Günlük Burç Yorumları 8 Şubat 2021

8 Şubat Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 8 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
8 Şubat 2021 Pazartesi Koç Burcu Yorumları

Son zamanlarda hiçbir yere varmayan devasa bir güç oyununa tanık olduktan sonra, belirli bir müzakerede istediğinizi elde etme konusunda gittikçe daha az istekli hissetmeye başlıyorsunuz. Uzlaşma, daha akıllı ve daha güvenli bir yol gibi görünüyor. Bu sadece bir aşama olabilir, ancak yeniden ayarlamanız için iyi bir zaman. Hızınızı azaltın, daha az agresif olun ve daha mutlu olmaya başlayacaksınız. Hayattaki özgür şeylere hayran kalın ve bir süre arka koltukta gezinin.


Boğa Burcu Simgesi
Boğa Burcu
8 Şubat 2021 Pazartesi Boğa Burcu Yorumları

Planlarınız olduğunu düşünseniz bile henüz tam olarak tamamlanmadı. Hâlâ aşılmamış birkaç t var ve ben oylanmadım, bu yüzden bugün tetikte olmalısın. Son dakika değişikliklerine veya revizyonlarına hazırlıklı olun ve yapmak istediğinizden daha fazla çaba göstermenizi gerektirse bile büyük değişiklikler yapmaktan korkmayın. Tembel değilsin, öyleyse neden insanları senin olduğunu düşündürmeye başlasın? Bugün sabırlı ve titiz davranarak itibarınızı koruyun.


İkizler Burcu Simgesi
İkizler Burcu
8 Şubat 2021 Pazartesi İkizler Burcu Yorumları

Şu anda yeni bir romantizm inşa etmeye çalışıyorsanız, aksiyon için en iyi yol hiç aksiyon olmamasıdır! Şimdi bir şeyi ilerletmenin zamanı değil. Bu, eğer bu şeyin çalışmasını istiyorsanız, şimdi harekete geçmeniz gerektiği duygusuyla dolu olsanız bile geçerlidir. Şu anda acele etmek sizi yalnızca istediğiniz şeyden ödün vermeye zorlar. Sevmediğin için gerçeği görmezden gelemezsin. Bu kişinin bir süre kaynamasına izin verin ve yakında size gelecek.


Yengeç Burcu Simgesi
Yengeç Burcu
8 Şubat 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Yorumları

Son zamanlarda çok koşuyorsun ama bu çılgın hızın durmalı. Bugün ara verin. Projeleri başından savmanın tam zamanı, çünkü yapacak çok daha fazla eğlenceli şey var! Siz ve bir partner, hangi seçeneğin en iyisi gibi göründüğü konusunda farklı fikirlere sahip olabilirsiniz, ancak bunu anlamak eğlenceli olacak ve bu tür iyi huylu müzakereler ikinizin yakınlaşmasına yardımcı olacaktır. Ne yaparsan yap, zihnini gerçekten rahatlatabileceksin.


Aslan Burcu Simgesi
Aslan Burcu
8 Şubat 2021 Pazartesi Aslan Burcu Yorumları

Kelimeler, duygularınızı iletmek için harika bir iş çıkarır, ancak bir bağlantı kurmak söz konusu olduğunda fiziksel temas gibisi yoktur. El sıkışma, kucaklaşma ve hatta sadece arka tarafa hafifçe vurma gibi basit şeyler insanlara gerçek olduğunuzu gösterir. Bugün bir arkadaşınızla buluştuğunuzda, onları görmenin ne kadar güzel olduğunu söyleyin. Sevginiz onları şaşırtabilir, ancak bunun onlara nasıl hissettirdiğini sevecekler. Ve onlara böyle hissettirmeyi seveceksiniz.


Başak Burcu Simgesi
Başak Burcu
8 Şubat 2021 Pazartesi Başak Burcu Yorumları

Bugün kararsız hissediyorsanız, hayal kırıklığına uğramayın. Meşgul olmak! Karşılaştığınız şeyin artılarını ve eksilerini öğrenmek için gereken araştırmayı yapın. Sonra neler yaşadığınızı birisine sorun. Deneyimleri onlara durumunuz hakkında değerli bilgiler verir, ancak bunun hakkında iki kez düşünmeden yollarını izlememeniz gerekir. Hala kendi hedefleriniz olan kendi kişisiniz. Bu sefer kolay cevap yok.


Terazi Burcu Simgesi
Terazi Burcu
8 Şubat 2021 Pazartesi Terazi Burcu Yorumları

Biraz huzur ve sükunet için ölüyor olsanız bile, bugünün aktiviteleri sizin için o kadar kışkırtıcı olabilir ki dışarı çıkıp oynamanız gerektiğine ikna olacaksınız. Aşk hayatınız açısından, aranızda bir şeylerin gelişmeye başladığı gerçeğini görmezden gelmeyi bırakmalısınız. Elbette, bu işleri karmaşıklaştırıyor olabilir, ancak onlarla biraz daha flört etmenin ne zararı var? Onları beğendiyseniz, gösterin! Rahat değilseniz, daha ileri götürmek zorunda değilsiniz.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
8 Şubat 2021 Pazartesi Akrep Burcu Yorumları

Bu yakalanması zor kişiyle zaman geçirmek bugün sizin için kritik öneme sahip, bu nedenle onlarla bir süre yalnız kalmak için fırsatınızı gördüğünüzde, bunun geçmesine izin vermeyin. Konuşmaya hazırlar, bu yüzden işler çok çabuk çok ilginç hale gelmeli. Her şeye normalden daha hızlı atlamalısın. Oyuna girmeye hazır olmayanlar onu kenardan izlemek zorunda kalacaklar ki bu utanç verici olur. Çünkü o kadar çok harika hareketiniz var ki, boşa harcanmamalılar.


Yay Burcu Simgesi
Yay Burcu
8 Şubat 2021 Pazartesi Yay Burcu Yorumları

Bugün, yeni, heyecan verici şeyler ile eski, rahatlatıcı şeylerin doğru karışımı var. Sorunsuz bir seyirde kalacak ve günün her dakikasıyla ilgileneceksiniz. Hayatınızdaki bu sıkıcı olmayan aşama daha yeni başlıyor ve size yeni bir iş fırsatı getireceği kesin. Günün sonuna doğru, size arkadaşlarınız tarafından ne kadar sevildiğinizi hatırlatan hoş bir sürpriz bekleyebilirsiniz. Her şekilde doğru yoldasınız ve evren size bunu şu anda gösteriyor.


Oğlak Burcu Simgesi
Oğlak Burcu
8 Şubat 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Yorumları

Kolay yaşam bazıları için iyidir, ama sizin için değil! Bir hedefe ulaşmak çok kolay olduğunda, genellikle zor kazanılan bir zafer kadar tatmin edici olmadığını bilirsiniz. Şu anda bir, iki ya da on zorluğun üstesinden gelmeye hazır olmalısın! Hiçbir şey sizi korkutmayacak, bu yüzden daha zor yolu seçmenin zamanı geldi. Elbette, günün sonunda sizi bitkin bırakabilir, ancak gururla uyanacağınızı bilerek iyi bir gece uykusu çekmeyi seveceksiniz.


Kova Burcu Simgesi
Kova Burcu
8 Şubat 2021 Pazartesi Kova Burcu Yorumları

Yeni sorumluluklarınızı oldukça iyi üstleniyorsunuz ve bazı çok güçlü insanlar üzerinde güçlü, olumlu bir izlenim bırakıyorsunuz. Artık her şeyi kontrol altına aldığınıza göre, bir sonraki mücadeleye hazırsınız. Yeni bir şey deneyimlemeye açsınız, bu yüzden soru yeni bir şey bulmak için dışarı çıkıp size gelmesini mi bekleyeceksiniz? Yıldızlar beklemeyi söylüyor. Onu gördüğünüzde anlayacaksınız, ki bu çok yakında olmalı.


Balık Burcu Simgesi
Balık Burcu
8 Şubat 2021 Pazartesi Balık Burcu Yorumları

Bugün etrafınızda dolaşan olumsuz bir düşünür olabilir ve sizi rahatsız edecekler. Her şeyin harika gittiğini düşündüğünüzde, önemsiz bir şey hakkında yepyeni bir şikayette bulunacaklar. Negatifliklerinin sizi nasıl etkilediğini duymaları gerekir, bu yüzden onlara bildirin. Onlara nazikçe bölün, ancak hiçbir ayrıntıyı atlamayın. Aslında onlara bir iyilik yapacaksın. Tutumları daha önce ortaklıklarda sorunlar yarattı ve bu döngüyü kırmaya yardımcı olabilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.