Günlük Burç Yorumları 27 Şubat 2021

27 Şubat Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 27 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
27 Şubat 2021 Cumartesi Koç Burcu Yorumları

Bu öğleden sonra işleri bir üst düzeye çıkarmaya hazırsın Boğa. Ruh hali üretkenlik arayışındaki Başak burcundan geçerek vücudunuzun ihtiyaçlarına ve mevcut yapılacaklar listenize uyum sağlamanıza yardımcı olur. O çılgın dolunay enerjisini egzersizle veya vücudunuzu meşgul eden başka bir zorlu aktiviteyle atmaya çalışın. Akşam gelin, ay rüya gibi Neptün ile dans ederken fantezi ve kaçış hüküm sürüyor.


Boğa Burcu
27 Şubat 2021 Cumartesi Boğa Burcu Yorumları

Bir Boğa olarak, hayattaki daha güzel şeylere karşı doğal bir takdirin var. Ay şehvetli Başak’tan geçerken, bu içgüdü Cumartesi gününün semalarında seçimlerinize rehberlik etsin. Romantizm, boş zaman ve size neşe veren aktiviteler yapılacaklar listenizin en üstündedir – bu nedenle, kendinizi iyi bir zaman geçirmeye bırakın. Akşam karanlığında, Luna mutlu Neptün’le uçar, arkadaşlarınıza karşı duyarlılığınızı ve empatinizi artırır.


İkizler Burcu
27 Şubat 2021 Cumartesi İkizler Burcu Yorumları

Dünkü duygusal yüklü dolunay Gemini’den sonra dinlenmek gerekiyor. Ay, yansıtıcı Başak’tan geçerken, bugün kendinizi kancadan kurtarın. Aile üyeleriyle yeniden bağlantı kurmak, evinizi güzelleştirmek veya geçmişinizin unsurlarını keşfetmek için ideal bir gün. Gece çöktüğünde, ay gerçekliği büken Neptün’le dönerken, kariyer rotanızdaki kafa karıştırıcı duygulara kapılmak kolaydır.


Yengeç Burcu
27 Şubat 2021 Cumartesi Yengeç Burç Yorumları

Bugün zihinsel düzeyde işlenecek çok şey var, Yengeç. Dolu dolu düşünceler ve hisler var ve bugünün gökyüzü bu taşma için bir çıkış yolu bulmana yardımcı olmaya çalışıyor. Ay keskin dilli Başak’tan geçerek sizi hikayenizi anlatmaya çağırıyor. Düşüncelerinizi kağıda dökmek için ideal bir gün. Luna’nın Neptün’le akşam buluşması, kreasyonlarınızı sihir haline getirmek için biraz ilham katıyor.


Aslan Burcu
27 Şubat 2021 Cumartesi Aslan Burç yorumları

Yapılacak iş var Aslanlar. Son zamanlarda durum hep böyle görünüyor! Neyse ki, ay zihinsel olarak keskin Başak’tan geçerken, kozmos bugün işle ilgilenme isteğinizi destekliyor. Luna, sınırları bulanıklaştıran Neptün’le girdap yaparken akşam geldiğinde işler biraz daha karmaşık hale gelir. Bu birliktelik, devam eden yakınlık hikayelerinin daha duygusal yönlerini harekete geçirebilir.


Başak Burcu
27 Şubat 2021 Cumartesi Başak Burç yorumları

Cumartesi gökyüzünün altında kendine karşı nazik ol Başak! Dün gece burcunuzda duygusal olarak uyandıran dolunaydan sonra hassas bir kafa boşluğundasınız. Dün gece ortaya çıkan bazı duyguların daha fazla sindirilmesi gerektiğinden, vücudunuz ve bireysel ihtiyaçlarınız bugün önceliklerinizin en üstünde yer almalıdır. Gece vakti, ay Neptün’le dans ediyor ve ortaklık meselelerine pastoral bir bakış açısı getiriyor.


Terazi Burcu
27 Şubat 2021 Cumartesi Terazi Burç yorumları

İşlem için kendine fazladan yer aç, Terazi. Dün geceki duygusal olarak çiğ dolunay, başınızı bir anılar ve duygular dünyasında dönüyor olabilir, bu yüzden kendinize karşı sabırlı olun. Neyse ki, bugünün gökyüzü çoğunlukla düşük tonludur ve kendinizi düşünmek, yenilemek ve yeniden şarj etmek için size geniş bir zaman sağlar. Akşam olduğunda, iş / yaşam dengeniz etrafında kafa karıştırıcı ayrıntılar veya sınır endişeleri ortaya çıkabilir.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
27 Şubat 2021 Cumartesi Akrep Burç yorumları

Bir Akrep olarak, sorunlarınızla içgüdüsel olarak kendi başınıza başa çıkma eğilimindesiniz. Cumartesi günü gökyüzü, her şeyi kendi başınıza üstlenmeniz gerekmediğini nazikçe hatırlatarak geliyor. Ay, tüm gün zihinsel olarak aktif Başak’ta dolaşır ve sizi arkadaşlarınızla ve toplumla anlamlı bir şekilde yeniden bağlantı kurmaya teşvik eder. Akşam olunca, Luna’nın Neptün ile kafa karıştırıcı dansı romantik konulara kafa karışıklığı veya gül rengi gözlükler katar.


Yay Burcu
27 Şubat 2021 Cumartesi Yay Burcu yorumları

Kariyerin Cumartesi gününün semalarında, Yay burcunda biraz ilgi istiyor. Ay, tüm gün Başak burcunun içinden geçerek dikkatinizi son günlerde çatlaklardan kayıp olan herhangi bir işe yönlendirir. Görevde kalmak kolay olmalı ve niyetleriniz konusunda net olunmalıdır. Daha sonra ay, uzaylı Neptün ile dans eder ve herhangi bir sisli duyguyu düşüncenizin yüzeyine taşır.


Oğlak Burcu
27 Şubat 2021 Cumartesi Oğlak Burcu yorumları

Bugün rahat bölgenizden çıkın Oğlak. Ay Başak’ı arındırarak dolaşırken, Cumartesi gökyüzünün altında çevrenizi sallamak ve bakış açınızı tazelemek için can atıyorsunuz. İster büyük ister küçük olsun, bugün kendinize katılabileceğiniz yeni bir macera bulun. Daha sonra ay, uykulu Neptün’le dönerek iletişim tarzınıza şiirsel bir doğa getiriyor, aynı zamanda karışık mesajların şansını da artırıyor.


Kova Burcu
27 Şubat 2021 Cumartesi Kova Burcu yorumları

Bugün kendine karşı nazik ol Kova. Dün geceki hassas dolunaydan sonra muhtemelen hâlâ hisleriniz sarsılıyor. Kırpılmış olabilecek rahatsız edici ilişki materyallerini işlemek için kendinize yer açın. Ay, gün boyu Başak burcunun içinden geçerek güvenilir bir sırdaş ya da eşle terapötik salıverme fırsatları sunar. Akşama doğru, Luna ve mutlu Neptün, potansiyelinizin etrafında kendi yarattığı serapları karıştırarak çarpışır.


Balık Burcu
27 Şubat 2021 Cumartesi Balık Burcu yorumları

İlişkiler, Cumartesi gökyüzü Balık burcunun altındaki odak noktanızdır. Dün geceki dolunay, muhtemelen ortaklık alanında bazı önemli ifşaatları, konuşmaları veya gelişmeleri karıştırdı. Ay, bütün gün Başak burcunun karşıt burcundan geçerken, bugün bu dünyayı daha da keşfetmeye devam etmenize izin verin. Akşama doğru, ay ve gerçeği büken Neptün buluşuyor ve bireyselliğinizle ilgili sınır soruları soruyor.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.