anda içgüdülerinize karşı gelmek akıllıca değildir. Bir süre daha bekleyin ve güvendiğiniz kişilerden bu kişi hakkında ne düşündükleri hakkında fikir alın. İşler yukarı ve yukarı giderse, davetleri kaybolmaz. Aslında, ödevinizi yaptığınız için size daha fazla saygı duyacaklar.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.