Günlük Burç Yorumları 6 Şubat 2021

6 Şubat Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 6 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
6 Şubat 2021 Cumartesi Koç Burcu Yorumları

Bir arkadaşınızın yanlış bir adım atmak üzere olduğunu görürseniz, müdahale etmeyin. Bırakın yapsınlar. Her şeyden önce, yaptıklarının bir hata olduğunu düşünürken yanılıyor olabilirsiniz. İkincisi, öğrenmeye çalışan diğer insanlara fikirlerinizi bildirmemelisiniz. Öğreneceklerse, birkaç hata yapmaları ve arada bir kaza geçirmeleri gerekir. Hepsi deneme yanılma. Bu yüzden kontrollerden uzaklaşın ve sadece kendi işinize bakın. İyi olacaklar.


Boğa Burcu Simgesi
Boğa Burcu
6 Şubat 2021 Cumartesi Boğa Burcu Yorumları

Cazibeniz ve zekanız şu anda en yüksek noktalarında, bu yüzden bu, istediğinizi elde etmek için ilerlemek için iyi bir gün yapar. Bir uzman gibi pazarlık yapabilecek ve önemli bir ürün için çok şey kazanabileceksiniz. Patronu size daha fazla sorumluluk vermeye ikna edebilirsiniz. Gerekirse trafik cezasından kurtulabilirsin! Biraz daha itin. Pozitif kaldığınız sürece sandığınızdan çok daha fazlasını yanınıza alabilirsiniz.


İkizler Burcu Simgesi
İkizler Burcu
6 Şubat 2021 Cumartesi İkizler Burcu Yorumları

Arkadaşlarınızdan biri veya aile üyelerinizden biri heyecan verici bir şey hakkında sizi bekliyordu ve bugün itiraf edip size izin verebilirler. Yakın geçmişte onlarla olan tüm gergin veya garip iletişim, bu yeni bilginin ışığında birden bire anlam kazanacaktır. Bu, omuzlarınızdan bir ağırlık kaldıracak ve endişelenmeyi bırakmanıza yardımcı olacaktır. Bir kutlama düzenli olabilir, bu yüzden henüz kimse bir şey planlamamış olabilir diye arka cebinizde bazı öneriler alın.


Yengeç Burcu Simgesi
Yengeç Burcu
6 Şubat 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Yorumları

Harika haberler almış olsanız bile, bu pahalı kutlamalara dalmak için iyi bir zaman değil. Yağmurlu günler fonunuzu güçlendirmek için lüksleri kısmanız gerekir. Çok yakında yağmur yağmaya başlayacak. Şu anda işleri biraz daha muhafazakar bir şekilde oynayın ve uzun vadede daha iyi olacaksınız. Eve yakın olmak size çok yardımcı olacaktır. Her gün paket servis sipariş etmek yerine daha fazla yemek pişirebilirsiniz.


Aslan Burcu Simgesi
Aslan Burcu
6 Şubat 2021 Cumartesi Aslan Burcu Yorumları

Dürtüsel tarafınız kontrolü ele almak istiyor ve buna izin vermelisiniz! Dürtülerinizi olabildiğince izleyin ve kendinizi çok fazla düzenlememeye çalışın. Bütün gün pijama giymek ister misin? Tadını çıkar. Bilerek dolaşıp kaybolmak mı istiyorsunuz? Benzin tankınızı doldurun ve gidin. Aniden patates kızartması için can atıyor mu? Arabaya doğru gidin. Programınızın izin verdiği ölçüde, bugün tamamen istediğinizi yapmalısınız. Bağımsızlığınızın tadını çıkarmayı hak ediyorsunuz.


Başak Burcu Simgesi
Başak Burcu
6 Şubat 2021 Cumartesi Başak Burcu Yorumları

Tüm işlerinizi yapacak vaktiniz olmadığını düşünüyorsanız, tekrar düşünün. Dağınık bir çekmeceyi toplamak, masanızın etrafını toplamak veya arabanızda biriken eşyaları boşaltmak için ihtiyacınız olan her zaman kendinize vermek için birkaç şeyi yeniden düzenlemek kolaydır. Şimdi yap ve daha sonra yapmak zorunda kalmayacaksın. Dünyanızı bakımlı tutmak fazla zaman almaz ve başarı duygusu düşündüğünüzden çok daha güçlü olacaktır.


Terazi Burcu Simgesi
Terazi Burcu
6 Şubat 2021 Cumartesi Terazi Burcu Yorumları

Sabahınızı günün geri kalanını organize ederek geçirin ve öğleden sonra biraz köşeyi kesmenin ve daha fazla boş zaman yaratmanın birkaç kolay yolunu göreceksiniz. Ve bir süredir takılamadığınız o arkadaşınızı ararsanız, sizinle bazı işlerini yapmak isteyip istemediklerini sorun. İşleri halletmenize yardımcı olmayı çok sevecekler ve sizi tekrar görme şansı elde etmeyi çok sevecekler. Yapılacaklar listenizden bir şeyler kontrol ederken sosyalleşmek, çoklu görev yapmanın en iyi yoludur!


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
6 Şubat 2021 Cumartesi Akrep Burcu Yorumları

İhtiyaçlarınız başkaları tarafından sorgulanmadan karşılanacaktır. Size hizmet etmek için her yere düşecekler. Bu ani endişenin arkasındaki sebep bir sır olmayacak. İstedikleri bir şey üzerinde gücünüz var. Belki de arkadaşlarından biriyle bir randevu istiyorlar ya da patronla onlar için iyi bir söz söylemeni istiyorlar. Her durumda, insanlar sizin iyiliğinizde olmak ister. Sürerken bu popülerliğin tadını çıkarın.


Yay Burcu Simgesi
Yay Burcu
6 Şubat 2021 Cumartesi Yay Burcu Yorumları

Çevrenizdeki tüm insanlar, sizin için oldukça sıkıcı olan ve sizi çılgına çevirebilecek bir şey için çok heyecanlanabilir. Neyse ki, tuhaf davranışlara toleransınız şu anda yüksek, bu nedenle gözlerinizi çok fazla devirmeden günü atlatabileceksiniz. Bu, bir süredir arka planda geçirdiğiniz olayı veya projeyi zihninizin ön saflarına getirmek için harika bir zamandır. Herkes sıkıcı şeylerle o kadar meşgulken, biraz ilerleme kaydedebileceksiniz.


Oğlak Burcu Simgesi
Oğlak Burcu
6 Şubat 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Yorumları

Açık seçimler sıkıcı seçimlerdir, bu yüzden saçınızı koparmanıza neden olan bir kararın ortasındaysanız, yürekten alın. Hayatınızda bu ikilemi yaşamamayı tercih eder misiniz? Cevap vermeden önce uzun uzun düşünün. Heyecanın bazen bir bedeli vardır ve şu anda ödediğiniz bedel bu tür bir strestir. Yine de olması iyi bir problem, o yüzden buna odaklan! Arkadaşlar ve ortaklar seçiminizi yapmanıza yardımcı olabilir, bu yüzden onlara ne düşündüklerini sormaktan çekinmeyin.


Kova Burcu Simgesi
Kova Burcu
6 Şubat 2021 Cumartesi Kova Burcu Yorumları

Bugün takım ortamında çalışmak sizin için kolay olmayacak. Şu anda son derece verimli çalışıyorsunuz ve sürekli durduğunuzu ve diğer insanların size yetişmesini bekliyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bu sabırsızlık havayı bozmaktan daha fazlasını yapacak. Çok hızlı ilerlemenize neden olabilir. İş anlaşmalarında dikkatli olun ve yanlış hızda çalışan kişi olmadığınızdan emin olun. Salyangoz hızında ilerleyenler doğru fikre sahip olabilir.


Balık Burcu Simgesi
Balık Burcu
6 Şubat 2021 Cumartesi Balık Burcu Yorumları

Bugün bir aile üyesiyle devam eden bir çatışmayı tartışırken duygularınızdan uzaklaşın. Duruma daha analitik bir yaklaşım sergileyin ve kendinizi herhangi bir kişisel yorumdan uzaklaştırın. Eski sorunları gündeme getirmenin zamanı da değil. Tartışmayı elinizdeki konunun merkezinde tutun. Daha fazla gürültü eklemek sadece ikinizi daha fazla sinirlendirecektir. Tüm duygularınızı kontrol altında tutabilirseniz, gerçek uzun vadeli çözüm mümkündür.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.