Günlük Burç Yorumları 23 Şubat 2021

23 Şubat Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 23 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
23 Şubat 2021 Salı Koç Burcu Yorumları

Salı gününün gökyüzü yumuşak, hayal gücü yüksek ve nostaljiktir Koç. Ay, tüm gün rahatlık arayan Yengeç’te gezinir, sadece öğleden sonra gerçeği büken Neptün ile gözleri kilitler. Bu özellik, gerçekçi değerlendirme gerektiren herhangi bir şey için olduğundan daha yaratıcı faaliyet ve dinlenmeye yetişmek için daha uygundur. Luna’nın yoğun Plütonlu akşam partisi, kariyer konularıyla ilgili güçlü duygular uyandırabilir.


Boğa Burcu
23 Şubat 2021 Salı Boğa Burcu Yorumları

Bugün sosyal durumlarda sınırlarınıza dikkat edin Boğa. Ağınızdaki kişilerin ihtiyaçlarına empati kurmak takdire şayan, ancak onların sorunları için paspas haline gelmenize izin vermeyin. Ana Yengeç ayının bulanık çizgilerle olan bağlantısı Neptün, iletişim tarzınızda karışık mesajların kolaylaşmasını sağlayabilir, ancak aynı zamanda düzeltme ihtiyacı olan herhangi bir sarsıntılı ilişkiyi yumuşatmaya da yardımcı olabilir.


İkizler Burcu
23 Şubat 2021 Salı İkizler Burcu Yorumları

Bugün, İkizler burcundan zengin bir yaratıcı ilham alma yeteneğine sahipsiniz! Elde ettiğiniz bu vizyoner enerji, en iyi, bugün anlamlı bulduğunuz işe yöneliktir. Luna günü rüya gibi Neptün ile tatlı bir bağ içinde geçirerek bu yaratıcı enerjiyi üretken bir arayışa aktarmanıza yardımcı olur. Daha sonra ay, duygusal açıdan güçlü Pluto’ya karşı çıkar ve seks, yakınlık ve bağlılık etrafında güçlü duygulara yol açar.


Yengeç Burcu
23 Şubat 2021 Salı Yengeç Burç Yorumları

Yengeçler, hayatlarında her zaman sevdikleri insanları severler. Salı gününün gökyüzü, bu sevginin size geri dönmesine izin verme zamanının geldiğini gösteriyor! Ay, tüm gün burcunuzda süzülüyor, kollarınızı mutlulukla dolu Neptün’le birleştiriyor. Bu, karizmanıza ve kendini ifade etmenize büyüleyici olabilecek bir hayal gücü getirir. Akşam olunca Luna, Pluto’ya karşı çıkar ve ilişki meselelerinde duygusal yoğunluğu körükler.


Aslan Burcu
23 Şubat 2021 Salı Aslan Burç yorumları

Bugün iyileşmeyi kucaklamasına izin ver Leo. Dinlenmek ve iyileşmek için normalde kendinize izin verdiğinizden daha fazla bir süre sorun değil, aslında evren bunu yapmaya çalışıyor! Ay, tüm gün derin duygu Yengeçlerinden süzülerek gerçek olmayan Neptün ile uykulu ama tatlı bir bağlantı kurarak samimi ilişkilere biraz idealizm katar. Akşam gelin, işle ilgili güçlü duygular oyunda; ay, güçlü Pluto’ya karşı çıkıyor.


Başak Burcu
23 Şubat 2021 Salı Başak Burç yorumları

Bugün sosyal ağınıza etki ve karizma eklediniz Başak. Ay, tatlı Yengeç’ten kayarak günü gerçeği büken Neptün ile yumuşatıcı bir yönden geçirir. Günümüzde insanlarla kişisel düzeyde bağ kurmak her zamankinden daha kolay, bu nedenle enerjinizi her türlü sarsıntılı bağlantıları düzeltmeye odaklayın. Ay, güce aç Pluto’ya karşı çıkarken, seks, romantizm ve yaratıcı çabalar etrafında güçlü duygular uyandırdığı için akşam meseleleri önemli ölçüde yoğunlaştırıyor.


Terazi Burcu
23 Şubat 2021 Salı Terazi Burç yorumları

Bir Terazi olarak, enerjinizin çoğu diğer insanlara gider. Bu enerjinin bir kısmını geri kazanın ve bugün kendi kariyer hedeflerinize uygulayın. Ay, inisiyatif aç Yengeç aracılığıyla dolanırken ve rüya yaratan Neptün ile senkronize olurken, bu öğleden sonra hayal gücünüzü kullanmanıza yardımcı olarak vizyonunuzu desteklemeye hazır. Daha sonra, ay ve duygusal olarak çiğ Plüton karışarak, ev cephesindeki sorunlarla yüzleşmenize yardımcı olur.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
23 Şubat 2021 Salı Akrep Burç yorumları

Her şeyi taze tutmak bugün hedeftir, Akrep. Aynı rutin ve düşünce kalıpları içinde takılıp kalmak kolaydır, bu nedenle kozmos işleri sallamanıza yardımcı olmak için çalışıyor. Doğurgan Yengeç ayı, son derece hassas Neptün ile aynı hizaya geldiğinden, yaratıcı ilham ve sanatsal vizyonlar bugün meyvelerini verebiliyor. Akşam gelin, ayın Pluto ile partisi, çevrenizde alışılmadık derecede dürüst konuşmalara neden olur.


Yay Burcu
23 Şubat 2021 Salı Yay Burcu yorumları

Bir Yay olarak, doğal bir kaşifsiniz. Ay hassas Yengeç burcunda dolaşırken, bu öğleden sonra evren sizi içsel bir arayışa itiyor. Luna günü gerçeği büken Neptün ile tatlı ama uykulu bir bağ içinde geçirerek geçmişten gelen serapları ve nostaljik anıları canlandırıyor. Ay, akşam dürüstlük arayan Pluto ile temasa geçerken, perde arkasında karıştırılan daha özel duygularınızdan bazılarını sindirmenize izin verin.


Oğlak Burcu
23 Şubat 2021 Salı Oğlak Burcu yorumları

İlişkiler Salı günü Oğlak burcunda birincil öneme sahiptir. Ay hassas Yengeçte ilerlerken, tatlı bağlantılar kurmak, empati kurmak ve eski püskü ilişkileri düzeltmek normalden daha kolaydır. Luna’nın öğleden sonra nazik Neptün ile olan bağlantısı, güne sakinlik (uykululuk değilse de) katar. Akşam karanlığında, ayın güçlü Pluto ile bağlantısı, salıverilmesi gereken gömülü duyguları harekete geçirir.


Kova Burcu
23 Şubat 2021 Salı Kova Burcu yorumları

Evren sizi her yönden dengelemeye çalışıyor, Aquarius. Ay tüm gün son derece hassas Yengeçte yüzerken, bugün diyetinizde, egzersizinizde ve üretken eylem arzunuzda dengeyi bulmanız önemlidir. Luna’nın öğleden sonra Neptün ile bağlantısı, yaratıcı fikirleri eterden indirmenize yardımcı olabilir, ancak güçlü Plüton ile gece randevusu sizi bazı zor psikolojik gerçeklerle yüz yüze bırakabilir.


Balık Burcu
23 Şubat 2021 Salı Balık Burcu yorumları

Bugün hissettiğin ilhamı kucakla Balık. Hassas Yengeç ayı, gerçek olmayan Neptün ile uyumlu bir şekilde hizalanırken, bu öğleden sonra yaratıcı bir kapasitede kullanmak için yaratıcı vizyonlar ve yeni fikirler akışı alıyorsunuz. Romantizm, seks ve şakacı aktivite kulağa günümüzde çok çalışmaktan daha iyi geliyor, o yüzden kendinizi bırakın. Akşam olduğunda, ayın ham Pluto ile buluşması, hedefler veya arkadaş grupları etrafında çözülmemiş meseleleri karıştırır.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.