Haftalık Burç Yorumları (4 Ocak – 10 Ocak Haftası)

Haftalık burç yorumları ve Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının burç yorumları yazımızda.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
KOÇ BURCU 28 Aralık – 3 Ocak Haftalık Burç Yorumları(22 Mart – 20 Nisan)

Hafta başlarken bulabileceğiniz duygusal bir çıkış yolu arayın. Pazartesi günü havayı temizlemeniz gerekiyor ve arkadaşlarınız ve aileniz (özellikle kadınlar) memnuniyetle bunu kabul edecekler. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri maceraya aç olacaksınız. Uygun bir meydan okuma bulmak için bir cesaret patlaması kullanın ve yüksekleri hedefleyin! Neredeyse her şeyi üstlenecek dayanıklılığa ve enerjiye sahipsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri, rutininize geri dönmeniz ve bitmemiş işlerle ilgilenmeniz gerekir, ancak Pazar günü daha eğlenceli bir şeyler yapabilirsiniz (ve istediğinizi elde etmek için cazibenizi kullanabilirsiniz).

Boğa Burcu Simgesi
Boğa Burcu
BOĞA BURCU 4 Ocak – 10 Ocak Haftalık Burç Yorumları (21 Nisan – 21 Mayıs)

Haftanıza bir risk alarak başlayın – özellikle bekarsanız romantik bir risk. Pazartesi günü ruhunuzu açığa çıkarmak gibi hissedeceksiniz ve diğerleri duygusal cesaretinize iyi yanıt verecek. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri sabırlı ve makul olmaya çalışın. Ne de olsa bunlar sizin en büyük iki güçlü yönünüz – ve diğerleri (anlamsız) bir kavga çıkarmaya çalışırken onları hemen şimdi kullanabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri sevmeyi ve sevilmeyi bekleyin. Şu anda eğlencenizdesiniz, en iyi haldesiniz ve diğerleri sizin sıradan özgüveninize karşı koyamıyor. Bu Pazar, sakin olun ve kendinizi şımartın (sadece uyuyarak ve tembel olarak olsa bile).

İkizler Burcu Simgesi
İkizler Burcu
İKİZLER BURCU 4 Ocak – 10 Ocak Haftalık Burç Yorumları (22 Mayıs – 23 Haziran)

Aklınız paranız mı? Hafta başladığında, kendinizi maddi dünyaya takıntılı bulabilirsiniz, ancak sorun değil – Pazartesi, öncelikleri ve bütçeleri yeniden değerlendirmek için mükemmel bir gün. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri, en sevdiğiniz sporlardan birinde eğlenin: sözlü mızrak dövüşü ve entelektüel müstahkem. Sadece gönülsüz tuttuğunuzdan emin olun – başkalarının esprili sözlerinizi fazla ciddiye alabileceği kadar akıllı bir sohbetçisiniz. Dikkatli ve düşünceli olun. Cuma ve Cumartesi günleri dikkatli olun: İletişim becerileriniz en zorlu izleyicileri – ailenizi etkilemek için yeterli olmayacaktır. Pazar günü eğlenmek ve flört etmek için bir mıknatıssın.

Yengeç Burcu
YENGEÇ BURCU 4 Ocak – 10 Ocak Haftalık Burç Yorumları (22 Haziran – 23 Temmuz)

Bir haftaya başlamak için ne harika bir yol! Pazartesi günü coşku ve duygusal enerji dolusunuz, bu yüzden istediğiniz şeyin peşinden gitmeye gelince utanmayın. Sezginiz yerinde ve girişkenliğiniz ödüllendirilecek. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri, aynı zevk size biraz hoş geldiniz alkışı ve ilgi çekebilir. Kendinize güvenle gösterin ve abartılı bir sıçrama yapın. Cuma ve Cumartesi günleri hayatın tüm küçük (ama yine de önemli) ayrıntılarına hakim olabileceğinizi göreceksiniz, bu nedenle karmaşık olsalar bile iddialı planlar yapmak için iyi bir zaman. Bu Pazar, ev cephesindeki tüm çatışmaları nezaketle öldürün.

Aslan Burcu Simgesi
Aslan Burcu
ASLAN BURCU 4 Ocak – 10 Ocak Haftalık Burç Yorumları (24 Temmuz – 22 Ağustos)

Hafta başlarken düşüncelerinizde kaybolabilirsiniz, ama iyi bir şekilde! Biraz derin düşünüyorsunuz ve bu, Pazartesi günü sıcaklık ve memnuniyet yayma şeklinize yansıyacak. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri tüm gözler üzerinizde. İtibarınız (elbette mükemmel) etrafta dolaşıyor ve diğerleri güveninizin ve karizmanızın tadını çıkarmak isteyecek. Cuma ve Cumartesi günleri, bu dışa dönüklük tersine dönecektir – kendinizi sade, eski bir huzur ve sessizlik ararken bulduğunuzda şaşırmayın. Bu Pazar, kaliteli bire bir zaman geçirin (tercihen bir randevuda veya benzer romantik bir şeyde).

Başak Burcu Simgesi
Başak Burcu
BAŞAK BURCU 4 Ocak – 10 Ocak Haftalık Burç Yorumları (23 Ağustos – 22 Eylül)

Organize olun! Haftaya, tercihen benzer düşünen başkalarının eşliğinde dünyanızı düzene sokarak başlayın. Pazartesi günü sosyalleşmek enerji kazanacak. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri, yaşanan çok fazla şeyden bunalmış hissedebilirsiniz, ancak umutsuzluğa kapılmayın. Tüm bu ayrıntılarla başa çıkacak zekaya ve beklenmedik her şeyden kurtulma esnekliğine sahipsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri planlamanız karşılığını verir. Eski projeleri bitirmeyi ve yenilerini başlatmayı bekleyin. Bu Pazar, ani bir satın alma isteğine direnin. Maddi olarak değil, duygusal veya ruhsal olarak sıçramanız daha iyi.

Terazi Burcu Simgesi
Terazi Burcu
TERAZİ BURCU 4 Ocak – 10 Ocak Haftalık Burç Yorumları (23 Eylül – 22 Ekim)

Hafta başlarken başınızı eğin. Pazartesi günü dikkat dağınıklığı ve taleplerle karşılaşacaksınız ve sizi görebilmek için arkadaşlarınızın yardımına ihtiyacınız olacak. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri başkaları liderlik etmenizi bekler, bu yüzden plan yapmaktan ve yolu göstermekten çekinme. (Ayrıntılarla uğraşmayın.) Cuma ve Cumartesi günleri dışarı çıkın ve girişken olun. Sosyalleşmek sizi enerjik hissettirecektir – ve hassas, diplomatik dokunuşunuzla başkalarına yardım edebilirsiniz. Bu pazar bütün gözler senin üzerinde. Bir fırtınada flört et.

Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
AKREP BURCU 4 Ocak – 10 Ocak Haftalık Burç Yorumları (23 Ekim – 22 Kasım)

Hafta başladığında, istediklerinizin peşinden gitmek için harika bir zaman. Pazartesi sizi güven ve karizma dolu bulur ve derin bir konuşma sizi gitmeniz gereken yere götürebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri güç mücadelesine dikkat edin. Egon, seni güvenmediğiniz ve istemediğiniz bir çatışmaya sürükleyebilir. Cuma ve Cumartesi günleri, bir arkadaşınıza bir iyilik yapmaya çalışın ve ticaretle ilgili ilginç bir veya iki sırrı öğrenebilirsiniz. Bu Pazar, gecikmiş bir içe kapanıklık şeklinde hayal gücünüzü şımartın. Biraz sessiz zaman size tam ihtiyacınız olan netliği sağlayabilir.

Yay Burcu Simgesi
Yay Burcu
YAY BURCU 4 Ocak – 10 Ocak Haftalık Burç Yorumları (23 Kasım – 22 Aralık)

Hafta başlarken ruh halinizi takip edin. Pazartesi günü herkesle aynı sayfada olmayabilirsiniz, ancak bu enerji ve bakış açılarının karışımı bazı ilginç (ve zorlayıcı!) Yeni fikirler üretebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri, kumar oynamak için her fırsatı değerlendirin. Şans şu anda sizin tarafınızda ve risk almak ödüllere giden en hızlı yoldur – bu ister maddi kazançlar, ister entelektüel ilerlemeler veya sadece biraz eski eğlenceler olsun. Cuma ve Cumartesi günleri biraz dikkatli olun. İlerlemeden önce ayrıntılara dikkat etmeniz gerekir (bu sıkıcı gelebilir, ancak yaptığınız için mutlu olacaksınız). Bu pazar aşkı hissedin. Herkesin sana olan sevgisi ortada.

Oğlak Burcu Simgesi
Oğlak Burcu
OĞLAK BURCU 4 Ocak – 10 Ocak Haftalık Burç Yorumları (22 Aralık – 20 Ocak)

Hafta başlarken karşılaştığınız sorunlardan kaçınmayın. Konuları hızlı bir şekilde atlamanız gerekir ve Pazartesi, sorumluluklarınızı yerine getirmek için mükemmel bir fırsat sağlamalıdır. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri, hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Biraz dikkatli olmak için mükemmel analitik becerilerinizi kullanın – şu anda başkalarının gerçekte neyin peşinde olduğunu görebilmelisiniz. Cuma ve Cumartesi günleri, sağlam araştırmalarınız ve takipleriniz sayesinde büyük planlar yapın ve bunların meyvelerini vermeyi bekleyin. Pazar günü yeni bir şey başlatmayı düşünün. Bir şeyi başlatmak için harika bir zaman.

Kova Burcu Simgesi
Kova Burcu
KOVA BURCU 4 Ocak – 10 Ocak Haftalık Burç Yorumları (21 Ocak – 19 Şubat)

Hastanızın yanında ve esnek değilseniz, bu haftanın başlangıcı zor olabilir. Yine de, düşünmeyi bırakıp Pazartesi günü ilerleyebiliyorsanız endişelenmenize gerek yok – elinizdeki görev o kadar heyecan verici olmasa bile. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri, ani bir yaratıcılık dalgası bekleyin. Entelektüel bir içgörü, deneme cesaretine sahip olmanız koşuluyla, şaşırtıcı (ve eğlenceli!) Bir keşfe yol açabilir. Cuma ve Cumartesi günleri, büyük resim yaratıcılığından kirli ayrıntılara sahip gütmeye geçin. Şu anda biraz dikkatli olmanız ve en küçük ayrıntılara yönelmeniz gerekiyor. Bu Pazar yeni bir şey (veya birini) arayın.

Balık Burcu Simgesi
Balık Burcu
BALIK BURCU 4 Ocak – 10 Ocak Haftalık Burç Yorumları (20 Şubat – 21 Mart)

Keşke her hafta bu şekilde başlayabilseydi! Pazartesi gününüzün biraz eğlence ve flört ile başlamasını bekleyin ve utanmayın – insanlar şu anda şirketinizden yeterince yararlanamıyor. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri, çok fazla şey olduğunu hissedebilirsiniz, ancak sadece derin bir nefes almanız ve biraz sabır göstermeniz (ve diğer insanların dramalarından uzak durmanız) gerekir. Cuma ve Cumartesi günleri cesur olun. Her şeyi önceden çözmemişseniz endişelenmeyin – sadece atlayıp peşinden gitmeniz daha iyi. Pazar günü eskiyi atın ve yenisine hoş geldiniz.

Kaynak:

  1. https://www.astrology.com/horoscope/weekly-overview/next-week/aries.html
  2. https://www.astrology.com/horoscope/weekly-overview/next-week/taurus.html
  3. https://www.astrology.com/horoscope/weekly-overview/next-week/gemini.html
  4. https://www.astrology.com/horoscope/weekly-overview/next-week/cancer.html
  5. https://www.astrology.com/horoscope/weekly-overview/next-week/leo.html
  6. https://www.astrology.com/horoscope/weekly-overview/next-week/virgo.html
  7. https://www.astrology.com/horoscope/weekly-overview/next-week/libra.html
  8. https://www.astrology.com/horoscope/weekly-overview/next-week/scorpio.html
  9. https://www.astrology.com/horoscope/weekly-overview/next-week/sagittarius.html
  10. https://www.astrology.com/horoscope/weekly-overview/next-week/capricorn.html
  11. https://www.astrology.com/horoscope/weekly-overview/next-week/aquarius.html
  12. https://www.astrology.com/horoscope/weekly-overview/next-week/pisces.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.