Günlük Burç Yorumları 21 Şubat 2021

21 Şubat Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 21 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
21 Şubat 2021 Pazar Koç Burcu Yorumları

Huzur ve olumlu ruh hali, Pazar gününün gökyüzünün ayırt edici özelliğidir, Koç. Ay, kendini ifade eden İkizler burcunda dolanarak hikayenizi yazılı veya sözlü olarak paylaşma ihtiyacınızı harekete geçirir. Düşüncelerinizi keşfetmenize yardımcı olabilecek katkılarınızı gerektiren projelere odaklanın veya arkadaşlarınızla bağlantı kurun. Luna’nın huzuru sevenlerle olan pürüzsüz bağı, her türlü sosyal durumda sorunsuz bir yelken vaat ediyor.


Boğa Burcu
21 Şubat 2021 Pazar Boğa Burcu Yorumları

Pazar gününün kozmik manzarası Boğa’nın altında denge hissini yeniden kazanıyorsun. Hiperaktif İkizler ayı, günü unutulmuş projeler, kullanılmayan beceriler ve kullanılmayı bekleyen diğer kaynaklarla bağlantı kurmanıza yardımcı olmak için harcıyor. Luna’nın yönetici gezegeninizle bağlantısı, büyüleyici Venüs, işinizin acil görevleri etrafında duygusal bir denge hissini yeniden kazanmanıza yardımcı olur. Genel olarak, gün yavaş ve geride kaldı, bu nedenle doğal hızınızı benimseyin.


İkizler Burcu
21 Şubat 2021 Pazar İkizler Burcu Yorumları

İkizler, Pazar gününün gökyüzü rahatlamanız ve kendinizi şımartmanız için geniş bir alan sunar. Ay burcunuzda gezinerek dikkatinizi diyetinize, sağlığınıza ve görünüşünüze çevirir. İçten dışa iyi hissetmenize yardımcı olacak bir şeyler yapmak için ideal bir gün. Luna’nın tek bağlantısı, başkalarıyla ilişki kurmayı kolaylaştırmaya ve olumlu ruh hallerini ayakta tutmaya yardımcı olan nazik Venüs ile buluşmadır.


Yengeç Burcu
21 Şubat 2021 Pazar Yengeç Burç Yorumları

Bir Yengeç olarak çevrenize karşı son derece yüksek bir duyarlılığa sahipsiniz. Pazar gününün gökyüzü, hafta boyunca meydana gelen her türlü duygusal vergiden ruhunuzu yatıştırmayı ve tazelemeyi teklif eder. Ay, zihinsel olarak aktif olan İkizler burcunun içinden geçerek bugün barış arayan Venüs ile güçlü bir bağ oluşturuyor. Bu birlik, gevşemenizi, rahatlamanızı ve size en yakın olanlarla ilişki kurmanızı kolaylaştırır.


Aslan Burcu
21 Şubat 2021 Pazar Aslan Burç yorumları

En azını söylemek için yoğun bir hafta oldu Leo. Hayatınızın büyük alanlarında pek çok değişiklik gerçekleşiyor. Evren bugün sizden yavaşlamanızı ve bir ara vermenizi istiyor. Ay, sosyal olarak bağlantılı İkizler burcunda dolaşır ve sizi dünyanızdaki önemli ilişkilerle senkronize olmaya yönlendirir. Luna’nın huzuru koruyan Venüs ile bağlantısı, ruh halini hafif tutmaya ve konuşmaları kolaylaştırmaya yardımcı olacaktır.


Başak Burcu
21 Şubat 2021 Pazar Başak Burç yorumları

Dinlenme gününüzü hak ettiniz Başak. Yine de, seni tanıdığına göre, muhtemelen kabul etmeyeceksin! Ay, tüm öğleden sonra hiperaktif İkizler burcunun içinden geçiyor, ancak onun kolay giden Venüs ile buluşması, yapılacaklar listenizin avantajlarını ortadan kaldırmaya çalışıyor. Tamamlanmayı bekleyen şeylere karşı yavaş bir tutum benimsemekte sorun yoktur! Aksi takdirde, iyi ruh halleri ve huzur duygusu önümüzdeki günü renklendirir.


Terazi Burcu
21 Şubat 2021 Pazar Terazi Burç yorumları

Bir Terazi olarak, doğal olarak yaşamın her alanında denge ararsınız. Elbette, hayat olduğu gibi, her şeyi her zaman tutarlı bir şekilde sabit tutmak zordur. Düşünceli İkizler ayı sizin yönetici gezegeniniz, sevgiliniz Venüs ile aynı hizaya gelirken, Pazar gününün gökyüzü denge duygusu için bu kadar özlenen duyguyu sağlar. Rahatlık, rahatlama ve pürüzsüz bağlantılar, özellikle romantik cephede bugün sosyal yaşamınızı renklendiriyor.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
21 Şubat 2021 Pazar Akrep Burç yorumları

Bugün mahremiyet ve samimiyet ihtiyacınıza eğilin, Scorpio. Ay, hikaye anlatan İkizler burcunda süzülürken, Pazar gününün gökyüzü sizi en çok güvendiğiniz kişilerle doldurmak ve yenilemek için çalışır. Luna günü, bağ kurma Venüs ile destekleyici bir uyum içinde geçirir, evinizin ön cephesinde işleri düzeltmek için çalışmanıza ve nihayetinde günün sonunda bir sevgili veya güvendiğiniz bir sırdaşla rahatlamanıza yardımcı olur.


Yay Burcu
21 Şubat 2021 Pazar Yay Burcu yorumları

Yay burcu olarak özgürlüğünüze çok değer veriyorsunuz. Son zamanlarda, yakın çevrede olmak veya tecritte kalmak, özellikle yüklü bir konu oldu. İlişkileriniz bu stresi en aza indiriyor ve Pazar gününün gökyüzü bu arenadaki olayları yumuşatmanıza ve yatıştırmanıza yardımcı olmaya çalışıyor. İletişimsel İkizler ayı, size en yakın olanlarla konuşmak için güvenli bir alan yaratarak bağ kurma Venüs ile aynı hizaya gelir.


Oğlak Burcu
21 Şubat 2021 Pazar Oğlak Burcu yorumları

Pazar gününün gökyüzü, vücudunuzla yeniden senkronize olmanıza yardımcı olur Oğlak. Ay, tüm gün düşünceli İkizler burcundan geçerek sağlığınız, diyetiniz ve mevcut egzersiz rejiminiz hakkında derin bir inceleme yapılmasını sağlar. Luna, pasif Venüs ile pürüzsüz bir bağlantı kurduğundan motive olmak zor olabilir, ancak kendinizi iyi hissettirecek bir şey yaparsanız, kendinizi en iyi şekilde hissedeceksiniz.


Kova Burcu
21 Şubat 2021 Pazar Kova Burcu yorumları

Güzel günler Pazar gününün gökyüzünü renklendirir, Kova. Tadını çıkar! Ay, tüm öğleden sonra sosyal İkizler’de zıplar ve dikkatinizi çocuksu bir macera duygusu hissetmenize yardımcı olan unutulmuş tutku projelerine veya etkinliklerine çevirir. Ayın tek yönü, cinsel yaşamınıza olumlu fırsatlar çekmenize yardımcı olan ve kendinizi ifade etmenize karizma ve çekicilik getiren manyetik Venüs ile hoş bir buluşmadır.


Balık Burcu
21 Şubat 2021 Pazar Balık Burcu yorumları

Pazar gününün gökyüzünün sizi tembel nehir Balık’ta süzmesine izin verin. Sosyal olarak bağlantılı İkizler ayı, romantik cephede iyi bir ruh halini ve kolay ilişkileri teşvik ederek günü lüks bir şekilde huzurlu Venüs ile geçirir. Ev ve aile meseleleri büyük olasılıkla bugün en büyük önceliğiniz olacaktır, ağır işleri başka bir zaman için saklayın – rahatlama ile geçen bir gün kazandınız.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.