Günlük Burç Yorumları 24 Şubat 2021

24 Şubat Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 24 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
24 Şubat 2021 Çarşamba Koç Burcu Yorumları

Bugün muhtemelen kozmik eylem çağrısına kulak vereceksin, Koç. Yönetici gezegeniniz, Mars’ı asker olarak, günü, görünür derecede güçlü ancak dönüştürücü Plüton ile iyi desteklenen bir bağlantıda geçiriyor. Bu eşleştirme, özellikle iş cephesinde önemli değişiklikler yapmayı normalden daha kolay hale getirir. Başka yerlerde, ay Aslan’a kayar ve bazı tartışmalarla yüzleşir, bu da yaratıcı çabalar ve hedefe ulaşma konusunda karamsarlığa neden olur.


Boğa Burcu
24 Şubat 2021 Çarşamba Boğa Burcu Yorumları

Bir Boğa olarak, angajman için daha uygun koşullarda pasifliğe eğilimlisin. Go-getter Mars, özgünlük arayan Plüton ile destekleyici bir uyuma kilitlendiğinden, çarşamba kendinizi aksiyona hazır hissediyorsunuz. Bu eşleştirme, alışılmadık derecede net bir kendini ifade etme, doğrudan eylem yapma fırsatı sunar ve zihinsel cephede güçlü ama ince değişikliklerin gerçekleşmesine izin verir.


İkizler Burcu
24 Şubat 2021 Çarşamba İkizler Burcu Yorumları

Çarşamba gökyüzünün altında oynayan güçlü kuvvetler. Kendine güvenen Mars, günü duygusal açıdan güçlü Pluto ile güçlü bir uyum içinde geçirerek psikolojik dolaplarınızı temizlemenize yardımcı olur. Bu enerji en iyi derin iç gözlem ve dürüst ilişki görüşmeleri için kullanılır. Ay’ın etkileyici Aslan’daki varlığı, söylemeniz gerekenleri söylemenize yardımcı olur, ancak onun bir dizi zor yanı, her şeyi işlemek için fazladan zamana ihtiyacınız olabileceğini düşündürür.


Yengeç Burcu
24 Şubat 2021 Çarşamba Yengeç Burç Yorumları

Bugünün gökyüzü yokuş yukarı, Yengeç. Yönetim gezegeniniz, şekil değiştiren ay, bu sabah Leo’nun arazisinde geziniyor. Normalde Aslan ayı, sizi üretken eyleme hazırlayan ve kaynaklarınızı kullanmanıza yardımcı olan eğlenceli bir aydır. Luna, duvarlarla çevrili Satürn’e karşı çıkarken ve değişim isteyen Uranüs’e meydan okurken Çarşamba gününün gökyüzü karışıma bir anahtar atar. Bu, sosyal hayatınızı zorlaştırır.


Aslan Burcu
24 Şubat 2021 Çarşamba Aslan Burç yorumları

Çarşambanın gökyüzü bir dizi rahatsız edici ruh halini yansıtır, Aslanlar. Ay burcunuza girerek duygusal tepkilerinizi yoğunlaştırır ve kendini ifade etme iştahınızı artırır. Luna günü, kapalı Satürn ve düzensiz Uranüs ile zor bir durumda geçirir, bu da ilişki ve kariyer cephesinde kişilerarası zorluklara neden olur. Neyse ki, enerjik Mars’ın odaklanmış Plüton ile bağlantısı, işe veya egzersize odaklanmanıza yardımcı olabilir.


Başak Burcu
24 Şubat 2021 Çarşamba Başak Burç yorumları

Bugünün kozmik coğrafyası gerilimlerle dolu Başak. Ay tembel Aslan’a doğru ilerlerken, muhtemelen hiçbiriyle başa çıkacak havada değilsiniz. Kendinizi yalnızlık moduna bırakın ve onarıcı eyleme öncelik verin. Kendine güvenen Mars, günü dönüştürücü Pluto ile enerjik bir bağlantıda geçirerek yaratıcı yolunuzdaki tüm engelleri bir kenara itmenize yardımcı olur. Yine de, Luna’nın zorlu veçheler günü, mevcut iş / yaşam dengenizi hayal kırıklığına uğratır.


Terazi Burcu
24 Şubat 2021 Çarşamba Terazi Burç yorumları

Bir Terazi olarak, çevrenizdeki uyum olmazsa olmazdır. Yine de bazen bu barış arzusu, daha çirkin gerçeklerin ortaya çıkmasını engelleyebilir. Ay kendini ifade eden Aslan’a doğru ilerlerken, Çarşamba gününün gökyüzü gömülü gerilimi serbest bırakmaya çalışıyor. Luna günü sorumlu Satürn’le düşüncelerini paylaşarak ve Uranüs’te atılım yaparak geçirerek, yaratıcı çabalar ve romantik konularla ilgili önemli açıklamalar ve konuşmalara yol açar.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
24 Şubat 2021 Çarşamba Akrep Burç yorumları

Çarşamba gününün gökyüzünün altında güçlü duygular oyuna giriyor, Akrep. Yönetici gezegeniniz, kendinden emin Mars, duygusal açıdan dürüst Plüton ile güçlü bir uyum içinde kilitlenir. Bu birlik, sizi özellikle ilişki cephesinde önemli sohbetlerle yüzleşmeye teşvik ediyor. Başka yerlerde, gösterişli Leo Moon, dikkatinizi kariyer konularına yöneltir, ancak bir dizi zorlu yönü, ev ve aile cephesinde kabul edilmeyen sorunları karıştırabilir.


Yay Burcu
24 Şubat 2021 Çarşamba Yay Burcu yorumları

Yay, bugün işleri yüksek vitese çıkarmak çok kolay. Go-getter Mars, bugün odaklanmış Pluto ile güçlü bir bağlantıya sahiptir ve iş cephesinde üretken çabalarınıza enerji katmanıza yardımcı olur. Kaynaklarınızı derinlemesine inceleme yeteneğinizden yararlanın. Başka yerlerde, gururlu Aslan ayı, sınırlayıcı Satürn ve asi Uranüs ile kafa tuttuğu için bir dizi zor durumla karşı karşıyadır – çalışma cephesinde zor iletişimler ve sürprizler beklemektedir.


Oğlak Burcu
24 Şubat 2021 Çarşamba Oğlak Burcu yorumları

Çarşambanın gökyüzü size karışık mesajlar veriyor Oğlak. Bir yandan, tahrikli Mars günü güçlü Plüton ile enerjik bir uyum içinde geçiriyor ve size yaratıcı bir zanaatın derinliklerine dalma veya kendi ifadenizi çarpıcı bir şekilde harekete geçirme şansı sunuyor. Başka yerlerde, tembel Aslan ayı, yapı arayan Satürn ve değişim talep eden Uranüs ile bir mücadeleye girerek ilişkilerin açığa çıkmasını ve kaynak sorunlarını ön plana çıkarır.


Kova Burcu
24 Şubat 2021 Çarşamba Kova Burcu yorumları

Günümüzün kozmik manzarası Kova burcunda stresle karşılaşmak kolaydır. Go-getter Mars bugün gerçeği açığa vuran Pluto ile bağlantı kurduğundan, ailenizin geçmişi veya mevcut yaşam durumlarıyla ilgili psikolojik gelişmeler olasıdır. Düşünmek ve dürüst bir öz değerlendirme yapmak için ideal bir gün. Başka bir yerde, ay Aslan burcunda gezinir ve bir veya iki ayı pençe tuzağına adım atarak ortaklık sorunlarını odağınızın ön plana çıkarır.


Balık Burcu
24 Şubat 2021 Çarşamba Balık Burcu yorumları

Çarşambanın semalarında, Balık burcunda üretken eylem yapmaya hazırsınız. Yine de önümüzdeki gün, kozmik türbülansla yan adımlarla dolu. Ay, bu sabah gururlu Leo’ya kayıyor, yapılacaklar listenizdeki işlere odaklanmanıza yardımcı oluyor, ancak gün boyunca onun bir dizi zor yanı, yeryüzünde mevcut kalmanızı ve iletişim hatlarını doğrudan tutmanızı zorlaştırıyor. Beklenmedik gerçekler muhtemelen sosyal ağınızda da ortaya çıkacaktır.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.