Günlük Burç Yorumları 25 Şubat 2021

25 Şubat Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 25 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
25 Şubat 2021 Perşembe Koç Burcu Yorumları

Sosyal bir münzevi yollarına iyice alışıyorsun Koç. Elbette bu anti sosyal, uykulu dönem sonsuza kadar sürmeyecek. Sıfırlamaya ihtiyacınız var, bu yüzden geri çekilmeye ve içe doğru hareket etmeye devam edin. Diğer yönelimli Venüs rüya gibi Balıklara girerken, bugünün gökyüzü bu hikayeye başka bir unsur daha ekliyor. Venüs’ün buradaki varlığı, şu andan 21 Mart’a kadar, ilişki kalıplarınızın daha zor yanlarıyla yüzleşmenize yardımcı olur.


Boğa Burcu
25 Şubat 2021 Perşembe Boğa Burcu Yorumları

Yönetici gezegeniniz bugün hareket halinde, Boğa. Barış arayan Venüs, Kova burcunun aşırı entelektüel aleminden ayrılıyor ve duygusal açıdan zengin Balık’a doğru kayıyor ve burada 21 Mart’a kadar kalacak. Venüs, Balık’ta son derece iyi çalışıyor ve buradaki varlığı, çeşitli müttefikler ve sosyal ağlar aracılığıyla yararlanmanıza yardımcı olabilir. . Kişisel hedeflerinize daha kolay ulaşmayı da bekleyebilirsiniz.


İkizler Burcu
25 Şubat 2021 Perşembe İkizler Burcu Yorumları

İkizler yılın bu zamanında seni kimse durduramaz. Kariyer açısından en iyi görünürlük düzeyindesiniz ve ilerleme için planlarınızı yapıyorsunuz. Manyetik Venüs, 21 Mart’a kadar kalacağı vizyoner Balık’a doğru ilerlerken Perşembe günkü gökyüzü ekstra bir nimettir. Venüs’ün Balık’ta kalması kariyer cephesine olumlu fırsatlar çekmeye yardımcı olur, bu yüzden ne sormaktan korkmayın. İstediğiniz!


Yengeç Burcu
25 Şubat 2021 Perşembe Yengeç Burç Yorumları

Yengeç, Perşembe gününün gökyüzünün gelişiyle birlikte işler biraz daha parlak görünüyor. Manyetik Venüs, mantık gerektiren Kova burcundaki kalışından ayrılıyor ve 21 Mart’a kadar kalacağı vizyoner Balık’a dalıyor. Venüs’ün Balık’ta geçirdiği zaman, size olumlu eğitim veya seyahat fırsatlarından yararlanma şansı sunarken, aynı zamanda bu koşulları çekmeye yardımcı oluyor. kendini genişletmek için yeni arenaları keşfetmene yardımcı olur.


Aslan Burcu
25 Şubat 2021 Perşembe Aslan Burç yorumları

Son zamanlarda kendi derinliklerindeki sularda geziniyorsun Leo. Tatlı Venüs derin duygu Balık partisine katılmak için ilerlerken, Perşembe günkü gökyüzü yardımla gelir ve size bir can yeleği fırlatır. Venüs’ün burada kalması yoğun bir olaydır, ancak nihayetinde herhangi bir ilişki yarasını iyileştirmenize yardımcı olurken aynı zamanda duygusal olarak keşfetmeniz için güçlü ve samimi koşulları çekerek 21 Mart’a kadar çalışır.


Başak Burcu
25 Şubat 2021 Perşembe Başak Burç yorumları

Yılın bu zamanı, vahşi ve harika ilişki sanatı Başak’ı keşfetmekle ilgilidir. Sevgili Venüs rüya gibi Balıklara doğru ilerlerken, Perşembe gününün kozmik manzarası bu süreci tatlandırmanıza yardımcı olacak hoş bir sürpriz sunuyor. Venüs’ün burada kalması, tüm önemli bire bir etkileşimlerinize olumlu koşullar çekiyor, ancak özellikle şu andan itibaren 21 Mart’a kadar romantik cephede sıcaklık çekiyor.


Terazi Burcu
25 Şubat 2021 Perşembe Terazi Burç yorumları

Hayatını mükemmel bir denge durumuna getirmek imkansız, Terazi. Yine de, işleri olabildiğince dengelemeye hayranlık uyandıran bir şekilde çalışıyorsunuz. Yönetici gezegeniniz, tatlı Venüs, Balık burcuna doğru ilerlerken, bugünün gökyüzü bu süreçte size yardımcı olacak hoş bir hediye sunuyor. Venüs burada iş cephesinde olumlu koşulları çekmeye ve şimdi 21 Mart’a kadar daha iyi bir zihin / vücut bağlantısı geliştirmeye yardımcı oluyor.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
25 Şubat 2021 Perşembe Akrep Burç yorumları

Evren sana umutsuzca ihtiyacın olan kozmik hediyeyi gönderiyor, Akrep. Sevgili Venüs, Kova burcunun ilk krallığından ayrılıyor ve bugün, 21 Mart’a kadar kalacağı eterik Balık’a dalıyor. Venüs’ün işi çekmek ve fayda sağlamaktır ve bu yeni keşfedilen pozisyonda, iyi şeyler için fırsatlar yaratır. hayat – seks hayatınız, romantik hayatınız ve yaratıcı hayatınız bu desteğin tadını çıkarıyor.


Yay Burcu
25 Şubat 2021 Perşembe Yay Burcu yorumları

Şimdi, temellerini keşfettiğiniz yılın zamanı, Yay. Şu anda ev hayatınızla nasıl bir ilişkiniz var? Barış arayan Venüs Balık burcuna doğru ilerlerken, Perşembe günkü gökyüzü köklerinizle olan bağınızı tatlandırmak için biraz yardım gönderiyor. Venüs’ün burada kalması, özel hayatınızla yeni bir ilişki kurmanıza yardımcı olurken, aynı zamanda şu andan itibaren 21 Mart’a kadar her türlü sert aile bağını yumuşatmanıza yardımcı olur.


Oğlak Burcu
25 Şubat 2021 Perşembe Oğlak Burcu yorumları

Yılın bu zamanı tamamen iç sesinizle, Oğlak burcuyla bağlantı kurmakla ilgilidir. Venüs empatik Balık’a doğru ilerlerken, Perşembe gününün kozmik manzarası iletişim tarzınıza kıskanılacak bir hediye getiriyor. Venüs’ün burada kalması, kendini ifade etmende sana gümüş bir dil vermeye çalışıyor. Yazılı veya sözlü kelime gerektiren veya hikayenizi anlatmanızı gerektiren projeler, 21 Mart’a kadar kendilerini şiirsel olarak faydalanmış buluyor.


Kova Burcu
25 Şubat 2021 Perşembe Kova Burcu yorumları

Evren bugün sana yardım eli uzatıyor, Kova. Manyetik Venüs burcunuzdan ayrılıyor ve bugün önemli bir güce sahip olduğu vizyoner Balık’a doğru ilerliyor. Venüs’ün buradaki zamanı şu andan itibaren 21 Mart’a kadar uzanıyor ve burada kalışı, nihayetinde mali destekleri ve diğer kaynak avantajlarını kapınıza çekmeye çalışıyor. Yetenekleriniz ve becerileriniz de artık özel bir çekicilikle geliştirildi!


Balık Burcu
25 Şubat 2021 Perşembe Balık Burcu yorumları

Kimlik bulmacanızın parçaları yerine oturmaya başlıyor Balık. Manyetik Venüs bugün burcunuza doğru ilerliyor ve parlak armağanlarını kişiliğinize, kendi ifadenize ve görünüşünüze 21 Mart’a kadar getiriyor. Bu, gardırobunuzu ve kişisel tarzınızı yeniden keşfetmek için yılın en iyi zamanı, çünkü bu Venüs’ün özel gücü . Kendinizi flört sahnesine geri döndürmek için de yılın ideal zamanı!

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.