Günlük Burç Yorumları 26 Şubat 2021

26 Şubat Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 26 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
26 Şubat 2021 Cuma Koç Burcu Yorumları

Yılın bu zamanı tamamen teslim olmanın güzel sanatını öğrenmekle ilgili, Koç. Tam olarak rahat bir zaman değil, ancak önümüzdeki haftalarda yeniden doğmaya hazırlanırken, geçen yıldan toplanan uzun süredir gömülü olan düşünce ve duyguları serbest bırakmaya çalışıyorsunuz. Bugün, sağlığınız, işiniz ve iş / yaşam dengenizin zor ve hızlı dünyevi gerçeklerini açığa çıkaran, gerçekliğe dayalı Başak’ta dolunay bulunuyor.


Boğa Burcu
26 Şubat 2021 Cuma Boğa Burcu Yorumları

Sosyal olarak alıştığından çok daha aktifsin Boğa! Ağınızda kimin tutmaya değer olduğunu yeniden incelerken, topluluk şu anda sizin için özellikle önemli bir keşif oldu. Cuma günü gökyüzü, dolunayın doğuşunu yaratıcı bir şekilde bereketli Başak burcunda görüyor, bu da sizi kişisel tutku projeleri ve romantik ilgi alanlarıyla ilgili güncel duygularınızı göstermek için sizi bu arkadaş odaklı üst boşluktan kısaca uzaklaştırıyor.


İkizler Burcu
26 Şubat 2021 Cuma İkizler Burcu Yorumları

Kariyeriniz ve itibarınız yılın bu zamanında çok önemlidir, İkizler. Ortaya çıkan bu yeni anlatıyı keşfetmeye daha yeni başladınız, ancak daha fazla ilerleme kaydetmeden önce kozmosun paylaşması gereken önemli bir mesajı var. Bugünün içe dönük Başak burcundaki dolunay, aydınlatıcı ışığını köklerinize yansıtır ve sizi ilerlemeden önce güçlü ve destekleyici bir duygusal temele sahip olduğunuzdan emin olmaya teşvik eder.


Yengeç Burcu
26 Şubat 2021 Cuma Yengeç Burç Yorumları

Dünya daha da büyüyor, Yengeç. Yılın bu zamanı, bakış açınızı genişletmenizi ve kabuğunuzun güvenliğinden çıkmanızı gerektirir. Bu kendini genişletme sürecinde diz boyu hissediyorsunuz ve dünyaya makro bir perspektiften bakıyorsunuz ve yine de kozmos sizi bir an için bu üst boşluktan çıkarmak istiyor. Dolunay bugün hesaplanmış Başak’ta ortaya çıkıyor ve zihinsel sağlığınızın durumunu ve iletişim tarzınızdaki tüm kusurları aydınlatıyor.


Aslan Burcu
26 Şubat 2021 Cuma Aslan Burç yorumları

Bir Aslan olarak, romantik bir ilişki kurmanın gerektirdiği sihri ve romantizmi doğal olarak kavrarsınız. Bu konuda daha yanıltıcı olabilecek şey, samimiyet ve bağlılığın iç ve dış yönlerini öğrenmektir. Son haftalarda bu sürece cesurca yürüdünüz, ancak bugünün düşünceli Başak burcunda dolunay, anlık olarak odak noktanızı öz değer ve onaylama duygularınıza yeniden yönlendirerek düşünceye daha fazla yiyecek sağlar.


Başak Burcu
26 Şubat 2021 Cuma Başak Burç yorumları

Başak insanları sevdiklerine bakmak için geriye doğru eğilme eğilimindedir. Hayatınızdaki samimi ilişkilerin inceliklerini keşfetmeye çalışırken, bu anlatı giderek daha alakalı hale geldi. Bugünün gökyüzü burcunuzdaki dolunayı göstererek kozmik spot ışığını üzerinize yansıtıyor. Sağlık konuları, bireysellik ve bağımsızlıkla ilgili önemli ifşaatların ortaya çıkmasını bekleyebilirsiniz.


Terazi Burcu
26 Şubat 2021 Cuma Terazi Burç yorumları

Yılın en açıklayıcı aylarından biri kapınızın eşiğinde, Terazi. Yılın bu zamanı, gerçeklikle temasa geçmek, iş / yaşam dengenizi düzeltmek ve işinizle olan ilişkinizi keşfetmekle ilgilidir. İçebakış Başak burcundaki dolunay bu akşam ortaya çıkıyor ve ışığını ruhunuzun tozlu, karanlık köşelerine parlıyor. Bazı rahatsız edici, uzun süre gömülü duygularla başa çıkmayı bekleyin. Kendinize nazik davranın!


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
26 Şubat 2021 Cuma Akrep Burç yorumları

Yılın bu zamanında senin için çok önemli bir süreç devam ediyor, Akrep. Tutkularınızla yeniden bağlantı kuruyorsunuz – size neşe veren şeyler ve sergilemek istediğiniz yetenekler. Başak burcundaki dolunay yaklaşırken, Cuma günkü gökyüzü anlık olarak dikkatinizi bu kalp merkezli vizyonlardan uzaklaştırır. Bu ay, hedeflerinizin mevcut durumunu ve arkadaşlarınız ve topluluğunuzla olan ilişkinizi aydınlatır.


Yay Burcu
26 Şubat 2021 Cuma Yay Burcu yorumları

Bir Yay burcu olarak, ev genellikle sizin için tartışmalı bir durum olmuştur. Bir yere yerleşmek ve kucaklamak zor olabilir, ancak geçen yıl elinizi zorladı. Ev hakkındaki bu anlatı daha yeni başladı, ancak bugünün kozmosu size farklı bir bakış açısı göstermek istiyor. Yetenekli Başak burcundaki dolunay bu gece ortaya çıkıyor ve size kamusal kariyer hedefleriniz ile özel içsel kökleriniz arasındaki mevcut ayrımı gösteriyor.


Oğlak Burcu
26 Şubat 2021 Cuma Oğlak Burcu yorumları

Son zamanlarda çok “kafanın içindesin” Oğlak burcu. Yılın bu zamanı, düşünce ve iletişiminizle iç içe geçmiş mikro ayrıntılarla temasa geçmenize yardımcı olduğundan, tam da olmanız gereken yer burasıdır. Hedef odaklı Başak’ta bugünün dolunayı, sizi anlık olarak bu boşluktan çekerek hayatınız ve inanç sisteminizle ilgili daha büyük, daha makro soruları ortaya çıkarır.


Kova Burcu
26 Şubat 2021 Cuma Kova Burcu yorumları

Yılın bu zamanı içe odaklı, Kova. Kendi becerilerinizi keşfetmeye ve bunları paylaşmanın yollarını bulmaya teşvik ediliyorsunuz. İçebakış Başak burcunda bugünün dolunayı, aydınlatıcı ışığını mevcut ilişki öykünüze yansıtırken, sizi bu ilgiyle ilgilenen üst boşluktan kısaca çıkarır. Cinsiyet, bağlılık ve herhangi bir paylaşılan finansla ilgili yeni içgörüler ortaya çıkmasını bekleyin.


Balık Burcu
26 Şubat 2021 Cuma Balık Burcu yorumları

Senin parlama zamanın, Balık. Kendi bireysel ihtiyaçlarınızı yeni bir ışık altında keşfetmeye daha yeni başladınız. Yine de, bu sürece daha fazla girmeden önce, evren size mevcut ilişkilerinizin gerçekliğini göstermek ister. Dolunay, bu akşam realite temelli Başak burcunun zıt burcunda çiçek açar. Bu, romantik bir şekilde gerçekleşen tutarsızlıkları, beklentileri veya tahminleri daha iyi anlamanıza yardımcı oluyor.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.