Günlük Burç Yorumları 1 Mart 2021

1 Mart Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 1 Mart Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
1 Mart 2021 Pazartesi Koç Burcu Yorumları

Pazartesi gününün gökyüzü, sosyal sahnede işleri yumuşatmaya çalışır, Koç. Ay, bağ kurma Terazi aracılığıyla kıvrılır ve enerjinizi ilişki konularına odaklanır. Luna, istek uyandıran Jüpiter ve iletişimsel Merkür ile güçlü bir bağlantı kurar. Bu yönler, ortaklıklardaki büyük planlar hakkında konuşmak, ortak ilgi alanlarına sahip yeni bir gruba katılmak veya bir arkadaşla önemli sohbetler yapmak için ideal bir gün haline getirir.


Boğa Burcu
1 Mart 2021 Pazartesi Boğa Burcu Yorumları

Hepiniz Pazartesi’nin kozmik coğrafyasında iş yapıyorsunuz, Boğa! Gökyüzü sizi yeni olasılık alemlerine fırlatmak için hizalanırken, bugün üretken eyleme doğru hissettiğiniz güdüyü takip edin. Ay, tüm gün dengeli Terazi’den geçerek enerjinizi mevcut yapılacaklar listenize yönlendirir. Luna’nın rüya gibi Jüpiter ve etkileyici Merkür ile destekleyici uyumu, iş konuşmayı kolaylaştırır ve kişisel potansiyelinizin görünürlüğünü artırır.


İkizler Burcu
1 Mart 2021 Pazartesi İkizler Burcu Yorumları

Pazartesi gününün gökyüzü eğlenceniz için inşa edildi, İkizler. Bugünün kozmosu, hayatınızdaki size neşe getiren tutkularla yeniden bağlantı kurmanızı sağlamak için ağır işleri ve emeği başka bir zamana saklayın. Ay, gün boyu huzur veren Terazi’nin içinden geçerek iyimser Jüpiter ile uyumlu bağlantılar kurar ve Merkür’ü uyarır – canlı ruh halleri sunar ve kendini ifade etmenize bir ışıltı verir.


Yengeç Burcu
1 Mart 2021 Pazartesi Yengeç Burç Yorumları

Bir Yengeç olarak, çok fazla psikolojik düşünme eğilimindesin. Kendinizi bugün bu yansıtıcı kafa boşluğunu işgal ederken buluyorsunuz, ancak olayları daha kolay, daha sindirilebilir bir şekilde anlamlandırma yeteneğiyle. Ay, güzelliği seven Terazi burcunda dolanarak, odağınızı ev ve aile meselelerine yöneltir. Luna’nın iletişimsel Merkür ve inanç aşılayan Jüpiter ile olan bağlantısı, samimiyet cephesine daha duygusal olarak topraklanmış hissetmenize yardımcı olan içgörüler getirir.


Aslan Burcu
1 Mart 2021 Pazartesi Aslan Burç yorumları

Pazartesi’nin kozmik manzarası, haftaya tam gün başlama şansı veriyor Aslan. Ay, denge arayan Terazi burcunda dolaşır ve cevap verilecek mesajlar ve hareketlerle dolu yoğun bir güne neden olur. Luna günü, plan yapma Jüpiter ve etkileyici Merkür ile destekleyici bir bağlantı içinde geçirir ve en yakın ilişkilerinizdeki gelecekle ilgili önemli konuşmalara zaman ayırır.


Başak Burcu
1 Mart 2021 Pazartesi Başak Burç yorumları

Bugün dişlerini batıracak bir şeye ihtiyacın var Başak. Ay, akılcı Terazi’de ilerler, dikkatinizi yeteneklerinizi harekete geçirmeye ve onları hayata geçirmeye odaklar. Ay, hızlı düşünen Merkür ve vizyon sahibi Jüpiter ile güçlü bir bağlantı oluşturduğu için bugün bunu yapmak çok kolay. Bir işe başvurmak veya iş görüşmesi yapmak ya da sadece kendi alanınızda ilerlemek için zorlamak için ideal bir gün.


Terazi Burcu
1 Mart 2021 Pazartesi Terazi Burç yorumları

Pazartesi gününün gökyüzü parlamana yardım ediyor, Terazi! Ay, burcunuz aracılığıyla dolaşır, kendi kimliğinizle ilgili farkındalığınızı keskinleştirir ve kendi ihtiyaçlarınızı buna göre önceliklendirmenize yardımcı olur. Luna günü, etkileyici Merkür ve istek uyandıran Jüpiter ile destekleyici bir uyum içinde geçirir ve size kıskanılacak bir kendini ifade etme kolaylığı sağlar. Kendinizi bir tutku projesine dahil etmek ya da çıkma sahnesine çıkmak için ideal bir gün.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
1 Mart 2021 Pazartesi Akrep Burç yorumları

Denge, Pazartesi günü Akrep burcunun altındaki nihai hedeftir. Son günlerde içinde bulunduğunuz aşırı sosyalleşmeden uzaklaşmanız gerekiyor; denge sağlayan Terazi ayı tam da bunu yapmanıza yardımcı olur. Üretken eylemi başka bir zaman için saklayın, şimdi dinlenmeye ve iyileşmeye ihtiyacınız var. Luna’nın zihinsel olarak keskin Merkür ve iyimser Jüpiter ile destekleyici bağı, karanlıkta kaldığınız sürece ruh halinizin hafif kalmasına yardımcı olur.


Yay Burcu
1 Mart 2021 Pazartesi Yay Burcu yorumları

Bugün iyi bir izlenim bırakmak için ihtiyacın olan her şeye sahipsin Yay. Ay, tüm öğleden sonra sosyal olarak pürüzsüz Terazi’den geçerek, dikkatinizi ağınızdaki ve dışındaki insanlara odaklıyor. Luna’nın bu öğleden sonra etkileyici Merkür ve rüya gibi Jüpiter ile uyumlu bağlantısı, düşüncelerinizi paylaşmanızı ve diğer insanlarla karşılıklı fayda sağlayacak köprüler kurmanızı kolaylaştırır.


Oğlak Burcu
1 Mart 2021 Pazartesi Oğlak Burcu yorumları

Bugün eziyet etmeye hazırsın Oğlak. Ay, tüm öğleden sonra dengeli Terazi ile geçit töreni yapar ve dikkatinizi genel olarak dünyadaki rolünüze odaklar. Luna’nın hızlı düşünen Merkür ve vizyon sahibi Jüpiter ile iyi desteklenen bağlantısı, hem ilham almanızı hem de projeleri tamamlama yeteneğinizi sağlar. Yeteneklerinizi harekete geçirmek, vizyonunuzu paylaşmak ve yapılacaklar listenizdeki herhangi bir işle ilerlemek için ideal bir gün.


Kova Burcu
1 Mart 2021 Pazartesi Kova Burcu yorumları

Zihniniz yeni bir bakış açısına aç, Kova. Ay, isteğe bağlı tartım Terazisi’nden geçerken Pazartesi gününün gökyüzü mükemmel bir panzehirle geliyor. Yeni bir ortama, yeni bir felsefeye ve hareket kabiliyetine ihtiyacınız var. Luna’nın hem etkileyici Merkür hem de istek uyandıran Jüpiter ile olan güçlü bağlantısı, ufkunuzu genişletmenize yardımcı olurken aynı zamanda size gün boyunca güçlü bir karizma sunacaktır.


Balık Burcu
1 Mart 2021 Pazartesi Balık Burcu yorumları

Hafta yavaş başlıyor Balık. Ay, bugün diğer yönelimli Terazi boyunca dolanarak, dikkatinizi aşk hayatınızda elinizde bulunan ele alınmamış gerçeklere işaret ediyor. Samimiyetle ilgili vahiyleri keşfetmeye başladığınızda, içten gelen bir gün. Neyse ki, ayın etkileyici Merkür ve iyimser Jüpiter ile olan güçlü bağı, zorlu tartışmalar yapmanızı kolaylaştırır ve duygusal olarak daha entegre hissetmenizi sağlar.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.