Günlük Burç Yorumları 12 Şubat 2021

12 Şubat Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 12 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
12 Şubat 2021 Cuma Koç Burcu Yorumları

Konuşmak her zaman iyidir, ancak bugün yapmak çok daha iyi! Bu, harekete geçmek için harika bir zaman: belgeleri imzalamak, projelere başlamak veya büyük romantik hareketinizi yapmak. Gitmeye hazır olduğunuz fikrine zihninizi açın. Başkasının sizi elinizden tutup zamanının geldiğini söylemesini beklemeyi bırakın. Bu olmayacak. Yeterince uzun süredir ertelersiniz. Bir şeyleri harekete geçirmeye başlamanız gerekiyor ve tüm özgüveniniz daha sonra gelecek.


Boğa Burcu Simgesi
Boğa Burcu
12 Şubat 2021 Cuma Boğa Burcu Yorumları

Bugün kalbinize canlı, umutlu ve pozitif bir enerji geliyor ve sonsuza kadar saklayacağınızı düşündüğünüz biri için sahip olduğunuz bazı derin duyguları ateşleyebilir. Kendinize hissettiğiniz şekilde çalışmak için zaman tanıyın çünkü kalbinizin başınıza gösterdiği şey sizi bir döngü için atabilir. Bilinçaltınız şu anda son derece aktif ve size oyun oynuyor olabilir. Bu yeniden uyanış geçici olabilir, bu yüzden henüz harekete geçmeyin.


İkizler Burcu Simgesi
İkizler Burcu
12 Şubat 2021 Cuma İkizler Burcu Yorumları

İlişkilerinizden birinde ölü ve gömülü olduğunu düşündüğünüz bazı yaşam belirtileri göreceksiniz. İncinmiş duygularınızı veya kinlerinizi bir kenara bırakın ve bu kişiye ikinci bir şans vermeye çalışın. Bunu onlara borçlusun, değil mi? Bu kişi hayatınıza geri dönmek istiyor, ancak farklı bir kapasiteyle. İkiniz için de bir kazan / kazan durumu olabilir, bu yüzden duygularınızın sizi iyi bir fırsattan mahrum etmesine izin vermeyin. Bir zamanlar kötü olduğunu düşündüğünüz şeylerden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.


Yengeç Burcu Simgesi
Yengeç Burcu
12 Şubat 2021 Cuma Yengeç Burcu Yorumları

Kendinizi yararlı hissetmek her zaman iyidir, ancak bugün hiçbir şey kendinizi başkasına hizmet etmekten daha iyi hissettirmeyecek. Ve bu yardıma ihtiyacı olan birini erkenden bulacaksınız. İnsanların hayatlarında sadece bir kulak ödünç vererek veya ağlayacakları bir omuz vererek çok olumlu bir güç olabilirsiniz. Hiçbir şeye sahip olmayan pek çok insanı gördüğünüzde, istediğinizi alıp almamanın gerçekten önemli olmadığını fark ediyorsunuz.


Aslan Burcu Simgesi
Aslan Burcu
12 Şubat 2021 Cuma Aslan Burcu Yorumları

Bugün, en azından programa henüz katılmayan insanlarla uğraşırken kendini ateşli ve biraz kavgacı hissedeceksin. Gruplar halinde dinlemeye veya çalışmaya istekli olmayan insanlara karşı kesinlikle sabrınız yok, bu yüzden takım temelli etkinlikler için en iyi gün değil. Tek başına yapabilirsen ve yapmak istediğin şeyi yapmak istediğin zaman yapmak için daha fazla esnekliğe sahip olursan çok daha mutlu olacaksın. Romantizm bilge, eğer bekarsanız, onu seveceksiniz!


Başak Burcu Simgesi
Başak Burcu
12 Şubat 2021 Cuma Başak Burcu Yorumları

Hedeflerinize keskin bir şekilde odaklanmak iyidir, ancak bugün büyük resmi gözden kaçırmadığınızdan emin olmalısınız. Bir şeye fazla takıntılı olmak akıllıca değil. İlerlemenize bakmak ve bu noktaya ne kadar geldiğinizin tadını çıkarmak için geri çekilip ara vermeyi unutmayın. Hedefinize ne kadar yakın olduğunuzun farkına varmak size enerji verir ve bitiş çizgisine ulaşmanıza yardımcı olur, belki de tam hızda devam etmekten daha hızlı.


Terazi Burcu Simgesi
Terazi Burcu
12 Şubat 2021 Cuma Terazi Burcu Yorumları

Şu anda sizin için birçok farklı seçenek var, ancak işleri yavaşça yapmanız gerekiyor. Aşamalı geçişler, ani değişikliklerden çok daha avantajlıdır çünkü hayatınızdaki dengeyi ayarlamanız ve sürdürmeniz için size zaman verir. Aşırıdan aşırıya sallanırsanız, hızlı davranarak kurtardığınız her zaman boşa gidecek kadar eşit bir temele geri dönmek için o kadar çok enerji harcarsınız. “Yavaş ve istikrarlı” her seferinde “hızlı ve çılgınca” atar.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
12 Şubat 2021 Cuma Akrep Burcu Yorumları

Birkaç risk almak, hayatınızda güvenli bir yolculuğa çıkacağınızın garantisi değildir, bu yüzden sizi korkutan bu fırsata gerçekten hayır demek isteyip istemediğinizi dikkatlice düşünün. Risk almaktan korkarak ilerlemenizi felç ediyor olabilirsiniz. Evet, milyonlarca şey ters gidebilir ama milyonlarca şey de doğru gidebilir! Bilinçaltınız aktif olarak daha olumlu bir geleceğe doğru ilerliyor, öyleyse neden bir inanç sıçraması yaparak onu takip etmiyorsunuz?


Yay Burcu Simgesi
Yay Burcu
12 Şubat 2021 Cuma Yay Burcu Yorumları

Şu anda hayatınızdaki her şey parlak ve neşeli olsa da, yolun hemen aşağısında gizlenen bazı kara fırtına bulutları var. Birkaç gün daha hangi yönden geldiklerini bilemeyeceksiniz, ancak güvenli tarafta olmak için, yeni girişimler hakkında daha dikkatli davranmalı ve çok riskli bir şey yapmaktan kaçınmalısınız. Ayrıca, herhangi bir büyük satın alma yapmak veya herhangi bir yasal belgeyi imzalamak akıllıca olmayabilir. Bu belirsizlik zamanı uzun sürmeyecek. Yakında neyle karşı karşıya olduğunuzu tam olarak anlayacaksınız.


Oğlak Burcu Simgesi
Oğlak Burcu
12 Şubat 2021 Cuma Oğlak Burcu Yorumları

Bol şans ve olumlu hislerle çevrilisiniz, ancak bu aynı zamanda çok içe dönük bir zamandır. Özellikle geçmiş eylemlerinizden dolayı herhangi bir suçluluk hissediyorsanız, bozuk ilişkileri onarmaya çalışın. Ayrıca şüphe, kıskançlık veya sahiplenmeye neden olabilecek bir gerilim vardır ve bu olumsuz duygular iyileşme sürecine yardımcı olmaz. Muhtemelen neden böyle hissettiğinizi sorarken bulacaksınız, ancak gerçek ve dürüst cevaba ulaşmak kolay olmayacak


Kova Burcu Simgesi
Kova Burcu
12 Şubat 2021 Cuma Kova Burcu Yorumları

Umarım, bugün çok fazla öz disipline ihtiyacınız olmayacak, çünkü herhangi bir kurala uymanız için çok fazla cazibe olacaktır! Planlarınıza tam olarak uyulmayacağını varsayarak bu güne başlayın. Kendinizi kancadan kurtarın. Esnek bir tavrınız olduğu sürece, tüm günü yapmanız gereken şeyi yapmadığınız için suçluluk duyarak geçirmeyeceksiniz. Kaprislerle dolu bir günse, öyle olsun. Bu o kadar da kötü bir şey değil.


Balık Burcu Simgesi
Balık Burcu
12 Şubat 2021 Cuma Balık Burcu Yorumları

Hayattaki veya işteki partnerlerinizden biri henüz fikirlerine girmenize izin vermiyor. Kartlarını göğsüne yakın tutuyorlar. Onların seçimi tarafından incitilmek yerine, onu kabul etmeye çalışın. Onlara güvendiğinizi ve onlara inandığınızı gösterin. Onlara şüphenin yararını vermek onlara dokunacak ve ikiniz arasında daha güçlü bir bağ oluşturmaya yardımcı olacaktır. Endişelenmeyin, sonunda tüm kartlarını masaya koyduklarında sizi hayal kırıklığına uğratmayacaklar!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.