Günlük Burç Yorumları 5 Şubat 2021

5 Şubat Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 5 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
5 Şubat 2021 Cuma Koç Burcu Yorumları

Bugün, ilişkilerinizden birinde bazı sorunlara neden olabilecek bir güç dalgasının tadını çıkarabilirsiniz. Bu kişi sorumlu olanın kendisi olduğunu düşünüyordu ve bugün gerçeklerle yüzleşmek onlar için biraz acı verici olacak. Bu potansiyel olarak gergin durumu, itirazlarını tahmin ederek halledin. Biraz paranoya yaşıyorlar ve bununla oynamamak sizin için akıllıca olacaktır. Kendinizi söylediklerine karşı savunmak için acele etmeyin. Eninde sonunda gelecekler.


Boğa Burcu Simgesi
Boğa Burcu
5 Şubat 2021 Cuma Boğa Burcu Yorumları

Bugün ilişkilerinizi deneyin. Diğer kişiyle rol değiştirin ve biraz karıştırın. Genelde tartışmayı yürüten veya tüm planları düzenleyen sizseniz, gevşeyin ve bir gün boyunca tüm ağır işleri onların yapmasına izin verin. Ve genellikle arka koltukta oturan sizseniz, öne tırmanın. Bir süreliğine işleri yönlendirmenin nasıl bir his olduğunu görün. Diğer yarının nasıl yaşadığına dair yeni bir saygı kazanacak ve ilişkinizin temelini daha da sağlamlaştırmaya yardımcı olacaksınız.


İkizler Burcu Simgesi
İkizler Burcu
5 Şubat 2021 Cuma İkizler Burcu Yorumları

Her saati bugün olduğu gibi alın. Günün dilediği gibi gelişmesine izin verin ve olayları herhangi bir yöne itmemeye çalışın. Boş zamanınızı ayak işleri veya görevlerle doldurma dürtüsüne direnin. Sadece meşgul olmak için meşgul olmak şu anda var olmanın bir yolu değil. Gün için plan yapmamak biraz tuhaf gelebilir ama bu deneyim sana iyi gelecek. Bugün zaten rezerve edilmişse, yakın gelecekte boş bir gün bırakmak için not alın. Dünyanın olmasına izin vermenin zamanı geldi.


Yengeç Burcu Simgesi
Yengeç Burcu
5 Şubat 2021 Cuma Yengeç Burcu Yorumları

Ekibinizin geri kalanı için destekleyici bir akıl hocası olarak bir rol üstlenmeye başlıyorsunuz. Bu sizin için biraz rahatsız edici olabilir, ancak bu, şeylerin gelişmesi için doğru yoldur. Şimdi, başkalarıyla bağlantı kurma konusunda herkesten daha iyi durumdasınız. Her zaman anlaşamayan insanlar arasındaki ortak noktaları görebilirsiniz. Bu içgörüyü bugün kullanın ve insanların bazı çetrefilli sorunları çözmelerine yardımcı olabilirsiniz. İnsanlar onlar için orada olacağına güveniyor ve sen her zaman öylesin.


Aslan Burcu Simgesi
Aslan Burcu
5 Şubat 2021 Cuma Aslan Burcu Yorumları

Şu anda devam eden büyük olaylara dair harika bir fikriniz var ve birçok insan ne bildiğinizi bilmek ister. Kedi kuşunun koltuğunda oturmak size harika bir his veriyor ve nihayet hayattaki konumunuza gerçekten değer verebileceğiniz bir yere geliyorsunuz. Dezavantajlı durumda olan diğer insanlar üzerinde gücünüze hakim olma cazibesine direnin. Herhangi bir köprüyü yakmak istemezsin. Soğukkanlılığını koru ve bunu isteyebileceğinden daha muhafazakar bir şekilde oyna.


Başak Burcu Simgesi
Başak Burcu
5 Şubat 2021 Cuma Başak Burcu Yorumları

Cesaret verici olun ve başkalarının şu anda üzerinde olduğunuz iyi enerji dalgasını atmalarına yardımcı olun. İnsanlarınız için güzel zamanlar yaratmak sizin için kolaydır çünkü en çok değer verdiğiniz insanlara karşı son derece cömert ve sıcak hissediyorsunuz. En sevdikleri şeyleri biliyorsunuz, öyleyse neden seveceklerini bildiğiniz bir şey planlamıyorsunuz? Ayrıntılı bir şey olması gerekmez. Ne yaparsanız yapın, ticari marka düşünceliğinizi sevecekler.


Terazi Burcu Simgesi
Terazi Burcu
5 Şubat 2021 Cuma Terazi Burcu Yorumları

Şu anda iç benliğinizle iletişim halinde olmak son derece önemlidir. Kafanızdaki o dırdırcı sesi daha fazla dinlemeye başlamalısınız. Gerçekte kim olduğunuzu bilir ve sizi hayatta gerçekten ihtiyacınız olan şeye yönlendirir. Başkalarının size ne yapmanızı söylediklerini görmezden gelin. İyi niyetleri var ama gerçek anlaşmayı bilmiyorlar. İçgüdülerinize bağlı kalın. Oraya varmak zaman alabilir, ancak yakında öz farkındalığın ve özgüveninin sağlam bir temeli üzerinde duracaksınız.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
5 Şubat 2021 Cuma Akrep Burcu Yorumları

Bir arkadaşın merakı bugün sizi biraz çılgına çeviriyor olabilir. Onlara söylemek istemediğiniz şeyleri bilmek isteyebilirler. Onların bu meraklı eylemi oldukça yenidir ve bundan gerçekten hoşlanmadığınız için, onu en baştan durdurmanız gerekir. Onları sevdiğinizi ama kendi işlerine bakmaları gerektiğini söyleyin. Sınırlarınızı net bir şekilde işaretleyin ve onlarla paylaşacağınız ve paylaşmayacağınız belirli şeyler olduğunu onlara bildirin. Kişisel bir şey değil.


Yay Burcu Simgesi
Yay Burcu
5 Şubat 2021 Cuma Yay Burcu Yorumları

Otorite figürlerinden biri bugün başa çıkmak için biraz zor olabilir, ancak muhtemelen onlarla çok fazla etkileşim kurmayacaksınız. Bunu yaptığınızda, konuşmalarını dinlerken sadece gülümseyin ve sonra yaptığınız işe geri dönün. Şu anda hepsi havlayacak ve ısırmayacaklar çünkü üstlerindeki, onlara keder veren insanlar dikkatlerini dağıtacak. Sizin için yarattıkları herhangi bir stres sadece yanlış bir hayal kırıklığıdır.


Oğlak Burcu Simgesi
Oğlak Burcu
5 Şubat 2021 Cuma Oğlak Burcu Yorumları

Kendinizi bugün yeryüzüne inmiş ve topraklanmış insanlarla çevreleyin. Bilirsiniz, en yeni trendlerin ne olduğunu her zaman bilmeyebilecek insanlar. Bu insanlar doğru bir odağa sahipler ve bundan gerçekten faydalanabilirsiniz. Kendinizi çok daha fazla topraklamanıza yardımcı olacaklar! Gerçekten yumuşak bir insandan bir veya iki ipucu alın ve en stresli durumun ortasında nasıl sakin, sakin kalacağınızı ve nasıl toplanacağınızı öğrenmeye başlayacaksınız. Gürültüyü nasıl filtreleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.


Kova Burcu Simgesi
Kova Burcu
5 Şubat 2021 Cuma Kova Burcu Yorumları

Günlük olaylar ve tipik sohbetler bugün daha fazla önem kazanıyor. Yüzeyin hemen altındaki gizli anlamları görebilirsiniz, bu da şeylerin yüzeyinde olup bitenlere yepyeni bir eğim verecektir. Bu içgörü, özellikle rekabetin bir adım önüne geçmek için bir iş bağlamında kullanırsanız son derece yararlı olabilir. Başkalarının bilmediği şeyleri bilmek, tüm varlıkların en değerlilerinden biridir.


Balık Burcu Simgesi
Balık Burcu
5 Şubat 2021 Cuma Balık Burcu Yorumları

Yeni ilişkilerinizden birinin bir Hollywood geriliminden daha fazla kıvrımı ve dönüşü var. İlk başta, onlarla olan şeyler harikaydı, sonra aniden strese girmeye başladılar. Nasıl düşündüklerini anlamazsanız, ikiniz nasıl yakınlaşacaksınız? Bu çılgın ilişki filmini duraklatın ve biraz zaman ayırın. Onlar olmadan hayatın nasıl bir şey olduğunu öğrenin ve birkaç hafta içinde tekrar iletişime geçin. Anlaşmazlık konusunda hemfikir olabilirsiniz ki bu sağlam bir çözümdür.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.